IR Power IR panel INFRAPOWER, 300 W

IR Power IR panel INFRAPOWER, 300 W

Številka: 971451
Infra panel IR Power je edinstveno zasnovan, tako da se toplota, ki jo proizvaja, enakomerno porazdeljuje po prostoru, kar ustvarja prijeten in udoben občutek toplote. Paneli so narejeni iz naprednih ogljikovih vlaken, preko katerih toplota potuje učinkoviteje, pri tem pa se v prostoru ne dviguje prah. Panel IR Power 300 W je odlična ogrevalna naložba, ki vas bo grela učinkovito, varno ter predvsem varčno. Celoten opis
177 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

6.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
10.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 971451

Predstavitev

Prednost uporabe IR panelov

Infrardeči panel INFRAPOWER 300 W predstavlja odlično izbiro za ogrevanje, ki zagotavlja udobno, varno ter varčno ogrevanje. Grelno telo panela je narejeno iz naprednih ogljikovih vlaken, ki s pomočjo dolgovalovnega infrardečega sevanja pretvarjajo toploto v prostore, stene in strop s skoraj ničelno izgubo moči ali energije.

Montaža IR panela je zaradi posebnih vodil na hrbtni strani izredno enostavna. Ne prinaša dodatnih stroškov vgradnje, vzdrževanja ali servisiranja, tudi po več letih uporabe.

Ogrevanje z IR paneli je zasnovano z zdravjem in dobrim počutjem uporabnikov v mislih. Ti namreč pozitivno vplivajo na vaše zdravje, saj ohranjajo optimalno raven vlažnosti zraka, ki je prijeten za dihanje. S svojim delovanjem tudi pozitivno delujejo na pravilen krvni obtok ter posredno krepijo imunski sistem. Kljub temu, pa ne povzročajo dvigovanja ali kroženja prahu po prostoru ter ne izsušujejo zraka.

western-digital

Uporaba in varnost

Paneli INFRAPOWER se najbolj prilagajajo stropni montaži, saj so tanki, izredno lahki in predvsem estetski. Zaradi svoje učinkovitosti lahko z njimi pozimi samostojno ogrevate prostore, lahko pa z njimi v prehodnih obdobjih tudi zgolj dodajate toploto. Primerni so za vse vrste podlage kot so klasični zidovi, keramika, les, gips plošče, itd. Vsi standardni paneli so končni izdelki, pripravljeni za uporabo takoj po priklopu v električno omrežje.

IR paneli so izredno varni za uporabo, saj so prestali vse varnostne teste raziskovalnega centra Seibersdort Laboratories, ki je potrdil, da je stopnja sevanja IR panelov precej nižja od mednarodno določene vrednosti, pri kateri obstaja nevarnost poškodb na koži in očeh. Paneli so CE certificirani ter imajo pridobljene evropske certifikate najvišjega standarda (TUV GS, IP44). Paneli imajo integriranih 5 varnostnih temperaturnih senzorjev, ki panel varujejo pred morebitnim pregrevanjem. Na voljo je tudi termostat z ločenim temperaturnim tipalom za bolj učinkovito temperaturno regulacijo delovanja. Panel ima priložene nosilce, na katerih se po končani montaži ne stika s steno. Na voljo je tudi neobvezen podstavek, ki ga je mogoče dokupiti.

western-digital

Učinek InfraPower

Infrardeči grelniki INFRAPOWER delujejo po načelu sončnega sevanja in s tem zagotavljajo toploto v vsakem prostoru. Toplota se prenaša preko infrardečega sevanja, ki se ob stiku s površino spremeni v toploto, in ne preko zraka. S tem se tudi veliko bolj enakomerno porazdeljuje po prostoru, predmetih in stenah. Zaradi učinka InfraPower tako ne boste imeli občutka, da vam je v glavo toplo, v noge pa vas zebe, ampak bo toplina prijetna in enakomerna.

Panel se priporoča za bivalni prostor velikosti 3–5 m2 in višine do 2,5 m.

western-digital

Namen uporabe IR panelov

Infrardeči paneli so zaradi svoje funkcionalnosti in svojih pozitivnih lastnosti izredno uporabni hišni pripomočki. Primerni so za:

 • vse, ki želijo veliko prihraniti pri ogrevanju,
 • vse, ki želijo maksimalno izkoristiti ogrevalni sistem,
 • vse, ki si želijo znebiti vlage in plesni,
 • vse, ki trpijo zaradi bolezni dihal,
 • vse, ki želijo stanovanju dodati modni pridih,
 • vse, ki so v koraku s časom in tehnologijo
 • otroke in novorojenčke,
 • starejše osebe.
western-digital

Tehnične podrobnosti:

 • Moč: 300 W
 • Sprednja plošča: aluminij, bela mat
 • Okvir: aluminij
 • Dimenzije: 30×90×2,5 cm
 • Teža: 3 kg
 • Varnost: 5 varnostnih senzorjev proti pregrevanju
 • Priporočena montaža: stena/strop
 • Certifikati: CE, TUV GS, IP44, Seibersdorf Laboratories

Garancija: 2 leti