Kaemingk vrtnica z bleščicami, na sponko, 14 x 8,5 cm
3,50 € 2,71 €

Vrtnica z bleščicami, znamke KAEMINGK je idealna dekoracija za vašo božično mizo. Zaradi praktične sponke na zadnji strani jo lahko pripnete kamorkoli. Vrtnica je temno rožaste barve s bleščečimi robovi cvetnih listov.

DUE ESSE božična roža iz blaga, bela, 65 cm
11,30 € 10,70 €

Novo

Originalna dekoracija roža s svojim bleščečim dizajnom čudovito ustvari božično atmosfero. Due Esse božična roža iz blaga, bela je visoka 65 cm in je izdelana iz blaga in kovinske žice, da lepo ohranja obliko. Lahko jo uporabite kot del večje dekoracije ali samostojno.

DUE ESSE božična roža iz blaga, rdeča, 65 cm
11,30 € 10,70 €

Novo

Originalna dekoracija roža s svojim bleščečim dizajnom čudovito ustvari božično atmosfero. Due Esse božična roža iz blaga, rdeča je visoka 65 cm in je izdelana iz blaga in kovinske žice, da lepo ohranja obliko. Lahko jo uporabite kot del večje dekoracije ali samostojno.

DUE ESSE božična roža iz blaga, srebrna, 65 cm
11,30 € 10,70 €

Novo

Originalna dekoracija roža s svojim bleščečim dizajnom čudovito ustvari božično atmosfero. Due Esse božična roža iz blaga, srebrna je visoka 65 cm in je izdelana iz blaga in kovinske žice, da lepo ohranja obliko. Lahko jo uporabite kot del večje dekoracije ali samostojno.

DUE ESSE božična roža iz blaga, zlata, 65 cm
11,30 € 10,70 €

Novo

Originalna dekoracija roža s svojim bleščečim dizajnom čudovito ustvari božično atmosfero. Due Esse božična roža iz blaga, zlata je visoka 65 cm in je izdelana iz blaga in kovinske žice, da lepo ohranja obliko. Lahko jo uporabite kot del večje dekoracije ali samostojno.

DUE ESSE vejica jerebike, božični okrasek, 150 cm
15,10 € 14,20 €

Novo

Edinstven okrasek v obliki vejice zrele jerebike čudovito ustvarja božično vzdušje. Božični okrasek vejica jerebike je dolga 150 cm in je izdelana iz plastike, da lepo ohranja obliko. Lahko jo uporabite kot del večje dekoracije ali samostojno. Uporabna za božič in preostanek zimskega obdobja.