EverGreen božični okrasni ovoj, majhne zvezde, 2x1,5 m A
7,40 € 5,04 €

Novo

EverGreen Christmas Organza zasnova z zlatimi bleščečimi zvezdicami lahko uporabljate povsod, kjer želite dobiti prazničen videz. Uporabite ga lahko na primer za okrasitev mize, zavijanje božičnih daril ali ustvarjanje okraskov. Rdeča organza je narejena iz zelo finega materiala.

EverGreen božični okrasni ovoj, majhne zvezde, š. 2x1,5 m B
7,40 € 5,04 €

Novo

EverGreen Christmas Organza zasnova z zlatimi bleščečimi zvezdicami lahko uporabljate povsod, kjer želite dobiti prazničen videz. Uporabite ga lahko na primer za okrasitev mize, zavijanje božičnih daril ali ustvarjanje okraskov. Srebrna organza je narejena iz zelo finega materiala.

EverGreen božični okrasni ovoj, š. 35 cm, d. 5 m A
4,40 € 2,72 €

Novo

EverGreen Christmas božični okrasni ovoj z zlatimi bleščečimi zvezdami in polmeseci, ki ga lahko uporabite kjer koli želite, da ustvarite praznični videz. Uporabite ga lahko na primer za okrasitev mize, zavijanje božičnih daril ali ustvarjanje okraskov. Rdeča organza je narejena iz zelo finega materiala in je dolga 5 metrov.

EverGreen božični okrasni ovoj, š. 35 cm, d. 5 m B
4,40 € 2,72 €

Novo

EverGreen Christmas božični okrasni ovoj z zlatimi bleščečimi zvezdicami in polmeseci je mogoče uporabiti povsod, kjer želite pričarati praznični videz. Uporabite ga lahko na primer za okrasitev mize, zavijanje božičnih daril ali ustvarjanje okraskov. Srebrna organza je narejena iz zelo finega materiala in je dolga 5 metrov.