Warmies otroški termofor s sivko, medved

Warmies otroški termofor s sivko, medved

Številka: 1292338
Termofor iz izjemno mehkega pliša, polnjen s 100% mletimi, naravnimi semeni in sivko je namenjen izvajanju toplotne terapije. Namenjen je otrokom, primeren pa je tudi za odrasle in dojenčke. Celoten opis
Dostava Mimovrste
23,99 €
Vključno z DDV

Pri dobavitelju

26.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
30.5. predvidena dostava na dom
 
Številka: 1292338

Predstavitev

Warmies, otroški termofor s sivko, medvedek

Termofor iz izjemno mehkega pliša, polnjen s 100% mletimi, naravnimi semeni in sivko, ki oddaja prijetno in pomirjujočo aromo. Namenjen je izvajanju toplotne terapije (zaradi oblike še posebej pri otrocih, seveda pa je primeren tudi za uporabo pri odraslih). Termofor je mogoče segrevati v mikrovalovni ali pa električni pečici. Segrevanje termoforja traja 90 sekund, toploto pa nato oddaja do 90 minut. Prevleka termoforja je odstranljiva in pralna. Termofor je majhen in lahek, primeren tudi za dojenčke. Termoforji Warmies so izdelani v skladu z evropskimi smernicami in so predmet najvišje kakovosti.

Warmies, otroški termofor s sivko, medvedek

Opomba

Segrevanje Warmies® v običajni pečici ni priporočljivo, saj se lahko notranje temperature v pečici močno razlikujejo. Popolnoma varno je, da izdelek segrejete na radiatorju, medtem ko ga ne uporabljate. Warmies® je varnostno preizkušen za uporabo z mikrovalovnimi pečicami, z največjo močjo 1000 vatov.


Tehnične podrobnosti

Primerno za: dojenčke, otroke, odrasle
Material: pliš
Sestava: 100% mleta, naravna semena in sivka
Čas segrevanja: 90 s
Čas oddajanja toplote: 90 min

Garancija: 1 leto