Lamama trak za ušesa Pin up
7,51 €

Zadnji kos!

Prijeten trak za ušesa v roza barvi je izdelan iz mehkega bombaža. Naglavni trak ima univerzalno velikost in se prijetno prilega glavi. Zaradi svojih dimenzij je primeren tudi za matere.


Lamama fantovska kapa
8,64 €

Zadnji kos!

Očarljiva kapa z ušesi bo vašemu otroku zelo udobna, hkrati pa bo tudi primerno zaščitila glavo pred neprijetnim vetrom in mrazom. Kapa je izdelana iz toplega čistega bombaža s certifikatom Öko – Tex Standard 100.


Pupill fantovska kapa Anderas
15,81 €

Zadnji kos!

Klasična fantovska zimska kapa Andreas bo vašemu fantu zagotovila udobje in mu nudila toploto v kateremkoli vremenu. Narejena je iz udobnega materiala. Kapa ima velik prilagodljiv rob, s katerim lahko pokrijete otroška ušesa in velik cof.


Lamama trak za ušesa Pin up
7,51 €

Zadnji kos!

Očarljiv trak za ušesa z mašnjo bo v trenutku navdušila vašo deklico. Narejene so iz bombažnega materiala s primesmi elastana.


Nini dekliška kapa
7,75 €

6,18 €

Zadnji kos!

Dodatek, ki ga ne sme zamuditi nobena deklica! Čudovita kapa iz organskega bombaža bo dopolnila modni videz do popolnosti.


Reima otroška dvostranska kapa Viiri UV 50+
22,43 €

Zadnji kos!

Zaščitna kapa za otroke z UV faktorjem zaščite 50+. Senčnik ščiti oči in vrat pred škodljivimi sončnimi žarki. Izdelana je iz zračnega in lahkega materiala SunProof. Z dvostranskim dizajnom dobite dve kapi v eni.


Reima otroška zaščitna kapa Alytos UV 50+
22,43 €

Zadnji kos!

Zaščitna kapa za otroke in malčke z zaščitnim UV-faktorjem 50+. Material ščiti pred vodo in umazanijo. Zaščitni senčnik je bil narejen za zaščito pred sončno svetlobo: sprednji rob in podaljšani rob na hrbtnem delu ščitita občutljivo dojenčevo kožo in ohranjata suh obraz in vrat med gradnjo peščenih gradov.


Pupill dekliška kapa Britta
16,94 €

Dodelana dekliška kapa Britta v sivi barvi, bo vaši deklici gotovo zelo všeč. Narejena je iz udobnega materiala. kapa ima prilagodljiv rob in je okrašena z dolgimi ušesi ter spalnimi vekami. Idealno za hladne zimske dni.


Pupill komplet kapa in rutka Nova
21,09 €

Dekliški komplet Nova kape in šala v bež barvi. Čudovita kapa Nova v bež barvi, bo vašemu otroku nudila prijetno udobje in toplino skozi ves dan. Narejena je iz udobnega materiala. Kapa ima gibljiv rob, obdelavo iz bambusa in vzorec srca. Kapa imajo tudi prilagodljiv rob in je okrašena z motivom s srca.


Pupill otroška kapa Viggo
13,92 €

Otroška kapa Viggo bo vašega otroka prijetno ogrela, hkrati pa mu bo nudila tudi prijetno udobje. Narejena je iz udobnega materiala. Kapa se lahko zaveže pod brado, med drugim pa je tudi primerno okrašena.


PINOKIO dekliški trak za lase Petit Lou
7,65 €

5,73 €

Dekliški naglavni trak s pentljo v modri barvi. Narejene so iz bombažnega materiala s primesmi elastana. Eleganten naglavni trak je čudovit dodatek za vsako deklico in se prilega vsakemu modnemu slogu.


Lamama trak za ušesa Pin up
7,51 €

Očarljiv trak za ušesa z mašnjo bo v trenutku navdušila vašo deklico. Narejene so iz bombažnega materiala s primesmi elastana.


Reima otroška zaščitna kapa Tropical UV 50+ Blue
22,43 €

Zaščitna kapa Tropical za otroke z zaščitnim UV faktorjem 50+. Senčnik ščiti oči in vrat pred škodljivimi sončnimi žarki. Lahkotna kapa je izdelana iz zračnega materiala SunProof. Odlikuje jo lahka konstrukcija brez podloge – samo vrvica, da kapa ne pade iz glave.


Bexa fantovska kapa Shape
12,42 €

Popolna kapa v atraktivnem dizajnu je idealen dodatek k hladnim zimskim dnevom. Kapa je na notranjem delu je izolirana s flisom.


Nini fantovska kapa
7,51 €

Očarljiva in simpatična kapa v črno-beli zasnovi bo vašemu otroku zelo udobna, hkrati pa bo tudi primerno zaščitila glavo pred neprijetnim vetrom in mrazom.


PINOKIO dekliški trak za ušesa, krona
7,69 €

4,99 €

Slavnostni trak za ušesa v obliki krone s potiskom majhnih srčkov bo popolnoma dopolnil modni videz vaše male princeske ob slavnostnih priložnostih.


PINOKIO otroška kapa Happy Llama
7,51 €

5,62 €

Otroška tanka kapa iz kolekcije Happy Llama v zeleni barvi bo vašemu malčku zelo všeč. Kapa je narejena iz udobnega bombažnega materiala. Prilagodljivi robovi in ploski šivi bodo vašemu otroku nudili udobje. Zagotavlja, da je otrokova glava na toplem, tudi v hladnejšem in vetrovnem vremenu.


Pupill dekliški trak za ušesa Poppy
7,51 €

Šarmanten naglavni trak Poppy v rdečem dizajnu, bo navdušil vsako deklico. Narejene so iz bombažnega materiala s primesmi elastana.


Pupill dekliška kapa Lena
17,70 €

Klasična zimska dekliška kapaJassica v modni roza zasnovi. Izdelana je iz bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Kapa ima gibljiv rob in velik roza cofek. To je eden najlepših kosov celotne zbirke, ki ga ne smete zamuditi v garderobi.


Hatley dekliški dežnik s konji
19,40 €

Čudovit dežnik z lesenim ročajem in potiskom konjev bo vzljubila vsaka deklica. S tem dežnikom in nasmehom se lahko vaš otrok veselo sooča z dežnimi kapljicami. Udobno držanje omogoča lesen ročaj.


Pupill fantovska kapa Eric
15,81 €

Klasična fantovska zimska kapa Eric bo vašemu fantu zagotovila udobje in mu nudila toploto v kateremkoli vremenu. Izdelana je iz prijetnega in toplega materiala. Kapa ima velik prilagodljiv rob, s katerim lahko pokrije otroška ušesa in velik cof.


Broel fantovska kapa
12,92 €

11,75 €

Udobna fantovska kapa je idealna izbira za hladno in vetrovno vreme za vašega otroka.


Lamama trak za ušesa Pin up
7,51 €

Vsaka majhna dama bo vesela enobarvnega traku za okrog ušes, ki bo jo prijetno pogrel. Naglavni trak je že uveljavljen moden dodatek, poleg tega pa je tudi izjemno praktičen, saj ščiti ušesa pred neprijetnim hladnim vetrom.


Pupill dekliška kapa Ferna
11,28 €

Dekliška kapa Ferna je izdelana iz mehkega bombažnega materiala z dodatkom elastana. Kapa ima domiselno in izvirno zasnovo, ki vsa bo navdušila na prvo pogled. Kapa optimalno greje vsako glavo in je odlična izbira za hladne zimske dni.


Pupill dekliška kapa Little Star
8,26 €

Dekliška kapa Little Star izdelana v roza barvi iz mehkega bombažnega materiala z mešanico poliestra in elastana. Kapo krasi napis na sprednji strani Mummy´s Super Star, prav tako v roza barvi.


Bexa fantovska kapa Fern
12,42 €

Popolna kapa v atraktivnem dizajnu je idealen dodatek k hladnim zimskim dnevom. Kapa je na notranjem delu je izolirana s flisom.


Pupill dekliška kapa Baja
12,04 €

Dekliška kapa Baja v roza izvedbi iz mehkega materiala, ki je prijeten na otip.
Kapo lahko praktično zavežete pod vratom, okrašena pa je tudi z motivom cvetlice na sprednji strani.


Pupill dekliška kapa Heike
16,94 €

Dodelana dekliška kapa Heike pritegne marsikateri pogled. Narejena je iz udobnega materiala. Kapa ima prilagodljiv rob in je se ponaša z dodelanim motivom.


Pupill fantovska kapa Huggo
13,92 €

Otroška kapa Hugo v sivi barvi z dodelanim dizajnom z motivom sove bo vašega otroka prijetno ogrela, hkrati pa mu bo nudila tudi prijetno udobje. Narejena je iz udobnega materiala. Kapa primerno pokrije otroška ušesa, hkrati pa omogoča tudi zavezovanje pod brado.