HomeOgarden organsko gnojilo Organska ozelenitev trave, 3 kg
8,49 € 7,99 €

Odlična cena

100% organsko gnojilo HomeOgarden Organska ozelenitev trave v obliki za trato, trajnostno organsko izboljšanje na novo zasajenih in obstoječih travnatih površin. Obogaten je z naravnimi izboljševalci mikorizo ter leonarditom. Količina 3 kg.

Plantella Specialno sadjarsko gnojilo, 3 kg
5,49 €

Plantella mineralno gnojilo v granulah z nizko vsebnostjo dušika in dodatkom magnezija ter bora, primerno za gnojenje sadnega drevja, vinske trte in krompirja. Pakiranje: 3 kg.

Plantella Biogrena gnojilo, 25 kg
23,09 €

Biogrena je visokokakovostno organsko gnojilo z največjim številom mikroorganizmov, ki biološko aktivirajo tla. Pakiranje: 25 kg.

HomeOgarden organsko gnojilo Organic ECO, 20 kg
15 €

100% organsko gnojilo z ekološkim certifikatom Organic ECO je primerno za temeljno gnojenje vseh vrst rastlin spomladi in jeseni, kakor tudi za dognojevanje skozi celotno rastno dobo. Gnojilo aktivno deluje v zemljišču celo rastno dobo, biološko aktivira tla, povečuje rodovitnost in nastajanje humusa. 10kg organskega gnojila je primerno za 100 m2.

Plantella Organik gnojilo, 25 kg
19,36 €

Plantella Organik je organsko gnojilo v obliki peletov. Poskrbi za večjo rodnost tal ter izboljšano kakovost in količino pridelka. Pakiranje: 25 kg.

Plantella Tekoče železo gnojilo, 1 l
4,99 € 4,87 €

Plantella Tekoče železo je mineralno gnojilo, ki preprečuje fiziološke bolezni, nastale zaradi pomanjkanja železa. Pakiranje: 1 l.

Urbanscape zeleni kosmiči, 15 kg (60 L)
28 €

Zeleni kosmiči Urbanscape so odličen pripomoček za vrtnarjenje. Pomagajo zadrževati vodo in ustvarjajo optimalne pogoje za rast in razvoj rastlin. Primerni so za uporabo na vrtu ali njivi, pa tudi pri gojenju rastlin v cvetličnih loncih in koritih. Količina: 15 kg.

HomeOgarden organsko gnojilo Organski cvet, 750 ml
6 €

Organsko gnojilo Organski cvet skrbi za hitro in naravno prehranjevanje rastlin in jih spodbuja k bujnemu cvetenju. Uporablja se za vse vrste cvetočih rastlin, tako balkonskih, okenskih, vrtnih kot tudi sobnih.

Plantella Biogrena gnojilo, 10 kg
11,99 € 11,80 €

Biogrena je visokokakovostno organsko gnojilo z največjim številom mikroorganizmov, ki biološko aktivirajo tla. Pakiranje: 10 kg.

Plantella List gnojilo, 1 l
5,49 € 4,95 €

Plantella List je visokokakovostno tekoče gnojilo, obogateno z vitamini in izvlečki morskih alg, za gnojenje vseh vrst zelenih sobnih, okenskih, balkonskih in vrtnih rastlin. Pakiranje: 1 l.

Plantella Organik gnojilo, 7,5 kg
8,59 € 8,07 €

Plantella Organik je organsko gnojilo v obliki peletov. Poskrbi za večjo rodnost tal ter izboljšano kakovost in količino pridelka. Pakiranje: 7,5 kg.

Bio Plantella Baker gnojilo, 35 g
4,49 € 3,81 €

Bio Plantella Baker je visokokoncentriran bakrov (Cu) pripravek za zdrave rastline, ki ga uporabljamo za gnojenje v sadnem, okrasnem in zelenjavnem vrtu. Pakiranje: 35 g.

HomeOgarden organsko gnojilo Organski vrt, 4 kg
8,39 € 8 €

100% organsko gnojilo HomeOgarden Organski vrt v obliki 5-kratnega naravnega koncentrata je primerno za vrt, sadovnjak in kompostiranje. Gnojilo je obogateno z naravnimi izboljševalci mikorizo ter leonarditom. Količina 4 kg.

Bio Plantella Vita, 500 ml
7,49 € 7,24 €

100-% naravni multivitaminski bio stimulator za redno prehrano in krepitev rastlin Vita vsebuje idealno kombinacijo organske snovi, proteinov, aminokislin, peptidov ter vitaminov, ki stimulira hitro rast. Pakiranje: 500 ml.

HomeOgarden organsko gnojilo Organic ECO, 10 kg
10,49 € 10 €

100% organsko gnojilo z ekološkim certifikatom Organic ECO je primerno za temeljno gnojenje vseh vrst rastlin spomladi in jeseni, kakor tudi za dognojevanje skozi celotno rastno dobo. Gnojilo aktivno deluje v zemljišču celo rastno dobo, biološko aktivira tla, povečuje rodovitnost in nastajanje humusa. 10kg organskega gnojila je primerno za 100 m2.

Plantella Organik gnojilo za sadike, 1,5 kg
3,12 €

Plantella Organik za sadike je povsem ekološko organsko gnojilo, ki spodbuja razvoj korenin in tako sadikam omogoča enakomerno rast in zdrav razvoj. Pakiranje: 1,5 kg.

Bio Plantella Vrt organsko gnojilo, 1 l
4,99 € 4,91 €

Organsko tekoče gnojilo z dodatkom morskih alg poskrbi za pravo mero hranil za zdrav in močan koreninski sistem, optimalno rast in cvetenje. Pakiranje: 1 l.

Plantella Organik K gnojilo za plodovke, 7,5 kg
9,99 € 9,01 €

Plantella Organik K je najboljše 100-% organsko gnojilo z naravnim kalijem za boljši razvoj plodovk. Poskrbi za čvrste plodove boljšega okusa. Pakiranje: 7,5 kg.