Westmark odpirač Chianti, krom
20,29 €

Zadnji kos!

Odpirač iz kroma „Chianti“. blagovne znamke WESTMARK, v srebrno-črni barvi, je izdelan iz kromiranega cinkovega ulitka cinkanje in kaljenega jekla. Odpirač je opremljen s posebnim vijačnim mehanizmom za priročno odstranjevanje plutovinskega zamaška.

Tescoma shaker Presto, 500 ml
23,90 € 17,18 €

Eleganten shaker Presto je namenjen pripravi najrazličnejših koktajlov in drugih osvežilnih pijač.

TimeLife držalo za vino, 12 steklenic
11,47 €

Elegantno stojalo srebrne barve je namenjeno za skladiščenje 12 steklenic vašega najljubšega vina. Lahka, kompaktna in še posebej elegantna dodatna oprema za dom.

Westmark Sieger odpirač
13,33 €

Eleganten Westmark odpirač za pluto Siegersrebrni barvi je izdelan iz poliranega kromiranega jekla. Gre zaklasičen vzvodni odpirač za plutovino v kombinaciji z odpiračem za krone z zelo robustno konstrukcijo.

TimeLife odpirač za vino, kovinski
15,16 €

Odpirač za vino v srebrni barvi od proizvajalca TimeLife ne sme manjkati v vašem kuhinjskem predalu. Odličen je za enostavno odpiranje vseh vrst steklenic s pokrovom iz plute, vključno s steklenicami s širokim robom.

Set za koktajle, 5 delni
24,90 € 23,13 €

Set za koktajle vsebuje mešalnik iz nerjavečega jekla, merilno skodelico in drugo dodatno opremo, ki vam bo pomagala, da zlahka pripravite okusne koktajle kot pravi profesionalci.