K´s Kids živahni komplet igrač za pritrditev z ježkom
29,99 € 18,30 €

Zadnji kos!

Živahni komplet treh igrač K's Kids vsebuje volan, telefon in veselo stonogo, ki jih lahko s pomočjo ježka pritrdite na ročaj vozička. Igrače so izdelane iz mehkih materialov in opremljene z zvočnimi elementi. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.

BABY ONO Bear Suzie plišasta spirala
14,25 €

Plišasta spirala Bear Suzie znamke Baby Ono je del kolekcije Suzie & Tony, ki je bila razvita za razvoj najmanjših otrok. Oblika spirale omogoča, da prikupen obesek pritrdite na otroško posteljico, avtosedež ali voziček.

Tiny Love mini potujoči vrtiljak Tiny Princess
19,99 € 17,24 €

Mini potujoči vrtiljak Tiny Love Tiny Princess je atraktivno zasnovana igrača, ki bo zabavala otroka med vožnjo. Omogoča enostavno namestitev na voziček, avtosedež ali lupinico. Primeren je za otroke od rojstva naprej.

Yookidoo papiga v balonu
14,20 €

Glasbeni balon iz blaga, ki se zlahka prilega otroški posteljici, vozičku ali igralni površini. Otrok se bo sčasoma naučil kako aktivirati glasbo in zvočne učinke.

Hot Wheels Mega tovornjak
36,99 € 34,78 €

Hot Wheels Mega tovornjak je primeren za 50 Hot Wheels avtomobličkov. Igrača ni primerna za mlajše od 3 let.

Varovalček opica Mica
29,99 € 10,43 €

Varovalček je plišasta blazinica in igrača, ki jo pripnete za avtomobilski varnostni pas. Glava je namenjena poležavanju, trup pa vsebuje številne žepe za različne drobnarije in pijačo.

Nattou Igrače na spiralu TT
27 €

Spiralo z igračami Nattou TT, razveseli otroke v prvih mesecih njegovega življenja. To spiralo s prikupnimi liki, medvedka, zmaja in papige, bo motiviralo pri raziskovanju in razvijanju pravih vizualnih in motoričnih sposobnostih.

Varovalček muca Rozi
29,99 € 13,08 €

Varovalček je plišasta blazinica in igračka, ki jo pripnete na avtomobilski varnostni pas. Glava je namenjena poležavanju, trup pa vsebuje številne žepe za različno drobnarijo in pijačo.

Priponka za avtomobilski varnostni pas. Varovalček je plišasta blazinica in igračka. Glava je namenjena poležavanju, trup vsebuje številne žepe za različne drobnarije in pijačo. Pritrdite ga z ježki. Material 100% pralni poliest