HomeOgarden organsko gnojilo Organsko listno dognojevanje, 0,75 l

Znamka: HomeOgarden Naša številka: 856687

HomeOgarden organsko gnojilo Organsko listno dognojevanje, 0,75 l

100% organsko gnojilo iz leonardita HomeOgarden Organsko listno dognojevanje je namenjeno celoletni stimulaciji vseh vrst rastlin. Količina 0,75 l. Celoten opis

4.99

4,99 € vključno z DDV

Naša številka: 856687

Predstavitev

Opis artikla

HomeOgarden Organsko listno dognojevanje je 100% organsko gnojilo iz leonardita. Namenjeno je škropljenju po listih za celoletno stimulacijo vseh vrst rastlin. Predstavlja odlično rešitev za ukrepanje ob pomanjkanju hrane in stresu rastlin, pripomore k povečanju dostopnosti hranil in nahrani rastline.

Uporaba leonardita rastlinam povečuje dostopnost hranil ter naravno nahrani rastline, s čimer pripomore k povečanju domačega pridelka celo v času hude vročine in suše, ko rastline težje sprejemajo hranila.

Rastline v vrtu, lončkih in koritih lahko gnojimo v katerem koli mesecu leta. Pazite le, da škropite izključno po listih. Uporaba na rastlinah z mesnatimi listi ni priporočljiva. V zimskem času ga lahko uporabljamo tudi za notranje rastline.

Za naravno povečanje pridelka ter hitro ukrepanje ob pomanjkanju hranil in stresu, uporabljajte gnojilo skozi celotno obdobje rasti rastlin. Priporočljiva uporaba gnojila je vsaka 2 tedna. Pri škropljenju pazite, da škropite le liste in ne cvetov. Ni priporočljiva uporaba na rastlinah, ki imajo mesnate liste.

Gnojilo je primerno za vse vrste vrtnih, okrasnih in sadnih rastlin.

Kdaj uporabljamo? Skozi celo rastno dobo rastlin od februarja do novembra.

Količina: 0,75 l


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta semen / gnojiva Gnojilo z dolgotrajnim delovan