Fisher-Price barvni obročki na palici
13,99 €

Zadnji kos!

Igra ponuja otrokom klasično zabavo polno barv. Vaši najmlajši bodo navdušeni nad njihovo gladko obliko, lahko jih bodo držali tresli in poljubno sestavljali. Paket vsebuje 5 obročkov, prvi ima prozorno zgornjo polovico.

Smoby igralna hiša Cotoons Discovery
95,70 € 85,06 €

Igralna hiša s priljubljenimi motivi Cotoons vsebuje veliko elementov za igro. Zaradi ročaja in zložljivih delov je enostavna za prenašanje. Otroška igralna hiša je večnamenska – otroci se lahko igrajo v njej, zelo hitro pa jo je možno spremeniti v otroški šotor.

Fisher-Price igra vstavljanje likov
17,99 € 11,81 €

Kreativna igra z robustnimi barvnimi kockami pomaga otroku spoznati različne barve in oblike. Otroci lahko posamezno sestavljajo s kockami ali pa jih vstavljajo v pravilne luknje vedra.

Hape Baby otroška proga Džungle
21,32 € 16,48 €

Oživite otroško domišljijo s pomočjo Baby otroško progo Džungle. Postavite žogo na stezo, pritisnite vzvod in pazite, kaj se bo zgodilo. Ali je zazvonilo? Igrača razvija fine motorične sposobnosti in prostorsko domišljijo.

Tomy vesela jajčka z žlico
15,99 € 14,89 €

Zadnji kos!

Tommies set žličk z jajčki okrepi motorične sposobnosti malčkov, samozavest in ravnotežje. Primerno za otroke starejše od 6 mesecev.

Little Tikes Peeky Pals - Kenguru
10,24 €

Zadnji kos!

Začne se igra z novim prijateljem! Potisnite glavo lika in odkrijte še eno presenečenje! Ko kenguruja pritisnete na glavo, pingvin odpre krila in ugotovite, da v naročju nosi dojenčka.

Aurora Kocke Maxi blocks šolsi set
11,40 €

Zadnji kos!

Zabavni set kock Maxi s priloženimi nalepkami (številke, risbice, dekoracije) so primerne za otroke od 1,5 do 5 let.

K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 3
19,46 € 18,26 €

Zadnji kos!

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Brisalna tabla je za vse male umetnike (15,5 × 15 cm). Ptiček je za izboljšan razvoj dihanja in govorjenja (13 × 12 cm). Majhen zibajoči poni pa razvija otroško motoriko (16 × 14 cm).

Yookidoo žvižgajoča račka
25,78 €

Yookidoo igrača bo poskrbela za neizmerno veselje. Primerna je za starejše od 1. leta starosti.

Clementoni Interaktivni pes z emocijami
14,90 € 13,41 €

Zadnji kos!

Interaktivna igrača v obliki psa je odlično darilo za malčke. Otroci razvijejo sposobnost prepoznavanja čustev na zabaven način. S pritiskom na gumb na glavi se spreminja luč, zvok, izraz na očeh, odvisno od pasjega razpoloženja.

Clementoni volan Baby na baterije, šk.17241
17,10 €

Zadnji kos!

Otroški volan Baby, blagovne znamke Clementoni bo zagotovo popestril igro vašega otroka. Volan ob pritisku izvaja svetlobne in zvočne efekte.

Smoby darilni komplet 3v1 Cotoons
26,51 € 24,13 €

Darilni komplet z motivom Cotoons vsebuje piramido, sestavljeno iz 6 skodelic, košaro za shranjevanje in ladjo s podstavkom Cotoons. Pri otrocih se pričnejo razvijati fine motorične spretnosti.

Clementoni Mickey - hišica s kockami
18,26 €

Mickeyjeva hiša s kockami bo očarala otroka s svojo barvo in obliko. Razvija fine motorične sposobnosti in otroke nauči vstaviti kocke v prave luknje. Primerno za otroke od 9. meseca dalje.

Clementoni vedro Baby Liki, šk 17106
11,90 € 10,71 €

Odlična cena

Najboljši način, da se otrok nauči novih stvari in razvije ustvarjalnsot, je zagotovo skozi igro. Vedro s pokrovom in z ročajem ter s šestimi figurami različnih barv.

Fisher-Price mavrični labirint
15,39 € 14,48 €

Pojdite se igrat s mavričnim labirintom in se pri tem igrajte z živimi barvami. Barviti koleščki so prijetni na dotik in jih lahko enostavno premikate po labirintu, vrtite ali pustite da se premikajo sami.

Playgro rožica s sortirnikom kock
12,82 € 11,03 €

Playgro rožica omogoča razvrščanje barvitih kock, s čimer pomaga pri prepoznavanju oblik, učenju barv in krepitvi motoričnih spretnosti, domišljije ter spomina.

Denis telovadnica za dojenčke
24,99 € 19,45 €

Zadnji kos!

Telovadnica za otroke bo zagotovo navdušila vaše otroke. Čebelice, ki visijo z igrala oddajajo različne zvoke in melodije.

Ludi otroški senzorični valj s kroglicami
28,74 € 26,54 €

Valj in gumijaste kroglice z mnogimi aktivnostmi za spodbujanje razvoja čutov in motoričnih sposobnosti. V notranjosti so kroglice, tekstilna prevleka, ki ponuja različne teksture in dva dodatka. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti dalje.

Tomy jajčni stolp
20,99 € 19,56 €

Zabavajte se z nasmejanimi jajčki, ki jih lahko zložite v stolp! Znotraj vsakega jajčka vas čak skriti jajček. Primerno za otroke starejše od 6 mesecev.

Tomy pretresi in sortiraj tortice
24,99 € 18,44 €

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin, je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje škatlo s torticami različnih oblik, barv in motivov, ki jih otrok zloži v visok stolp.

K´s Kids govoreča mehka žoga 2v1
29,99 € 20,07 €

S pomočjo interaktivne govoreče mehke žoge 2v1 se bodo otroci učili štetja in abecede v angleškem jeziku. Glede na stran na katero pade, žoga z govorno funkcijo v angleškem jeziku sporoča znak. Primerno za otroke od 1. leta naprej.

Ludi otroške senzorične žoge, 3 kose, roza
13,96 € 12,80 €

Mehke žoge z različnimi površinami so primerne za igro, sprostitev in masažo. Premer žoge je 15 cm in 2 × 8 cm. Primerno za otroke, starejše od 6 mesecev.

Fisher-Price jahalni lev
11,83 €

Simpatičen mobilni lev prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Fisher-Price jahalni slon
11,78 €

Simpatičen mobilni slon prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Ludi Bowling za najmlajše, v motivu mačk
17,07 € 15,90 €

Čudovit komplet petih stožcev v obliki muc in krogla z odprtinami je izdelana iz mehkega materiala. Igra bo zelo zabavna. Komplet je primeren za otroke od 10. meseca starosti.

Fisher-Price samorog z obroči
11,54 € 10,73 €

Prednost in novost te barvite igrače je, da ima vsak od štirih barvnih obročev drugačno površino, ki jo lahko otroci med igro raziskujejo. Na vrhu je srčkan samorog, spodaj pa trdna podlaga, ki na katero padejo obroči.

Ludi otroški senzorični valj
17,07 € 15,84 €

Valj z mnogimi aktivnostmi za spodbujanje razvoja čutov in motoričnih sposobnosti. V notranjosti so kroglice, tekstilna prevleka, ki ponuja različne teksture in dva dodatka. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti dalje.

Clementoni igrača formula
10,42 € 9,87 €

Prižgite, spustite in si oglejte hiter začetek te rdeče formule. Pritisnite voznikovo glavo in aktivirajte zvočne učinke. Osvetljene luči bodo navdušile vsakega otroka. S to formulo se zabava nikoli ne konča.

K´s Kids radovedni čeveljci
31,99 € 25,53 €

Atraktivno zasnovani radovedni čeveljci bodo otroku v veliko pomoč pri učenju zavezovanju, zapenjanju in drugimi funkcijami, ki jih čeveljci ponujajo. Primerno za otroke od 1. leta starosti naprej.

Little Tikes Peeky Pals - Slon
10,36 €

Začne se igra z novim prijateljem! Potisnite glavo lika in odkrijte še eno presenečenje! Ko potisnete slonovo glavo, se slon obrne in ugotovite, da slonček skriva svojega otroka.

Fisher-Price igrača Magična gora
31,99 €

Odlična cena

Fisher-Price igračo Čarobna gora sestavljajo pisani krogi, ki se sestavijo v goro, in figurica medvedka, ki je obenem tudi ropotuljica. Igračka je primerna za otroke, starejše od šestih mesecev.

Little Tikes Peeky Pals - Pingvin
10,36 €

Začne se igra z novim prijateljem! Potisnite glavo lika in odkrijte še eno presenečenje! Ko pingvina pritisnete na glavo, pingvin odpre krila in ugotovite, da v naročju nosi dojenčka.

Fisher-Price Metuljček z liki-15%
12,99 € 10,99 €

Odlična cena

Metuljček z liki proizvajalca Fischer-Price za pomoč pri razvoju otrokovih fino-motoričnih spretnosti.

Fisher-Price Posodice za zlaganje
17,99 € 16,60 €

Odlična cena

„Klasična“ igrača, Brilliant Basics Zložljive posodice, ponuja cel kup različnih možnosti za igro. Malček lahko teh 10 okroglic posodic enostavno zloži v vertikalen stolp ali pa eno v drugo.

Playgro mehke kocke, bath 181170
12,99 € 9,87 €

Mehke kocke lahko otroci uporabljajo na suhem ali v vodi. Otroku pomagajo pri njegovi ustvarjalnosti.

Tomy igrača Gagajoče račke
22,88 €

Prijazne, ljubke in ljubeče gagajoče račke žarečih barv pomagajo malčku pri učenju hoje in ga zabavajo.

Fisher-Price raziskovalna tabla
21,99 €

Odlična cena

6 atraktivnih aktivnosti za vaše malčke s slikovitimi znaki živali za raziskovanje.