BIG komplet PlayBig BLOXX Mojster Miha
44,80 € 38,95 €

Zadnji kos!

Zgradbe iz serije PlayBig BLOXX v kompletu Graditelj. V kompletu je figurica Miha, bager Max, viličar in druga vozila. Fantje tako lahko gradijo in sestavljajo kot v priljubljeni otroški seriji Mojster Miha.

BIG gradbeni set s kovčkom PlayBig BLOXX
23,30 € 20,20 €

Zadnji kos!

Zgradbe iz serije PlayBig BLOXX v kompletu Graditelj. Paket vsebuje 35 delov. Veliki modri ovitek je združljiv z drugimi znanimi kockami. Pri otrocih razvija fine motorične sposobnosti in domišljijo.

Ecoiffier Abrick Gusarska ladja
22,10 € 19,30 €

Piratska ladja z dodatki iz priljubljene serije Abrick je namenjena najmlajšim otrokom. Pri otrocih razvija fine motorične sposobnosti in domišljijo. Otroci se bodo dolgo zabavali ob igranju s pirati.

Lamps vojaški komplet – tank na baterije
11,30 € 9,60 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Komplet vsebuje figuro vojaka, terenski avto in tank, ki se pelje in oddaja zvoke.

Lamps vojaški komplet helikopter
11,30 € 9,40 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Vojaški komplet vsebuje helikopter, vojaške snežne sani in 2 vojaka. Ta čudovit vojaški helikopter so sanje vsakega dečka.

Lamps vojaški komplet s čolnom
11,30 € 9,50 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Vojaški komplet vsebuje velik čoln, motor in 2 vojaka. Ta komplet so sanje vsakega dečka.

Unikatoy Force 9 vojaški set (25376)
14,90 € 10,60 €

Unikatoy Force 9 vojaški set vsebuje 2 vojaka, džip s prostim tekom koles ter vojaški skuter. Igrača je primerna za fante od 3. leta starosti.

Lamps vojaški komplet
11,30 € 9,60 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Komplet vsebuje šotor, džip, motor in vojake. Ta vojaški komplet so sanje vsakega dečka.