Blue Seven dekliška obleka
13,95 €
13,56 €

Čudovita obleka s krilom je odlična podlaga za trendovski jesenski modni videz vaše male princeske.


Blue Seven dekliško krilo
13,95 €
13,56 €

Očarljivo krilo s pajkicami, ki bo vaši mali princeski zelo všeč. S tem čudovitim krilom v temno sivi barvi z zvezdicami lahko ustvarite tudi popoln kostum za Noč čarovnic.


Carodel dekliška obleka s podobo mačke
13,17 €

Vaša deklica bo v tej obleki videti prav res čudovita, kjerkoli boste. Narejene so iz udobnega materiala. Oblačilo je brez rokavov in imajo praktično pritrditev na zadnjem predelu.


Dirkje dekliška obleka
27,11 €

25,17 €

Dekliška pletena obleka v temno modri barvi in krilom z volančki.


Minoti dekliška obleka
8,49 €

7,72 €

Novo

Flamingo je pripravljen za poletje, kaj pa ti? Ali že imate oblačila za vašo deklico za to nepozabno poletje? Preprost in dodelan rez bo še posebej všeč vašemu dekletu v vročih poletnih dneh.


Minoti dekliška obleka
7,65 €

Novo

Trendovska dekliška obleka v rdeči, preprosti, a sodobni poletni zasnovi, ki ne bo všeč samo vam, ampak prav gotovo tudi vašemu dekletu.


Minoti dekliška obleka
8,49 €

Novo

Priljubljeni mini flamingi bodo padli v oči ne samo vam, ampak tudi vaši deklici ter okolici. Preprost in dodelan rez bo še posebej všeč vašemu dekletu v vročih poletnih dneh.


Minoti dekliška obleka
7,65 €

Novo

Prihaja vroče poletje, zato bo še posebej prav prišla udobna dodelana obleka s simpatičnim poletnim motivom.


PINOKIO dekliška obleka Happy Llama
25,19 €

Udobna dekliška obleka v modri zasnovi iz kolekcije Happy Llama bo ustrezala vsaki deklici. Narejene so iz udobnega materiala in s tem zagotavljajo udobje skozi ves dan.


PINOKIO dekliška obleka Petit Lou
23,04 €

Novo

Trendovska zelenkasta obleka, ki ne bo všeč le vašemu dekletu, ampak tudi vam. Izdelan je iz udobnega bombažnega materiala. Ima okrogel vratni izrez, dolge rokave in se prijetno prilega.


PINOKIO dekliško krilo Petit Lou
10,73 €

Novo

Pomlad brez krila preprosto ne gre čez. Za vašo deklico imamo na voljo lepo krilo v modri barvi, ki bo ustrezalo vaši deklici. Narejena je prijetnega čistega bombaža. Krilo ima prilagodljiv rebrasti pas in se prijetno udobno prilega.


s.Oliver dekliška obleka
27,99 €

Stilska jesenska obleka z bleščečo dekoracijo bo v trenutku navdušila vaše deklice. Obleka je izdelana iz kakovostne majice iz bombaža in mrežnega materiala.


s.Oliver dekliška obleka
27,99 €

Obleka za vašo princeso, ki sledi najnovejšim modnim smernicam. Zebra je spet v modi. V čudoviti obleki z motivom čudovitih prog zebre, bo vašemu dekletu prav gotovo všeč.


s.Oliver dekliška obleka
27,99 €

Očarljiva cvetlična obleka je odlična izbira za tople poletne dni. Obleka je izdelana iz udobnega bombažnega materiala.


s.Oliver dekliška obleka
32,99 €

Obleka je primerna za različne praznične priložnosti in za vsakodnevno uporabo. Obleke imajo preprost dodelan rez z zapiranjem na zadrgo na hrbtni strani.


Garnamama dekliška obleka s srcem Tattoo
6,96 €

Novo

Vaša mala deklica bo zelo vesela te čudovite obleke z elegantnim krilom. Obleka je izdelana iz kakovostnega in zračnega materiala, zato ji bo nudila udobje skozi ves dan.


Ewa Klucze dekliška obleka Emu
13,49 €

12,72 €

Lepa poletna obleka s pikami bo vašemu dekletu prav gotovo všeč. Udoben material, praktična zasnova pasove in žepu, bodo vašemu dekletu nudili še višjo stopnjo udobja.