Vittoria tubular Corsa G2.0, 23x700, črna, 320 TPI

Znamka: Vittoria Naša številka: 1453118

Vittoria tubular Corsa G2.0, 23x700, črna, 320 TPI

Tubular z bombažno sestavo nudi hitrejšo in udobnejšo vožnjo z več oprijema na cestišču. Z gostoto niti 320 TPI in Grafen 2.0. Celoten opis

114.6

114,60 € Vključno z DDV

Naša številka: 1453118

Predstavitev

Opis artikla

Vittoria tubular Corsa G2.0, 23×700, črna, 320 TPI


Corsa je izbira zmagovalcev. Osvojila je Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta a Espana, številne klasike, svetovno in evropsko prvenstvo ter olimpijske igre. Zaradi bombažne sestave nudi hitrejšo udobnejšo vožnjoveč oprijema na cestišču. K temu pa dodatno pripomoreta tudi Grafen 2.0 in kar 4 različne zmesi gume v eni pnevmatiki. Najhitrejši plašč v peletonu, odličen oprijem ter z zaščito proti predrtju.

Tubular predstavlja uveljavljeno možnost med vsemi profesionalnimi kolesarji. Plašči so ročno izdelani, zaradi svoje konstrukcije pa nudijo odlično zaščito proti predrtju in manjši kotalni upor.

Vittoria tubular Corsa G2.0, 23x700, črna, 320 TPI

Bombažna sestava

Gosta bombažna sestava plaščev se bolje prilega cestišču in nudi udobnejšo ter hitrejšo vožnjo z več oprijema. Pnevmatike so tudi veliko lažje, po zaslugi posebne bombažne preje z dodatkom armidnih vlaken pa je plašč še vedno zelo trden in bolj odporen proti predrtju. K boljšim lastnosti plašča pripomore tudi velika gostota niti, ki se razpenja vse do 320 TPI (niti na inč).

(4C) 4 Compound

4 različne zmesi gume v enem plašču

Vittoria je prvo podjetje na svetu, ki uporablja 4 različne zmesi gume v eni pnevmatiki. Veliko posvečanje razvoju se je tako poplačalo z edinim ekstrudorjem na svetu, ki je zmožen združiti štiri različne zmesi gume v eno pnevmatiko.

Vittoria 4C tehnologija se tako ponaša z različnimi zmesmi v sredini in na površini profila gume, zmes pa se razlikuje tudi ob straneh in v centru pnevmatike. Inženirji Vittorije lahko na ta način popolnoma prilagodijo dele profila plaščev, da najbolje delujejo na področju zavijanja, vzpenjanja, kotaljenja in zaviranja. Poleg tega se plašči ponašajo z dodatno zaščito proti predrtju in vzdržljivostjo, pri MTB pnevmatikah različne zmesi celo poskrbijo za bolj stabilno osnovo za globlje profile.

Grafen

Kaj je pravzaprav grafen? To je revolucionarni material iz čistega ogljika, pri katerem so atomi razporejeni podobno kot pri grafitu, vendar le z debelino enega atoma. Odlikujejo ga visoka stopnja trdnosti z veliko gibljivostjo in odlično elektro prevodnostjo. Zaradi dobrih lastnostih se ga uporablja v visoki tehnologiji, vse bolj pa tudi v vsakdanjem življenju.

Grafen 2.0

Nova generacija Grafena (G2.0) zdaj ponuja še izboljšane lastnosti pnevmatik Vittoria. Plašči so s prejšnjo različico postali boljši v vseh pogledih, G2.0 izvedba se osredotoča na izboljšave na vsakem področju posebej: hitrost, oprijem v mokrem, vzdržljivost in zaščita proti predrtju. Grafen služi kot odlično vezivo, ki zapolni praznine med mulekulami gume in te še dodatno povežejo med sabo ter tako izboljšajo splošno strukturo gume. 


Tehnične podrobnosti

Tip pnevmatike: cestna
Dimenzije: 23×700
Barva: črna
TPI: 320
Tlak: 8 – 12 bar
Material: bombaž K ojačano s Corespun vlakni
Zmes gume: 4 Compound Grafen 2.0
Teža: 275 g

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Tip pnevmatike Cestna
Teža 275 g