Trevi Speedy električno kolo, zložljivo, 6 Ah, črno

Znamka: Trevi Naša številka: 2640281

Trevi Speedy električno kolo, zložljivo, 6 Ah, črno

Električno kolo Trevi SPEEDY, 20'', zložljivo, hitrost do 25 km/h, domet do 25 km, LED, baterija 3,6 V/ 6 Ah, do 120 kg, črne barve. Celoten opis

699

799 € Vključno z DDV
699 €

Naša številka: 2640281

Predstavitev

Opis artikla

TREVI SPEEDY električno kolo


Lahko, zmogljivo in zanesljivo prevozno sredstvo

Udobno električno kolo je opremljeno z 26-palčnimi napihljivimi pnevmatikami ter zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in udobnost brez tresljajev oz. vibracij pri daljših razdaljah vožnje. Z odličnimi voznimi lastnostmi in uporabnim zadnjim prtljažnikom bo postal vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem, ter vam služil kot izjemno hitro, učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi.

Z inovativnim dizajnom in kakovostnim jeklenim okvirjem bo pritegnil radovedne poglede mimoidočih. Lahkotna konstrukcija, in maksimalna nosilnost do 110 kg omogočajo uporabo vsem starostnim generacijam. Zložljiva nogica oz. tačka bo poskrbela za stabilno parkiranje v času neuporabe. Električno kolo lahko hitro ter povsem enostavno zložite in ga zahvaljujoč praktični mobilnosti vzamete s seboj na počitnice.


Zmogljivost in varnost

Za izjemno zmogljivost poskrbi vgrajena polnilna baterija s kapaciteto 6 Ah, ki omogoča prevoženo razdaljo do 25 km z enim polnjenjem. V primeru, da se vam na poti izprazni polnilna baterija, pa lahko z vožnjo nadaljujete kot z navadnim kolesom – s poganjanjem pedal. Na LED zaslonu je jasno razvidno stanje napolnjenosti baterije, uporabniku je na voljo izbira težavnostnega načina vožnje (Low / Medium / High) in vklop oz. izklop sprednje in zadnje LED luči, ki poskrbita za večjo vidljivost v temi in varnost v prometu. Zahvaljujoč 250 W motorju, električno kolo doseže maksimalno hitrost 25 km/h.

V prometu se ves čas srečujemo z udeleženci, ki so od nas počasnejši. Za mirno in varno prehitevanje mimoidočih poskrbi glasen zvonček. Za varno ustavljanje poskrbita sprednja in zadnja zavora (V-zavore), ki zagotavljata, da se bo kolo ustavilo kadarkoli bo to potrebno, kar bo še dodatno povečalo vaš občutek varnosti med okolju prijazno vožnjo. Električno kolo je možno zagnati samo s priloženim fizičnim ključem, ki tako zagotavlja večjo varnost vašemu prevoznemu sredstvu in zmanjša možnosti nezaželene kraje.


Tehnične podrobnosti

Odlične vozne lastnosti
Velikost koles 26 "
Lahka in kakovostna konstrukcija
3 načini težavnosti vožnje Low / Medium / High
LED prikazovalnik
LED osvetlitev spredaj in zadaj
Zvonček
Vžig s ključem
Zadnji prtljažnik
Sprednja in zadnja zavora
V-zavore
Enostavno zložljiv
Motor 250 W
Največja hitrost 25 km/h
Največja obremenitev 100 kg
Domet do 25 km
Baterija 6 Ah, 36 V
Napajanje 100–240 V 50/60 Hz

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Maksimalna nosilnost 120 kg
Barva črna
Velikost koles

Velikost koles

26 Palcev
Vrsta e-kolesa FOLDING