Razvrsti po
Najdeno: 19

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Charlotte Roche: Vlažne cone
19,90 €

Roman

Roman Vlažne cone je ekskurzija k zadnjim tabujem sedanjosti. Pogumno, brezobzirno in provokativno se upira higienski histeriji in sterilni estetiki, ki ju razglašajo mediji, in uveljavljenemu ravnanju s telesom ženske in z njeno seksualnostjo.


Elmar Zadra, Michaela Zadra: Točka G
19,90 €

18,51 €

Tantrični vodnik v skrivnostni svet ženske spolnosti

»Ko se dotikaš točke G, s tem nikakor ne izzoveš samo fiziološke stimulacije, temveč se dotakneš samega bistva tvoje psihe, jedra ženskosti. Točka G predstavlja najbolj erotičen vhod v kraljestvo podzavesti in če bi se posluževala psihoterapije ali meditacije, bi se srečala s povsem enakimi temami in izkušnjami – tistimi, s katerimi se v sicer blažji obliki srečuješ med drugim tudi v tvojem vsakdanjiku.«


Lenka Kya Novak: Dotik neskončnih strasti
19,90 €

Erotična zgodba Dotik neskončnih strasti je izpoved temperamentne Neznanke, ki po svojem štiridesetem letu išče svoj višji namen.


Mantak Chia: Tao ljubezni
17,11 €

Knjiga Tao ljubezni: nega ženske seksualne energije vsebuje seksualne napotke in vaje, ki so prvič odkrito predstavljeni zahodnjakom. Tisoče let so taoistični mojstri poučevali o teh skrivnostih le maloštevilne ljudi na cesarskih dvorih in v ezoteričnih krogih, ki so morali zapriseči, da bodo o njih molčali.


Marrena Lindberg: Orgazmična dieta, mehka
9,90 €

Revolucionarni program, ki bo povečal vašo spolno slo in vas pripeljal do orgazma. Orgazmična dieta je revolucionarni program, ki bo ženski povečal spolno slo in jo pripeljal do orgazma.


Uročene, Nancy Madore (integralna, 2010)
19,99 €

18,99 €

Ženske erotične zgodbe za lahko noč

Izbor nekaterih najbolj poznanih pravljic, a v povsem novih, erotičnih oblačilih.


Janko Sedej: Južno od pekla
27,90 €

Trenutno ni na zalogi

Peklena trilogija pisatelja Janka Sedeja nam predstavi delčke subkulture, ki proč od oči širše javnosti uspeva tudi v Sloveniji, na južni strani Alp.