Alpina Sports smučarska čelada Biom-24%
89,95 €

68,36 €

Odlična cena

Alpina Biom smučarska čelada, ki zagotavlja maksimalno zaščito na zimskih strminah. Dobro se prilega glavi, je zelo udobna za nošenje in ima možnost nastavljanja velikosti.


Salomon ženska smučarska čelada Icon² M
99,61 €

70,40 €

Kakovostna ženska čelada za smučanje po smučišču. Salomon Icon² M konstrukcija In-Mold ponuja visoko stopnjo zaščito glave. Čelada je opremljena s sistemom Round Fit, ki zagotavlja, da se čelada dobro prilega glavi. Za udobje poskrbi Advanced Skin in mehka zaščita za ušesa.


Alpina Sports ženska smučarska čelada Spice-24%
139,95 €

106,36 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Ženska smučarska čelada Alpina Spice združuje zelo trdno lupino z učinkovitim prezračevalnim sistemom. Ponaša se z elegantno obliko in zagotavlja maksimalno zaščito na


Alpina Sports ženska smučarska čelada Alpina Spice
147,03 €

112,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moderna in elegantna čelada. Alpina Spice je najvarnejša čelada tega proizvajalca. Ta naziv si je prislužila s lupine, odporno na udarce, s polnilom HI-EPS, ki učinkovito zmanjšuje moč udarcev. Čelada je opremljena z zapornimi ventili za odlično prezračevanje in s snemljivimi ušesnimi pokrivali. Notranje oblazinjenje je mogoče odstraniti in ročno oprati. Prilagodljivost je zagotovljena s sistemom Run System Ergo Snow, ki ga je mogoče enostavno upravljati tudi z rokavicami.


Giro otroška smučarska čelada Nine Jr-24%
89,95 €

68,36 €

Odlična cena

Otroška smučarska čelada Giro Nine Jr zagotavlja zanesljivo zaščito glave med smučanjem in deskanjem na snegu. Ponaša se z dokazano učinkovito In-Mold sestavo, In Form™ Fit sistemom in termostatom za nadzor zračenja.


Salomon moška smučarska čelada Quest Access
126,53 €

97,10 €

Kakovostna moška čelada za smučanje na smučišču. Salomon Quest Access W razpolaga z visoko stopnjo varnosti zaradi EPS4D, ki prispeva k razpršitvi sile pri udarcu. Udobje za smučarje zagotavlja sistem Custom Dial Fit, ki omogoča dobro nastavljivost in mehko odstranljivo podlogo.


Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat-24%
69,95 €

53,16 €

Odlična cena

Otroška smučarska čelada Alpina Carat združuje zelo trdno lupino z učinkovitim prezračevalnim sistemom. Ponaša se z elegantno obliko in zagotavlja maksimalno zaščito na zimskih strminah.


Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat Kids, modra
59,95 €

53,96 €

Lahka otroška smučarska čelada Alpina Carat Kids s tehnologijo In-Mold, ki omogoča dobro zunanje prezračevanje. Čelada se optimalno pričvrsti na glavo, ima nastavljive velikosti in prilagodljiv ušesni del.


Alpina Sports smučarska čelada Cheos-24%
139,95 €

106,36 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Alpina Cheos smučarska čelada ponuja odlično kombinacijo zaščite, prezračevanja in majhne teže. Dobro se prilega glavi, je zelo udobna za nošenje in ima možnost nastavljanja velikosti.


Atomic otroška smučarska čelada Count Jr
76,73 €

56 €

Kakovostna otroška smučarska čelada je idealna za smučanje po strminah. Atomic Count Jr dopolnjuje dodelana konstrukcija In-Mold z Holo Core, ki ponuja zelo visoko raven varnosti, pri tem pa ohranja tudi svojo lahkotnosti. Udobje za majhne smučarje prinaša primerno odstranljiva pralna podloga in snemljiva zaščita za ušesi.


Bollé otroška smučarska čelada Quickster
104,92 €

97,15 €

Otroška smučarska čelada20 ventilacijskimi odprtinami in ABS konstrukcijo nudi odlično zaščito za glavo. Narejena je iz hipoalergenih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobno nošenje. Bollé Quickster ima nastavljivo velikost in je primerna za vsakega otroka.


Bollé otroška smučarska čelada Quiz Visor
116,58 €

108,81 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Visokokakovostna otroška smučarska čelada20 prezračevalnimi odprtinami, zagotavlja visoko zaščito glave zaradi ABS in EPS
konstrukcije. Narejena je iz hipoalergenih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobno nošenje. Bollé Quiz Visor ima nastavljivo velikost in je primerna za vsakega otroka. Prednost čelade je vgrajena odstranljiva podloga.


Bollé smučarska čelada B-Rent
93,26 €

81,60 €

Visokokakovostna smučarska čelada12 prezračevalnimi odprtinami zagotavlja visoko zaščito glave zaradi konstrukcije ABS. Narejena je iz hipoalergenih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobno nošenje. Bollé B-Rent ima nastavljivo velikost in sponko za smučarska očala.


Bollé smučarska čelada Millenium Matte Black Flash
163,23 €

151,57 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Prvorazredna smučarska čelada8 prezračevalnimi odprtinami. Hibridna konstrukcija, ki združuje tehnologijo In-Mould in Hardshell, zagotavlja visoko zaščito glave in hkrati ohranja nizko težo. Bollé Millenium Matte Black Flash ima odstranljiva pralna podloga in ušesne blazinice.


Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat LX, modro-zelena
69,95 €

60,77 €

Odlična cena

Lahka otroška smučarska čelada Alpina Carat LX s tehnologijo In-Mold, ki omogoča dobro zunanje prezračevanje. Čelada se optimalno pričvrsti na glavo, ima nastavljive velikosti in prilagodljiv ušesni del.


Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat LX, rdeča
69,95 €

62,96 €

Lahka otroška smučarska čelada Alpina Carat LX s tehnologijo In-Mold, ki omogoča dobro zunanje prezračevanje. Čelada se optimalno pričvrsti na glavo, ima nastavljive velikosti in prilagodljiv ušesni del.


Uvex smučarska čelada Jimm-24%
119,95 €

91,16 €

Odlična cena

Smučarska čelada Uvex Jimm združuje tehnologijo z udobjem uporabnika. Kljub nizki teži čelada izpolnjuje najstrožje varnostne standarde. Omogoča odlično zračenje.