EA Games TitanFall 2 (PS4)

Znamka: EA Games Naša številka: 958159

EA Games TitanFall 2 (PS4)

Težko pričakovano nadaljevanje prvoosebne akcijske uspešnice Titanfall. Zanimiva enoigralska kampanja raziskuje vedno bolj tesno vez med človekom in strojem, večigralski način pa nudi še globljo, bolj napeto izkušnjo. Celoten opis

27.8

27,80 € vključno z DDV Redna cena: 69,99 €, Prihranite 42,19 € (60 %)
Zadnji kos!

Naša številka: 958159

Predstavitev

Opis artikla

Titanfall 2

Razvijalci pri Respawn Entertainment nam končno prinašajo Titanfall 2, nadaljevanje napete prvoosebne strelske igre, v kateri se človeški piloti ponovno združujejo z mehanskimi Titani.

Igra prinaša zanimivo enoigralsko kampanjo, v kateri nam je izpostavljena edinstvena, vedno bolj vseprisotna vez med ljudmi in stroji. Na voljo je tudi napet, hiter, nepredvidljiv večigralski način, v katerem se boste neznansko zabavali še kar nekaj časa.

western-digital
western-digital

Napeta, neznansko zabavna igra

Ne glede na to, ali igrate v vlogi človeškega Pilota ali mehanskega Titana, vam Titanfall 2 zagotavlja zabavno, tekočo in razburljivo izkušnjo bojevanja, ki je še dolgo ne boste pozabili.

Izredno zanimiva enoigralska izkušnja

Na bojišče boste vstopili kot kadet, ki bi rad postal eden izmed cenjenih Pilotov. Znašli se boste v središču nasprotnikovih vrst, v na videz nemogočem položaju, iz katerega se boste morali rešiti s pomočjo izkušenega pripadnika prednjega odreda Titanov. Tako boste začeli z nalogo, ki vam nikoli ni bila namenjena.

western-digital
western-digital

Še boljša večigralska izkušnja

V večigralski način prihaja šest novih Titanov, ogromno novih zmožnosti za Pilote, razširjen prilagoditveni sistem, novi igralni način in še marsikaj.

Igrajte s prijatelji ali spoznajte nove

Z družbenimi elementi v Titanfall 2 je igranje s prijatelji oz. spoznavanje novih še bolj enostavno. Ne glede na njihovo stopnjo znanja bodo igralci lahko ustvarili ali se povezali na različne vrste omrežij, ki najbolj ustrezajo njihovim željam in stilu.

western-digital

Napovednik za igro


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta konzole PS4
PC igra ne
Zvrst igre Prvoosebne akcijske
Različica programa Škatla
Priporočena starost od 16 leta
Igre za Kinect ne
Igra za MOVE ne