Kitchen Artist set za vino GS124
9,39 €

Zadnji kos!

Set za vino v elegantni darilni embalaži v škatlici je odlično darilo za ljubitelje vina. Set za vino vsebuje osnovno opremo, kot je odpirač z rezalnikom folije, zamašek in ostalo.

ILSA vakuumski zamašek za vino, 2 kosa
13,60 € 12,78 €

Zamašek, za odprto vino, ohranja njegov okus dlje časa in preprečuje oksidacijo. Komplet italijanske znamke ILSA vsebuje 2 kosa zamaškov iz nerjavečega jekla, na katerih najdete praktičen datumski žig. Ne pomivajte v pomivalnem stroju.

Cilio komplet za vino Toscana, 4 delen
53,39 € 37,44 €

Razkošen komplet za vino Toscana blagovne znamke Cilio bo navdušil vsakega ljubitelja vina. Komplet vsebuje odpiralec plutovinastih zamaškov, lijak, nastavek za folijo in obroč za preprečevanje kapljanja. Komplet je na voljo v leseni darilni škatli.

Yoko Design set za pripravo Mojita
19,90 € 19,08 €

Praktični set za pripravo priljubljenega osvežilnega koktajla mojito. Komplet vsebuje vse, kar je potrebno za pripravo tega priljubljenega koktajla. Torej, samo še dokupite ustrezne surovine in dobili boste osvežilno pijačo.

set za cocktaile

set za cocktaile

Ocena: 4,5
35,92 € 31,96 €

Summum Sommelier set za cocktaile vsebuje vse, kar potrebujete, da pripravite svoje najljubše cocktaile.

Lamart LT2084 komplet za vino
11,78 €

Čudovit komplet za vino Deluxe rezalnik folije, zamašek za steklenice, odpirač za natakarje in lijak. Pripomočki so shranjeni v razkošni leseni škatli, ki je primerna tudi kot darilo.