PINOKIO Little Bird dekliški pajac
9,90 €

Zadnji kos!

Dekliški pajac Little Birds, od znamke Pinokio, je izdelan iz kakovostnega bombaža in je izjemno prijeten na dotik. Praktično prileganje zagotavlja maksimalno udobje med uporabo.

Nini fantovski pajac
9,90 €

Zadnji kos!

Fantovski pajac znamke NINI bo vašega dečka spremenil v pravega nogometaša. Pajac z zapenjanjem na gumbke ima potisk nogometne žoge, golov in dresov. Prijeten bombažni material je odličen za nošenje, otrok pa ne bode.

Nini dekliški pajac
10,50 €

Zadnji kos!

Dekliški pajac, od znamke NINI, je izdelan iz bombaža v katerem se bo dojenček počutil udobno. Praktični pajac za otroke, z originalnim potiskom, se zapenja praktično na patent. Obleka vašega dojenčka bo s tem kosom lahka.

Jacky otroški bodi
13,20 €

Zadnji kos!

V izjemno udobnem in lepem bodiju bo vaš majhen junak na novo osvajal svet. Zapenjanje na gumbke na predelu ramen in med nogami

Nini dekliški bodi s stopalkami, iz organskega bombaža
9,90 €

Dekliške hlače s stopalkami so izdelane iz prijetnega organskega bombaža. V razkoraku imajo gumbke, ki olajšujejo previjanje. Nini dekliške hlače s stopalkami iz organskega bombaža so primerne za vsak dan.

Nini dekliški bodi s stopalkami, iz organskega bombaža
9,90 €

Dekliške hlače s stopalkami so izdelane iz prijetnega organskega bombaža. V razkoraku imajo gumbke, ki olajšujejo previjanje, prav tako na ramah. Nini dekliške hlače s stopalkami iz organskega bombaža so primerne za vsak dan.

Nini ABN-2115 fantovski pajac iz organskega bombaža
20,99 €

Pajac iz organskega bombaža, ki je zaradi svojega naravnega izvora primeren tudi za zelo občutljivo kožo. Navdušujejo s svojim privlačnim dizajnom in karirastim vzorcem, Nini ABN-2115 fantovski pajac iz organskega bombaža se enostavno oblečejo, kar omogoča zapenjanje zgoraj in med nogami, kar olajša proces preoblačenja.

Nini fantovski bodi iz organskega bombaža
9,90 €

Praktični fantovski bodi iz organskega bombaža, znamke Nini, ima na ramenih in med nogami zadrge za lažje oblačenje in je okrašen z barvnimi robovi. Udoben kroj, prijeten material in dizajn z avtomobili očarajo od prvega trenutka dalje.

BOLEY Multipack Girls dekliški pajac z majico, 2 kosa
29,99 €

Dekliški komplet 2 pajacev znamke Boley je izdelan iz 100 % bombaža, ki je prijeten za nošenje čez celi dan ali spanje. Roza pajaci imajo zapenjanje na gumbke na predelu ramen in med nogami.

Nini ABN-2107 fantovski pajac iz organskega bombaža
9,49 €

Otroški pajac iz organskega bombaža, ki je zaradi svojega naravnega izvora primeren tudi za zelo občutljivo kožo. Ker je brez rokavov, je primeren za poletne mesece ali za kombinacijo z majico. Nini ABN-2107 fantovski pajac iz organskega bombaža priporočamo prati na 30–40 °C. Izdelan je iz odpornega blaga, ki ohranja obliko tudi po mnogih pranjih.

Nini dekliški pajac iz organskega bombaža
8,95 €

Dekliški pajac NINI je primeren za vsakodnevno nošenje. Zahvaljujoč organskemu bombažu je material zelo prijeten na dotik in tako prinaša udobje med nošenjem. Pajac ima praktično zapenjanje z zadrgami na ramenih in v razkoraku. Sprednja stran je okrašena z motivom sladoleda.

BOLEY fantovski pajac MULTIPACK BOYS, 2 kosa
29,99 €

Modni kompleti 2 kosov fantovskega pajaca iz znamke Boley so izdelani iz kakovostnega 100 % bombaža, ki je primeren za udobno nošenje skozi ves dan. Tukaj je komplet pajaca z dolgimi rokavi in stopalkami v praktični zasnovi in fantovskih barvah.

Nini ABN-2298 dekliški pajac z organskega bombaža
11,49 €

Dekliški bodi ima praktično pritrditevmed nogami, kar olajša zamenjavo plenice. Narejene so iz udobnega organskega bombaža in so brez rokavov. Nini dekliški copati iz organskega bombaža ABN-2298 so primerni za vsakodnevno nošenje.

Nini dekliški pajac iz organskega bombaža
9,35 €

Moden dekliški pajac znamke Nini bo pristajal vsaki deklici. Prijeten bombažni material vaši deklici nudi občutek udobja med nošenjem. Starši bodo veseli predvsem možnost odpenjanja pajaca ne le zgoraj, temveč tudi med nogami, kar olajšuje oblačenje in predvsem previjanje.

WINKIKI dekliški pajac
13,90 €

Ženske hlače iz blagovne znamke Winkiki imajo simpatičen dizajn z veselim tigrom na sprednji strani. Zasnova ima dolge rokave in hlače – mladim dekletom prinaša veliko mero udobja in topline. Zapenjanje po celotni dolžini spredaj za enostavno rokovanje med oblačenjem.

Nini otroški pajac
9,90 €

Otroški pajac znamke NINI bo razveselil vsakega otroka in starše. Svež dizajn z limonami je dopolnjen s črnimi robi z rumenimi gumbki med nogami in na ramah.

PINOKIO dekliška poletna obleka Love & Love
13,15 €

Udobni poletni čevlji iz kolekcije Love & Love bodo vašim dekletom zagotovili maksimalno udobje v vročih poletnih dneh. Imajo zanimiv rez z mašnjami na ramenih in je izdelana iz udobnega bombažnega materiala.