PINOKIO otroški pajac Happy Llama
20,15 €

Zadnji kos!

Udobni otroški pajac v rdeči zasnovi iz kolekcije Happy Llama bo ustrezal vsakemu otroku. Narejene so iz udobnega materiala in s tem zagotavljajo udobje skozi ves dan.

PINOKIO dekliška obleka na naramnice Petit Lou
17,27 €

Čudovita dekliška obleka na naramnice v kateri bo vaše dekle videti kot čudovita princeska, hkrati pa ji bo obleka nudila prijetno udobje skozi ves dan. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

PINOKIO Secret Forest otroški pajac
10,50 €

Pajac za otroke ima žep na sprednji strani z motivom lisičke. Enostavno odpiranje zahvaljujoč čepkom, ki so nameščeni na ramenih in med nogami. PINOKIO otroške hlače Secret Forest so izdelane iz 100% bombaža.

PINOKIO fantovski bodi Prince
11,29 €

Čudovit fantovski bodi iz kolekcije Prince je primeren za poroko, krst ali katerikoli drug slavnostni dogodek.

2be3 Koala otroški bodi-40%
7,80 € 4,67 €

Odlična cena

Bodi za otroke ima na ramenih čepke, kateri olajšajo oblačenje. Idealen kos oblačila za dojenčke. 2Be3 otroški bodi Koala brez rokavov, je na sprednji strani iznačen z značilnim tiskom.

PINOKIO otroški pajac Happy Llama
9,67 €

Otroški krzneni brezrokavnik v roza zasnovi iz kolekcije **Happy Llama bo ustrezal vsakemu otroku. Izdelan je iz mehkega bombaža, ki je prijeten na dotik.

PINOKIO dekliški pajac Petit Lou
9,19 €

Čudovit dekliški pajac na naramnice v katerem bo vaše dekle videti kot čudovita princeska, hkrati pa ji bo pajac nudil prijetno udobje skozi ves dan. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

PINOKIO otroški pajac Happy Llama
9,67 €

Otroški pajac v zeleni zasnovi z napisom Happy iz kolekcije Happy Llama bo ustrezal vsakemu otroku. Izdelan je iz mehkega bombaža, ki je prijeten na dotik.

Jacky otroški bodi
13,20 €

V izjemno udobnem in lepem bodiju bo vaš majhen junak na novo osvajal svet. Zapenjanje na gumbke na predelu ramen in med nogami

PINOKIO dekliška poletna obleka Love & Love
12,79 €

Udobni poletni čevlji iz kolekcije Love & Love bodo vašim dekletom zagotovili maksimalno udobje v vročih poletnih dneh. Imajo zanimiv rez z mašnjami na ramenih in je izdelana iz udobnega bombažnega materiala.

PINOKIO otroške hlače Wild Animals
9,65 €

Udobne hlače s katerimi bodo vaši malčki raziskovali svet. Hlače niso zgolj lepe ampak so tudi izdelane iz udobnih materialov.

Jacky otroški bodi
13,20 €

V izjemno udobnem in lepem bodiju bo vaš majhen junak na novo osvajal svet. Zapenjanje na gumbke na predelu ramen in med nogami

Jacky otroški bodi
13,20 €

V izjemno udobnem in lepem bodiju bo vaš majhen junak na novo osvajal svet. Zapenjanje na gumbke na predelu ramen in med nogami

Nini dekliški pajac
7,80 €

Čudovit dekliški pajac se bo vaši mali odlično prilegal, predvsem pa se bo v njem počutila odlično, kar je še pomembneje.

Nini fantovski pajac
7,70 €

Čudovit fantovski pajac znamke Nini je izdelan iz velikega deleža bombaža. Pajac s sliko kužka ima zapenjanje na gumbke na predelu ramen in med nogami. Na koncu hlačnic s potiskom zvezdic so všite nogavice, ki ščitijo otrokova stopala. Praktičen pajac vam olajša oblačenje, preoblačenje, tako da boste lahko uživali v prijetnih trenutkih z otrokom.

PINOKIO Little Bird dekliški pajac
18,90 €

Dekliški pajac Little Bird, od znamke Pinokio, bo vaši deklici zagotovil udobje skozi ves dan. Izdelan je iz udobnega bombažnega materiala. Udoben pajac za vsakodnevno nošenje.

PINOKIO fantovski pajac Big Dream
7,74 €

Fantovski pajac v modri barvi iz kolekcije Big Dream. Fantovski pajac je izdelan iz prijetnega materiala, ki bo vašemu fantu prinesel visoko mero udobja skozi ves dan.

PINOKIO otroške hlače Nice Day
12,21 €

Otroške hlače NICE DAY, od znamke Pinokio, se dobro nosijo zaradi kakovostnega bombažnega materiala, zaradi česar so idealne za vsakodnevno nošenje. Hlače imajo bež zasnovo in jih krasi vesel napis Nice Day. So enostavne za oblačenje, zahvaljujoč čepom med nogami.

Nini otroški bodi
7,65 €

Fantovski pajac, v katerem se vaš mali fant ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Pajac ima okrogel vratni izrez, široke naramnice in zapenjanje na patent na ramenih in med nogami.

Nini otroški bodi
7,65 €

Dekliški pajac, v katerih se vaš mala deklice ne bo počutila le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Pajac ima okrogel vratni izrez, široke naramnice in zapenjanje na patent na ramenih in med nogami.

2be3 Koala otroški bodi-32%
11,60 € 7,80 €

Odlična cena

Bodi za otroke ima na ramenih čepke, kateri olajšajo oblačenje. Idealen kos oblačila za dojenčke. 2Be3 otroški bodi Koala brez rokavov, je na sprednji strani poslikan z značilnim tiskom.

Nini dekliški pajac
7,70 €

Ninine dekliški pajac je izdelan iz večjega deleža bombaža, ki je udoben do otroške kože. Praktične hlače za nemoteno oblačenje otroka z originalnim potiskom imajo patente na ramenih in med nogami.

2be3 Ovca dekliški bodi-40%
7,80 € 4,67 €

Odlična cena

Bodi za deklice ima na ramenih čepke, kateri olajšajo oblačenje. Idealen kos oblačila za dojenčke. 2Be3 dekliški bodi Ovčka brez rokavov, je na sprednji strani iznačen z značilnim tiskom.

Nini ABN-1785 dekliški pajac s srčki
7,65 €

Dekliški pajac z dolgimi rokavi znamke Nini je izdelan iz 100 % bombaža in vašemu otroku nudi veliko udobja. Pajac s potiskom srčkov in nežnim robovi se na ramenih in med nogami zapenjajo na patent, kar olajšuje preoblačenje.

Lafel fantovski bodi Doggy dog
7,51 €

Bodi iz kolekcije Doggy dog bo prav gotovo zadovoljili vsakega otroka. Vesel potisk in bombažni material skupaj tvorita neločljiv par, prinaša vse, kar vaš malček potrebuje za udobje – vse to prinaša blagovna znamka.

Nini dekliški pajac
10,50 €

Dekliški pajac, od znamke NINI, je izdelan iz bombaža v katerem se bo dojenček počutil udobno. Praktični pajac za otroke, z originalnim potiskom, se zapenja praktično na patent. Obleka vašega dojenčka bo s tem kosom lahka.

Nini fantovski pajac
7,70 €

Enobarven fantovski bodi z dolgimi rokavi iz blagovne znamke Nini je izdelan iz organskega bombaža, bo vašemu otroku prinesel veliko mero udobja. Praktične hlače za nemoteno oblačenje otroka z izvirnim potiskom imajo kontrastne obrobe okoli vratu in trakov.

Nini fantovski pajac
7,80 €

Fantovski pajac, od znamke NINI, je izdelan iz organskega bombaža v katerem se bo dojenček počutil udobno. Praktični pajac za otroke, z originalnim potiskom, se zapenja praktično na patent. Obleka vašega dojenčka bo s tem kosom lahka.