Gymstick opora za hrbet 2.0 L/XL - Odprta embalaža-21%
34,90 € 27,41 €

Odprta embalaža

Podpora za hrbet je idealna za vse, ki se srečujejo z dvigovanjem in nošenjem težkih predmetov. Omejuje neželjeno obračanje. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Futuro opornica za palec, črna
35,90 € 33,71 €

Zadnji kos!

Opornica za palec Futuro omogoča udobno zaščito in čvrsto oporo za oslabljene, boleče ali poškodovane palce.

Gymstick hladna masažna dvojna žoga
24,90 € 22,49 €

Zadnji kos!

Hladna krogla kombinira miofascinalno in hladno terapijo. Oblika dvojne krogle je posebej primerna za področje vratu, križa, ramen in meč.

Gymstick hladna masažna žoga
19,90 € 17,96 €

Zadnji kos!

Hladna krogla kombinira miofascinalno in hladno terapijo. Cilja na manjše predele mišic in zato z masažo prodremo globje.

Gymstick kineziološki trak 5m x 5cm, črn
12,90 € 10,74 €

Zadnji kos!

Kineziološki trak, narejen iz medicinskih materialov, se uporablja za podporo mišicam in sklepom. Preprečuje poškodbe in zmanjšuje čas okrevanja po poškodbah.

Gymstick masažer za dlani in stopala
19,90 € 17,96 €

Zadnji kos!

Valjček je kompakten, prvenstveno namenjen masaži utrujenih nog/stopal. Ima ergonomsko obliko in je zlahka prenosljiv.

Gymstick masažna kljuka
16,90 € 15,25 €

Zadnji kos!

Z masažno kljuko boste dosegli in pregnetli vse mišice, ki jih sami sicer ne dosežete.

Compressport Running Under Control Full Tights hlače
129 € 123,31 €

Compressportt Running Under Controll Full Tights kompresijske hlače nudijo zaščito pred mišičnimi poškodbami in utrujenostjo. Delujejo kot mišična podpora ter izvajajo kompresijo na stegna, boke, zadnjico in kolena.

Pernaton Forte gel, 125 ml
13,28 €

Intenzivni ogrevalni gel Pernaton Forte je primeren za ogrevanje pred športnimi aktivnostmi in za sprostitev mišic po vadbi. Količina: 125 ml.

Futuro opornica za zapestje, črna
34,59 € 32,48 €

Opornica za roko je primerna za mošenje na obeh rokah. Lajša bolečine pri vsakodnevnih težav, preobremenitvah, vnetju kit, blagih zvinih in artritisu.

Futuro bandaža za komolec, bež
20,83 € 19,57 €

Bandaža za komolec Futuro nudi zmerno stabilizacijo komolca ter lajša bolečine v komolcu in podlakti.

Futuro snemljiva bandaža za koleno (09039CEE)
15,53 € 14,59 €

Bandaža za koleno predstavlja odlično oporo pri športnih aktivnostih. Odlikuje jo optimalno prezračevanje in enostavno nameščanje. Primerna je tako za levo kot za desno koleno.

PIC blazinica Thermogel s prevleko, 20x30cm
16,61 €

Thermogel blazinica s prevleko in trakom za pričvrstitev je namenjena lajšanju bolečin in poškodb večih vrst saj je možno blazinico ohladiti ali segreti. Blazinica je namenjena večkratni uporabi in je dimenzije 20×30 cm.

Body Sculpture opora za zapestje, frotir
4,95 € 4,54 €

Opora Body Sculpture vašemu zapestju nudi udobje, hkrati pa koži pusti dihati. Je odličen pripomoček za hitrejše okrevanje po poškodbi zapestja, saj deluje kompresijsko. Narejena je iz neoprena in frotirja ter je univerzalne velikosti.

Body Sculpture podkolenska opora
6,95 € 6,37 €

Podkolenska opornica Body Sculpture vam pomaga stabilizirati pogačico in blagodejno vpliva na gibanje kolena med aktivnostjo. Je univerzalne velikosti.

Body Sculpture opora za gleženj
7,95 € 7,29 €

Opora za gleženj Body Sculpture je narejena iz frotirja. Deluje kompresijsko in je odličen pripomoček za okrevanje po poškodbi mišic ali tetive. Je univerzalne velikosti.

Body Sculpture opora za komolec, frotir
5,95 € 5,45 €

Opora Body Sculpture vašemu komolcu nudi udobje in nanj deluje kompresijsko. Notranja stran je narejena iz frotirja, zunanja pa iz neoprena. Je univerzalne velikosti.

Rulyt Lifefit Uno masažna žoga
6,28 €

Masažna žoga je preprost pripomoček za masažo celega telesa, zlasti manjših mišičnih predelov. S fino teksturo in tršo gumijasto površino pomaga izboljšati držo in nevtralizira mišično napetost.

Futuro opornica za zapestje, bež
25,12 € 23,59 €

Opornica za zapestje pomaga pri lajšanju vsakodnevnih težav, preobremenitvah, vnetju kit, blagih zvinih in artritisu.

Body Sculpture opora za spodnji del hrbta, frotir
19,95 € 18,27 €

Opora za ledveni del hrbta Body Sculpture je mehka in udobna, saj je narejena iz neoprena in frotirja. Med nošenjem koži omogoča dihanje. Je univerzalne velikosti.