Ravensburger Štiri prve igre
18,99 € 14,70 €

Zbirka 4 različnih iger z barvno kocko, ki s svojimi preprostimi pravili in kratkim trajanjem igre spodbuja prvo razumevanje pravil.

Friends karte Črni Peter (1001111)
2,39 € 2 €

Zadnji kos!

Karte Črni Peter so idealne za popestritev prostega časa. Čeprav so prvotno namenjene otrokom, se z njimi mirno lahko zabavajo tudi starejši.

Mindok Carcassonne 6 namizna igra Kralj, grof in reka
14,50 €

Šesta različica Carcassonne To je zbirka številnih mini podaljškov, ki so se sprostili med postopnim razvojem Carcassonna. Vključuje mini razširitev: Kralj in viteški lik, River II, Earl of Carcassonne in povsem nova mini ekspanzija heretikov in ikoničnih krajev.

Piatnik igra Bumpi
17,80 €

V izvirni družabni igri Bumpi je najpomembnejša visoka koncentracija in hitrost strele. Vsi igralci igrajo hkrati in poskušajo najti pravo kombinacijo in s pritiskom na kocko dobiti posebno kartico z nalogo.

Ravensburger Scotland Yard SLO namizna igra
29,99 € 27,50 €

Zanimiva strateška in detektivska igra za od 2 do 6 igralcev, starejših od 8 let. Gospoda X lovi cel London, vsi igralci, razen njega so detektivi, ki ga zasledujejo po meglenem Londonu. Jim ga bo uspelo ujeti?

Friends igra Moja prva angleščina (1001005)
7,98 € 6,90 €

Pripravite se na lahek in zabaven način učenja angleščine med igro! Družabna igra Moja prva angleščina je v osnovi podobna klasični igri spomina, razlikuje se pa v tem, da je podobe potrebno povezati z ustreznim angleškim izrazom.