PINOKIO dekliške hlače Petit Lou
7,65 €

Dekliške hlače v modri zasnovi. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

PINOKIO dekliške hlače Petit Lou
7,65 €

Dekliške hlače v roza zasnovi. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

Jacky otroške hlače
8,90 €

V izjemno udobnih in prijetnih hlačah bo vaš majhen junak na novo osvajal svet. Imajo visok elastičen pas za maksimalno udobje.

Garnamama dekliške hlače
7,80 €

Dekliške hlače od znamke Garnamama so izdelane iz zračnega bombaža. Hlače imajo visok pas, s širokim elastičnim robom, kar omogoča udobno držanje in ne omejuje gibanja. Pas in podplat v kontrastni barvi.

Jacky dekliške hlače
8,90 €

V izjemno udobnih in lepih hlačah bo vaša mala junakinja na novo osvajala svet. Imajo visok elastičen pas za maksimalno udobje.

Jacky otroške hlače
8,90 €

V izjemno udobnih in lepih hlačah bo vaš mali junak na novo osvajal svet. Imajo visok elastičen pas za maksimalno udobje.

Makoma Milk dekliške hlače
7,90 €

Dekliške hlače Makoma so izdelane iz 100% bombaža in so zelo udobne in prilagodljive vsakodnevnemu odkrivanju novih dogodivščin. Visok prožni pas brez zapenjanja omogoča enostavno oblačenje in ne omejuje gibanja.

Nini dekliške hlače s stopalkami
7,70 €

Dekliške hlače s tesnim prijetnim prileganjem. Sestava materiala 92 % organski bombaž in 8 % poliesterom. Prilagodljiv del na pasu za popolno prileganje tudi v primeru nenehnega teka naokoli. Različica za prihajajočo pomlad in poletje.

Nini fantovske hlače
7,80 €

Čudovite otroške hlače z zaprtimi hlačnicami se bodo vašemu malčku odlično prilegale, predvsem pa se bo malček v njih počutil odlično, kar omogoča udobna visoka elastika v pasu.

Nini fantovske hlače s stopalkami
7,70 €

Nini fantovske hlače s stopalkami so narejene iz organskega bombaža, ki je primeren za otroško kožo. Praktične hlače za brezhibno oblačenje v preprostem dizajnu, imajo na pasu široko zasnovo, ki ne bo prekomerno pritiskala na dojenčkov trebuh.

PINOKIO dekliške hlače Nice Day
8,47 €

Črtaste dekliške hlače NICE DAY, od podjetja Pinokio, bodo navdušile vsa dekleta zahvaljujoč udobnemu bombažnemu materialu, ki je idealen za vsakodnevno nošenje. Hlače imajo rumeno zasnovo in jih krasi vesel napis Nice Day.

PINOKIO Little Bird dekliške hlače
7,90 €

Dekliške hlače Little Bird, od znamke Pinokio, bodo ustrezale vsaki mladi princeski. Prijeten bombažni material zagotavlja udobje pri vsakodnevni uporabi. Ne glede a to ali ste doma ali na sprehodu, bodo te hlače odlično dopolnile outfit vaše deklice.

PINOKIO otroške hlače Happy Llama
7,71 €

Otroške hlače v roza zasnovi iz kolekcije Happy Llama bodo ustrezale vsakemu otroku. Izdelane so iz mehkega bombaža, ki je prijeten na dotik.

PINOKIO otroške hlače Nice Day
8,47 €

Otroške hlače NICE DAY, od znamke Pinokio, se dobro nosijo zaradi kakovostnega bombažnega materiala, zaradi česar so idealne za vsakodnevno nošenje. Bež zasnova hlač je okrašena z motivom papige.

Nini dekliške hlače
7,90 € 5,90 €

Dekliške hlače, od znamke NINI, sp izdelane iz kakovostnega organskega bombaža, kateri je izredno udoben za nošenje in se goji brez uporabe kemičnega škropljenja. Hlače, v bež barvi, krasi barvni motiv z napisom Funny day.

2be3 fantovske hlače Baby league
7,51 €

Hlače so zelo udobne in jih lahko oblečete zraven kateregakoli oblačila. Udoben kroj z visokim pasom in široko gumo zagotavlja da, ne med spanjem bodo drsele navzdol.

2be3 Ovca dekliške hlače-40%
7,80 € 4,67 €

Odlična cena

Dekliške hlače imajo 2 stranjska žepa. Idealen kos oblačila za dojenčke. 2Be3 dekliške hlače Ovca so okrašene s simpatičnim okrasnim lokom.

G-mini dekliške hlače Medvedek
7,51 €

Udobne dekliške hlače v beli barvi z majhnimi rožnatimi pikami iz kolekcije Medvedek bodo vaši princesi zagotovili udobje in toplino skozi ves dan. Dekliške hlače so izdelane iz 100% bombaža.

Garnamama dekliške hlače
7,80 €

Dekliške hlače od znamke Garnamama so izdelane iz zračnega bombaža. Hlače imajo visok pas z elastično obrobo, zaradi česar so odlične in so udobne za nošenje čez dan. Površino krasijo veseli otroški motivi.

Lafel dekliške hlače Kitty
7,51 €

Hlače s copatki Dodelane dekliške hlače, ki prinašajo dvojno stran z različno obdelavo motivom. To bo prav gotovo lahka matematika. Čudovit kos iz kolekcije Kitty ogreje noge vaših majhnih deklic in je udoben ter se nikoli ne izvleče zaradi visokega, elastičnega pasu.

Lafel fantovske hlače Bear
7,51 €

Hlače s copatki Dodelane dekliške hlače, ki prinašajo dvojno stran z različno obdelavo motivom. To bo prav gotovo lahka matematika. Čudovit kos iz kolekcije Bear ogreje noge vaših majhnih deklic in je udoben ter se nikoli ne izvleče zaradi visokega, elastičnega pasu.

Lafel fantovske hlače Doggy dog
7,51 €

Hlače s copatki, ki prinašajo dvojno stran z različno obdelavo motivom. To bo prav gotovo lahka matematika. Čudovit kos iz kolekcije Doggy dog ogreje noge vašega otroka, je udoben ter se nikoli ne izvleče zaradi visokega, elastičnega pasu.

Makoma dekliške hlače Angel
7,90 €

Dekliške hlače Angel, od znamke Makoma, so udobne in prijetne za vsakodnevno nošenje doma. Roza hlače z raztegljivim pasom in simpatičnim dizajnom, bodo navdušile vsako deklico.

Makoma dekliške hlače Angel
7,90 €

Dekliške hlače Angel, od znamke Makoma, so udobne in prijetne za vsakodnevno nošenje doma. Roza hlače z raztegljivim pasom in simpatičnim dizajnom, bodo navdušile vsako deklico.

Makoma otroške hlače Milk
7,90 €

Domiselne fantovske hlače Milk, od znamke Makoma, zagotavljajo prijetno nošenje, zahvaljujoč elastičnemu pasu, ki odlično greje tudi v hladnejših dneh. Sive hlače razveseljujejo z originalnim motivom steklenice z napisom Milk.

Makoma otroške hlače Milk
7,90 €

Domiselne fantovske hlače Milk, od znamke Makoma, zagotavljajo prijetno nošenje, zahvaljujoč elastičnemu pasu, ki odlično greje tudi v hladnejših dneh. Sive hlače razveseljujejo z originalnim motivom steklenice z napisom I love Milk.

Nini ABN-1693 otroški bodi
7,65 €

Otroški bodi bo poskrbel, da bo vaš dojenček vedno na toplem. Sestava materiala je 100% organski bombaž in je izredno prijeten na dotik. Obrobe so iz debelejše tkanine. Nini otroški bodi ABN-1693 navdušuje s kakovostno izdelavo in veselim vzorcem.

Nini ABN-1698 fantovske hlače z motivom vesolja
7,65 €

Fantovski pajac vašega otroka ohranja na toplem in varnem, pri tem pa ne ovira njegovega gibanja. Izdelan je iz 100 % organskega bombaža, ki je zdravju otroka prijazen. Robovi, narejeni iz močnejše tkanine, preprečujejo, da se oblačilo raztegne. Elastičen pas za udobno nošenje Nini ABN-1698 fantovske hlače navdušujejo s svojo kakovostno izdelavo in vzorcem vesolja.

Nini ABN-1699 fantovske hlače z motivom vesolja
7,65 €

Fantovski pajac vašega otroka ohranja na toplem in varnem, pri tem pa ne ovira njegovega gibanja. Izdelan je iz 100 % organskega bombaža, ki je zdravju otroka prijazen. Robovi, narejeni iz močnejše tkanine, preprečujejo, da se oblačilo raztegne. Elastičen pas za udobno nošenje Nini ABN-1699 fantovske hlače navdušujejo s svojo kakovostno izdelavo in vzorcem vesolja.

Nini ABN-1788 dekliške hlače s srčki
7,65 €

Čudovite dekliške hlače znamke Nini so izdelane iz 100 % bombaža in vašemu otroku nudijo veliko udobja. Hlače s potiskom srčkov imajo v pasu širok elastičen rob, ki otroku ne stiska trebuščka.

Nini dekliške hlače
7,80 €

Čudovite dekliške hlače z zaprtimi hlačnicami se bodo vaši mali odlično prilegale, predvsem pa se bo v njih počutila odlično, kar je še pomembneje.

Nini dekliške hlače
7,80 €

Dekliške hlače, od znamke NINI, so izdelane iz bombaža v katerem se bo dojenček počutil udobno. Praktične nogavice in širok spodnji pas za udobje otroka, naredijo te hlače primerne za vsakodnevno nošenje.

Nini dekliške hlače za dojenčke
7,65 €

Dekliški pajac, v katerih se vaš mala deklice ne bo počutila le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Hlače se lahko praktično nosi zaradi elastičnega pasu, ki prinaša visoko udobje.

Nini fantovske hlače
7,70 €

Lepe fantovske hlače iz blagovne znamke NINI so izdelane iz visokega deleža bombaža. Ponašajo se s potiskom zvezd, imajo širok, enobarven spodnji rob, ki ne bo tesen do otroškega trebuha. Na koncu nog so stopalke hlač, ki pokrivajo otrokovo stopalo. Praktični fantovske hlače vam olajšajo oblačenje, preoblačenje ter preživljanje prijetnih trenutkov z vašim otrokom.

Nini fantovske hlače
7,70 €

Lepe fantovske hlače iz blagovne znamke NINI so izdelane iz visokega deleža bombaža. Pas ima primerno širok elastičen rob v enobarvni zasnovi, otroka ne bo potisnil v trebuh. Na koncu nog so stopalke hlač, ki pokrivajo otrokovo stopalo.

Nini otroške hlače
7,65 €

Fantovski pajac, v katerem se vaš mali fant ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Hlače se lahko praktično nosi zaradi elastičnega pasu, ki prinaša visoko udobje.

Nini otroške hlače
7,65 €

Fantovski pajac, v katerem se vaš mali fant ne bo počutil le udobno, ampak bo med drugim v njem videti tudi čudovito. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Hlače se lahko praktično nosi zaradi elastičnega pasu, ki prinaša visoko udobje.

WINKIKI otroške hlače
7 €

Otroške hlače iz 100% bombaža od znamke WINKIKI. Ohlapen kroj omogoča nošenje v kombinaciji s plenicami, brez da bi te omejevale gibanje. Veseli potisk bo navdušil vse dojenčke.