Cool Mango Profesionalni prenosni detektor kovin - Detecty

Cool Mango Profesionalni prenosni detektor kovin - Detecty

Številka: 29397717
Partnerska prodaja
Detektor kovin ima visoko občutljivost, zato lahko hitro in natančno locira prisotnost kovin. Je lahek in prenosljiv, zato ga lahko povsod vzamete s seboj. Je tudi idealno darilo za otroke. Celoten opis
23,99 €
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 5+ artikli

29.9. - 2.10. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja ONET DIGITAL d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 29397717

Predstavitev

Natančno in hitro lociranj kovin:

Detektor kovin ima visoko občutljivost, ki omogoča natančno in hitro lociranje kovin pod površjem. Ima 360° stransko skeniranje in tako lahko hitro pokrije velika območja. Ima edinstven dizajn, ki je oblikovan za prenašanje ali obešanje, ki lahko prepreči izgubo.

Z bližino tarče se poveča intenzivnost alarma:

Ko detektor zazna prisotnost kovin se bo zasvetila lučka in začel bo oddajati zvok ter vibracije. Ko je detektor blizu kovinske tarče, se intenzivnost alarma poveča. Ta edinstvena funkcija pomaga uporabniku določiti natančno lokacijo cilja.

Delovanje z enim samim gumbom:

Deluje z enim samim gumbom. Po vstavitvi baterij 9V pritisnite gumb in že bo začel z delovanjem. Hkrati omogoča enostaven izklop z enim pritiskom. Detektor kovin je tudi delno vodoodporen, zato njegovo vzdrževanje ni problem.

Odlično darilo za otroke:

Je tudi odlično darilo za otroke, da se zaposlijo in zabavajo s tem detektorjem kovin. Biti lovec na zaklade so sanje večine otrok, vi pa jim to izkušnjo lahko preprosto omogočite z našim detektorjem kovin. 

Specifikacije:

Občutljivost: približno ≥5 cm Napajanje: 9 V baterija (6F22ND) (ni priložena) Velikost telesa: 23 × 3,8 × 2,2 cm Neto teža: 175 gramov Bruto teža: 275 gramov

 

Paket vključuje:1 x ročni detektor kovin; 1 x angleški priročnik; 1 x vrvica; 1 x pas za nošenje