Grundig  Aroma vlažilec zraka B, 2,7 litra, 25 W
33,30 €

Zadnji kos!

Difuzor ima RGB svetlobo, ki zagotavlja ustvarjanje prijetnega vzdušja. Možnost nastavitve območja od 0 do 300 g vode na uro. Grundig Aroma vlažilec zraka B, 2,7 litra, 25 W je primeren za vsako gospodinjstvo.

Grundig aroma difuzor RGB USB
17,60 €

Difuzor ima RGB svetlobo, ki zagotavlja ustvarjanje prijetnega vzdušja. Za vlaženje zraka in odišavljenje stanovanja. Priložen je tudi USB kabel. Grundig aroma difuzor RGB USB je primeren za vsak dom.

Grundig vlažilec zraka USB kabel, RGB
17,20 €

Vlažilec zraka ima RGB svetlobo, ki zagotavlja ustvarjanje prijetnega vzdušja. Za vlaženje zraka in odišavljenje stanovanja. Priložen je tudi USB kabel. Grundig vlažilec zraka USB kabel, RGB je primeren za v vsak dom.

Grundig Aroma vlažilec zraka, 3,4 l, 25 W
42,10 €

Vlažilec zraka ima posodo s prostornino 3,4 l. Omogoča nastavljanje obsega izhlapevanja od 0 do 300 g vode na uro. Grundig Aroma vlažilec zraka, 3,4 l, 25 W je primeren za v vsak dom, saj ga odlikuje tudi tiho delovanje.

Grundig aroma vlažilec zraka A, 2,7 litra, 25 W
30,60 €

Difuzor ima RGB svetlobo, ki zagotavlja ustvarjanje prijetnega vzdušja. Možnost nastavitve območja od 0 do 300 g vode na uro. Vlažilec zraka Grundig Aroma A 2,7 litra 25 W je primeren za vsako gospodinjstvo.

Grundig aroma difuzor, USB
24,10 €

Difuzor ima osvetlitev RGB, kar zagotavlja ustvarjanje prijetnega vzdušja. Idealen je za vlaženje zraka in odišavljanje stanovanja. Z vključenim kablom USB in časovnikom. Difuzor Grundig Aroma USB je primeren za vsako gospodinjstvo.

Grundig aroma difuzor USB kabel, RGB
24,10 €

Difuzor ima RGB svetlobo, ki zagotavlja ustvarjanje prijetnega vzdušja. Za vlaženje zraka in odišavljenje stanovanja. Priložen je tudi USB kabel. Grundig vlažilec zraka USB kabel, RGB je primeren za v vsak dom.

Grundig aroma difuzor s časovnikom
26,80 €

Difuzor ima osvetlitev RGB, kar zagotavlja ustvarjanje prijetnega vzdušja. Idealen je za vlaženje zraka in odišavljanje stanovanja. Z vključenim kablom USB in časovnikom. Grundig Aroma difuzor s časovnikom je primeren za vsako gospodinjstvo.