Vittoria plašč Barzo G2.0, 29x2,1, XCT, TNT, antracit, 120 TPI

Znamka: Vittoria Naša številka: 1455286

Vittoria plašč Barzo G2.0, 29x2,1, XCT, TNT, antracit, 120 TPI

Plašč nudi več oprijema pri zaviranju in v ovinkih, hitrost ter enostavno manevriranje. S 4 različnimi zmesmi gume in G2.0. Celoten opis

68.8

68,80 € Vključno z DDV

Naša številka: 1455286

Predstavitev

Opis artikla

Vittoria plašč Barzo G2.0, 29×2,1, XCT, TNT, antracit, 120 TPI


Kdor išče agresivnejši XC plašč, a noče izgubiti na hitrosti, je Barzo prava rešitev. Redkejši in bolj grob kvadraten profil se lažje usidra v podlago in omogoča več oprijema pri zaviranju in v ovinkih. Ta plašč bo tako najbolje deloval v spremenljivih razmerah na progi, tehnični odseki pa ne bodo več predstavljali dvoma pri kolesarju. Kombinacija plašča Barzo spredaj in Mezcal zadaj, bo presenetila s svojo hitrostjo na lahkih terenih in enostavnim manevriranjem na težkih tehničnih mestih. 

Vittoria plašč Barzo G2.0, 29x2,1, XCT, TNT, antracit, 120 TPI

(XCT) XC-TRAIL TNT

TNT plašči so še vedno zelo lahki, njihova glavna prednost pa je dodatna stranska zaščita proti predrtju za najzahtevnejše XC proge.

(4C) 4 COMPOUND

4 različne zmesi gume v enem plašču

Vittoria je prvo podjetje na svetu, ki uporablja 4 različne zmesi gume v eni pnevmatiki. Veliko posvečanje razvoju se je tako poplačalo z edinim ekstrudorjem na svetu, ki je zmožen združiti štiri različne zmesi gume v eno pnevmatiko.

Vittoria 4C tehnologija se tako ponaša z različnimi zmesmi v sredini in na površini profila gume, zmes pa se razlikuje tudi ob straneh in v centru pnevmatike. Inženirji Vittorije lahko na ta način popolnoma prilagodijo dele profila plaščev, da najbolje delujejo na področju zavijanja, vzpenjanja, kotaljenja in zaviranja. Poleg tega se plašči ponašajo z dodatno zaščito proti predrtju in vzdržljivostjo, pri MTB pnevmatikah različne zmesi celo poskrbijo za bolj stabilno osnovo za globlje profile.

Grafen

Kaj je pravzaprav grafen? To je revolucionarni material iz čistega ogljika, pri katerem so atomi razporejeni podobno kot pri grafitu, vendar le z debelino enega atoma. Odlikujejo ga visoka stopnja trdnosti z veliko gibljivostjo in odlično elektro prevodnostjo. Zaradi dobrih lastnostih se ga uporablja v visoki tehnologiji, vse bolj pa tudi v vsakdanjem življenju.

Grafen 2.0

Nova generacija Grafena (G2.0) zdaj ponuja še izboljšane lastnosti pnevmatik Vittoria. Plašči so s prejšnjo različico postali boljši v vseh pogledih, G2.0 izvedba se osredotoča na izboljšave na vsakem področju posebej: hitrost, oprijem v mokrem, vzdržljivost in zaščita proti predrtju. Grafen služi kot odlično vezivo, ki zapolni praznine med molekulami gume in te še dodatno povežejo med sabo ter tako izboljšajo splošno strukturo gume. Grafen 2.0 poskrbi, da vsak kolesar občuti velike razlike na področju izboljšave pnevmatik. MTB plašči imajo zdaj drastično več oprijema v mokrih razmerah, bolj so odporni proti predrtju in puščajo manj zraka pri tubeless sistemih (uporaba brez zračnice).


Tehnične podrobnosti

Tip pnevmatike: MTB
Dimenzije: 29×2,1
Barva: antracit
TPI: 120
Ohišje: zložljivo
Zmes gume: 4 Compound G2.0
Teža: 650 g

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Tip pnevmatike MTB
Teža 650 g
Barva antracit