Uročene, Nancy Madore (integralna, 2010)

Znamka: Naša številka: 636253

Uročene, Nancy Madore (integralna, 2010)

Ženske erotične zgodbe za lahko noč Izbor nekaterih najbolj poznanih pravljic, a v povsem novih, erotičnih oblačilih. Celoten opis

18.99

19,99 €
18,99 €
-5%

Naša številka: 636253

Predstavitev

Opis artikla

Drage bralke, dovolite si vstopiti v čudoviti svet pravljic, a pravljic, kakor jih še niste doživele in pravzaprav občutile – pravljic, nabitih s čutnostjo in seksapilom.

Avtorica Nancy Madore je med drugimi v svoj erotični izbor 13 pravljic uvrstila Sneguljčico, Pepelko, Cesarjeva nova oblačila, Grdega račka, Lepotico in zver … Tako se boste lahko poistovetile z dilemami prelepe princese, ki se pusti zapeljati v ljubezenski trikotnik s postavnim princem in prikupno služkinjo; trepetale z radovedno nevesto, ki poskuša na vsak način priti do dna misteriozni skrivnosti svojega izbranca, a se ji to bridko, a sladko, maščuje; se skupaj z naivno deklico, ki je bila prodana v zakon, prebujale ob nenasitnem in mesenem poželenju sicer tihega, a globoko v sebi z živalskimi instinkti nabitega moškega; se s srečno, a vendarle nekoliko naveličano poročeno damo spraševale o posteljnih spretnostih postavnega moža njene najboljše prijateljice in si odgovor na vprašanje poiskale kar same …

A toliko le za prvi okus, v knjigi Uročene pa vas čaka še veliko, veliko več. Vsaka pravljica zase prinaša nenavaden, a nedvoumen preobrat, ki vas bo držal pokonci še dolgo v noč. Razumevanje pravljic se vam bo spremenilo enkrat za vselej, vaš intimen fantazijski svet pa se bo razširil v nove in nove pokrajine čutnega doživljanja.

Knjiga je čudovito darilo za vse ženske, prijateljice, partnerke in vse, ki jim želite podariti fantazijsko čutno branje.

Tehnične podrobnosti:

  • podnaslov: Ženske erotične zgodbe za lahko noč
  • ISBN: 978–961–92728–8–6
  • založba: Mettis Bukvarna d.o.o.
  • leto izdaje: 2010
  • dimenzije: 14 × 21
  • strani: 240
  • vezava: integralna
  • jezik: slovenščina

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst erotika, sex
Leto izdaje 2010
ISBN 9789619272886
Število strani 240