Nania avtosedež BeLine SP LX Paw Patrol-20%
71,13 € 56,90 €

Zadnji kos!

Nania BeLine SP Luxe Paw Patrol je kakovosten in moden avtosedež, ki je primeren za otroke od 9 do 36 kg. Na voljo je tako v različici za fante in deklice. Nudi anatomsko oblikovan sedež in naslonjalo ter udobno prevleko. Med drugimi prednostmi je sistem side protect in nastavljiv naslon za glavo.

Nania otroški avtosedež BeLine SP LX Paw Patrol, Boy - Odprta embalaža-19%
61,77 € 49,50 €

Odprta embalaža

Nania BeLine SP Luxe Paw Patrol je kakovosten in moden avtosedež, ki je primeren za otroke od 9 do 36 kg. Na voljo je tako v različici za fante in deklice. Nudi anatomsko oblikovan sedež in naslonjalo ter udobno prevleko. Med drugimi prednostmi je sistem side protect in nastavljiv naslon za glavo. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Nania avtosedež BeLine SP Luxe
64,11 € 60,80 €

Nania BeLine SP Luxe je kakovosten in moden avtosedež, ki je primeren za otroke od 9 do 36 kg. Nudi anatomsko oblikovan sedež in naslonjalo ter udobno prevleko. Med drugimi prednostmi je sistem side protect in nastavljiv naslon za glavo.

Nania avtosedež BeLine SP Access-16%
55,30 € 45,90 €

Odlična cena

Nania BeLine SP Access je kakovosten in moden avtosedež, ki je primeren za otroke od 9 do 36 kg. Nudi anatomsko oblikovan sedež in naslonjalo ter udobno prevleko. Med drugimi prednostmi je sistem side protect in nastavljiv naslon za glavo.

Nania avtosedež BeLine SP Cars
61,38 € 58,30 €

Nania BeLine SP Cars je kakovosten in moden avtosedež, ki je primeren za otroke od 9 do 36 kg. S priljubljenim Disney motivom avtomobilčkov. Nudi anatomsko oblikovan sedež in naslonjalo ter udobno prevleko. Med drugimi prednostmi je sistem side protect in nastavljiv naslon za glavo.

Nania avtosedež BeLine SP Luxe Mickey
71,13 € 67,70 €

Nania BeLine SP Luxe Mickey je kakovosten in moden avtosedež, ki je primeren za otroke od 9 do 36 kg. S priljubljenim Disney likom Mickey. Nudi anatomsko oblikovan sedež in naslonjalo ter udobno prevleko. Med drugimi prednostmi je sistem side protect in nastavljiv naslon za glavo.

Maxi-Cosi avtosedež Pebble Plus
232,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Maxi-Cosi izjemno udoben in varen avtosedež Pebble Plus. Sedež v kombinaciji z osnovo 2wy Fix ustreza varnostnemu standardu I-Size – R129. Osnova se prodaja posebej. Sedež je primeren za otroke od rojstva pa do približno 1. leta starosti (do višine 75 cm).