Arctic Silver Termalna pasta 5, 3,5 g
16,53 € 7,40 €

Zadnji kos!

Silikonska termalna pasta Arctic Silver 5 nudi maksimalno toplotno prevodnost med procesorjem in hladilnim telesom.

Thermal Grizzly Kryonaut, 1g termalna pasta
5,49 € 5,30 €

Termalna pasta Kryonaut je razvita posebej za ekstremno navijanje in zagotavlja vrhunsko izbiro za hlajenje kritičnih računalniških sistemov v industrijskem ali domačem okolju.

Arctic Cooling termalna pasta MX-2, 8 g
6,56 € 6 €

Termalna pasta MX-2 velja za eno najbolj cenjenih med računalniškimi navdušenci, saj zagotavlja odlično termalno prevodnost. Zagotavlja pa tudi neverjetno obstojnost do 8 let.

Cooler Master termalna pasta MasterGel Pro
8,28 € 6,48 €

Termalna pasta Cooler Master MasterGel Pro nudi odlično toplotno prevodnost, za lažji nanos pa sta priloženi čistilo in lopatka za mazanje.

Cooler Master termalna pasta MasterGel
7 € 4,56 €

Zadnji kos!

Termalna pasta Cooler Master MasterGel nudi odlično toplotno prevodnost, za lažji nanos pa sta priloženi čistilo in strgalo.

Arctic Cooling termalna pasta MX-4, 20g
21,35 € 19 €

Termalna pasta MX-4 velja za eno najbolj cenjenih med računalniškimi navdušenci, saj zagotavlja odlično termalno prevodnost. Zagotavlja pa tudi neverjetno obstojnost do 8 let.

Arctic Cooling MX-2, 4 g termalna pasta
4,43 € 3,89 €

Termalna pasta MX-2 velja za eno najbolj cenjenih med računalniškimi navdušenci, saj zagotavlja odlično termalno prevodnost. Zagotavlja pa tudi neverjetno obstojnost do 8 let.

Noctua NT-H1, 3,5 g termalna pasta
9 €

Termalna pasta NT-H1 je izjemno priljubljena hibridna termalna pasta, ki se ponaša z več kot 150 nagradami in priporočili znanih spletnih strani in revij o računalniški strojni opremi. Zagotavlja dolgoročno zanesljivost in odlično zmogljivost, tudi pri navijanju. Količina znaša 3,5 g.

Noctua NT-H1, 10 g termalna pasta
15 €

Termalna pasta NT-H1 je izjemno priljubljena hibridna termalna pasta, ki se ponaša z več kot 150 nagradami in priporočili znanih spletnih strani in revij o računalniški strojni opremi. Zagotavlja dolgoročno zanesljivost in odlično zmogljivost, tudi pri navijanju. Količina znaša 10 g.

Noctua NT-H2, 3,5 g termalna pasta
13 €

Termalna pasta NT-H2 je še izboljšana različica ikonične in večkrat nagrajene termalne paste NT-H1. Vsebuje mikro delce in je primerna za najzahtevnejše uporabnike, saj zagotavlja vrhunsko dolgoročno stabilnost pri navitih CPE in grafičnih procesorjih. Količina znaša 3,5 g.

Prolimatech PK-Zero, 1,5 g termalna pasta
3,50 € 3 €

Termalna pasta PK-Zero zagotavlja preprosto in hitro namestitev ter odlično zmogljivost. Prepričala vas bo z dolgotrajno zanesljivostjo in varno uporabo, saj je električno neprevodna. Količina znaša 1,5 g.

Noctua NT-H2, 10 g termalna pasta
26 €

Termalna pasta NT-H2 je še izboljšana različica ikonične in večkrat nagrajene termalne paste NT-H1. Vsebuje mikro delce in je primerna za najzahtevnejše uporabnike, saj zagotavlja vrhunsko dolgoročno stabilnost pri navitih CPE in grafičnih procesorjih. Količina znaša 10 g.

Prolimatech PK-Zero, 600 g termalna pasta
151 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Termalna pasta PK-Zero zagotavlja preprosto in hitro namestitev ter odlično zmogljivost. Prepričala vas bo z dolgotrajno zanesljivostjo in varno uporabo, saj je električno neprevodna. Količina znaša 600 g.

Prolimatech PK-Zero, 300 g termalna pasta
99,90 € 95 €

Termalna pasta PK-Zero zagotavlja preprosto in hitro namestitev ter odlično zmogljivost. Prepričala vas bo z dolgotrajno zanesljivostjo in varno uporabo, saj je električno neprevodna. Količina znaša 300 g.

Prolimatech PK-Zero, 150 g termalna pasta
69,90 € 63 €

Termalna pasta PK-Zero zagotavlja preprosto in hitro namestitev ter odlično zmogljivost. Prepričala vas bo z dolgotrajno zanesljivostjo in varno uporabo, saj je električno neprevodna. Količina znaša 150 g.

Prolimatech PK-Zero, 5 g termalna pasta
7,90 € 7 €

Termalna pasta PK-Zero zagotavlja preprosto in hitro namestitev ter odlično zmogljivost. Prepričala vas bo z dolgotrajno zanesljivostjo in varno uporabo, saj je električno neprevodna. Količina znaša 5 g.