More jahač BASE FIX 2/3, isofix, 2018
54,99 € 47,42 €

More BASE FIX je praktičen sedež za otroke od 3 do 12 let, s priključki Isoclick Fix, s pomočjo katerih lahko namestite otroški sedež z enim klikom. Sedež ima dodatno oblazinjenje za maksimalno udobje in nastavitev višine varnostnega pasu.

Nania jahač Dream Platinum
29,34 € 22,48 €

Nania Dream Platinum je primeren za otroke od 15 do 36 kg. Ima prijeten dvignjen naslon za roke za še večje udobje. Otroku bo zagotovil prijetno vožnjo. Homologacija po standardu ECE R44 / 04.

Nania otroški avtosedež Dream Animals
21,99 € 15,24 €

Nania Dream je primeren za otroke od 15–36 kg in je anatomsko oblikovan z dodelanim in dvignjenim sedalnim predelom in naslonjalom za roke. Zagotavlja udobno sedenje tudi med daljšim ​​potovanjem.

Nania avtosedež jahač Topo SP, Paw Patrol
22,99 € 15,34 €

Zadnji kos!

Avtosedež jahač Topo SP s potiskom Paw Patrol je udoben, anatomsko oblikovan sedež za otroke težke od 15 do 36 kg. Za še večje udobje poskrbi povišano in obloženo naslonjalo za roke.

Nania Dream LX otroški avtosedež Coco
31,99 € 20,21 €

Zadnji kos!

Udobna blazina Bonjour ima okrepljeno blazino in udobno naslonjalo za roke Zagotavlja udobje otroka na daljših potovanjih. Avtomobilski sedež je pritrjen na avtomobil s tritočkovnim pasom avtomobila, služi tudi za primerno pritrditev otroka.

Nania avtosedež jahač Dream Plus, Hippo-23%
21,99 € 16,90 €

Odprodaja

Avtosedež jahač Nania Dream Plus s potiskom nilskega konja Hippo in oblazinjenim naslonjalom za roke. Namenjen je otrokom od 15–36 kg. Zagotovite malčku udobno potovanje.

Nania otroški avtosedež Dream EasyFix Spiderman Black/črn 2020
55,40 € 43,20 €

Praktičen avtosedež Nania DREAM EASYFIX SPIDERMAN BLACK 2020 pritrditvijo, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez bolečega hrbta. Odstranljiva in pralna prevleka ima odtis vesele miške Mickey, ki je izjemno priljubljena med otroci.

Nania Topo Easyfix jahač London Grey 2020
34,80 € 26,70 €

Udobni sedež TOPO EASYFIX LONDON GREY, od francoske znamke Nania, ima ojačano oblazinjenje, ki otrokom zagotavlja udobje tudi med daljšimi potovanji. Nevtralna zasnova je primerna tako za fante kot deklice. Sedež je omejen z Isofix, otrok pa nato pritrdite z avtomobilskim tritočkovnim varnostnim pasom.

Nania Topo Easyfix Minnie Star Stripes jahač
40,20 € 30,87 €

Udobni sedež TOPO EASYFIX MINNIE STAR STRIPES, od francoske znamke Nania, ima ojačano oblazinjenje, ki otrokom zagotavlja udobje tudi med daljšimi potovanji. Tema Minniejeve najljubše miške bo zagotovo všeč vašim dekletom. Sedež je omejen z Isofix, otrok pa nato pritrdite z avtomobilskim tritočkovnim varnostnim pasom.

Nania otroški avtosedež Dream Minnie Mouse LX 2020
27,80 € 21,59 €

Praktičen avtosedež Nania DREAM MINNIE MOUSE LX 2020 z anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez bolečega hrbta. Njegova odstranljiva in pralna prevleka je okrašena s tiskom luštne miške Minnie, za katero bodo otroci radi.

Nania otroški avtosedež Topo EasyFix Silver Grey 2020, siv
39,90 € 30,87 €

Varnost v vožnji in udobno sedenje sta osnova za potovanje z avtomobilom – sodoben avtosedež, zasnovan za otroke, ki tehtajo od 15 do 36 kg Nania TOPO EASYFIX TOYS STORY 2020, ima močno oblazinjenje in trdno konstrukcijo za popolno udobje in varnost. Nameščen je s sistemom ISOFIX in se ponaša z veselim tiskom Buzz Rocket.

Nania Dream LX Bonjour otroški avtosedež, črn/siv/rdeč
31,99 € 20,45 €

Udobna blazina Bonjour ima okrepljeno blazino in udobno naslonjalo za roke Zagotavlja udobje otroka na daljših potovanjih. Avtomobilski sedež je pritrjen na avtomobil s tritočkovnim pasom avtomobila, služi tudi za primerno pritrditev otroka.

Nania Dream Easyfix Iron Man LX 2020 jahač
55,40 € 43,20 €

Praktičen jahač Nania Dream Easyfix Iron Man LX 2020 z Isofix sistemom pritrjevanja, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez bolečin v zadnjici. Njegova odstranljiva in pralna prevleka ima motiv z Iron Manom, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Nania Dream Easyfix Princess Luxe 2020 jahač
55,40 € 42,90 €

Praktičen jahač Nania Dream Easyfix Princess Luxe 2020 z Isofix sistemom pritrjevanja, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez bolečin v zadnjici. Njegova odstranljiva in pralna prevleka ima motiv Disneyjevih princesk Ariel, Mulan, Zlatolaske in Tiane, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Nania otroški avtosedež Dream Easyfix Toys Story 2020
55,40 € 42,90 €

Praktičen avtosedež Nania DREAM EASYFIX TOYS STORY 2020 z ISOFIX pritrditvijo, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez bolečega hrbta. Na njeni odstranljivi in pralni prevleki je odtis junakov pravljice Zgodba o igračah, ki jih bodo imeli radi otroci.

Nania otroški sedež Dream EasyFix Mickey Mouse Luxe 2020
55,40 € 42,90 €

Praktičen avtomobilski sedež Nania DREAM EASYFIX MICKEY MOUSE LUXE 2020 z ISOFIX pritrditvijo, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke, zagotavlja varno vožnjo in ob tem udobno sedenje. Njegova odstranljiva in pralna prevleka ima odtis vesele miške Mickey, ki je izjemno priljubljena med otroci.

Nania otroški sedež Dream EasyFix Minnie Mouse Luxe 2020
55,40 € 43,20 €

Praktičen avtomobilski sedež Nania DREAM EASYFIX MICKEY MOUSE LUXE 2020 z ISOFIX pritrditvijo, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke, zagotavlja varno vožnjo in ob tem udobno sedenje. Odstranljiva in pralna prevleka ima potisk vesele miške Mickey, ki je izjemno priljubljena med otroci.

Nania Dream Easyfix Barbie 2020 jahač
55,40 € 43,20 €

Praktičen jahač Nania Dream Easyfix Barbie 2020 z Isofix sistemom pritrjevanja, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez bolečin v zadnjici. Njegova odstranljiva in pralna prevleka ima motiv z Barbie, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Nania Dream Easyfix Captain America LX 2020 jahač
55,40 € 43,20 €

Praktičen jahač Nania Dream Easyfix Captain America LX 2020 z Isofix sistemom pritrjevanja, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez bolečin v zadnjici. Njegova odstranljiva in pralna prevleka ima motiv s Stotnikom Amerika, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Nania Dream Easyfix Hulk LX 2020 jahač
55,40 € 43,20 €

Praktičen jahač Nania Dream Easyfix Hulk LX 2020 z Isofix sistemom pritrjevanja, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez bolečin v zadnjici. Njegova odstranljiva in pralna prevleka ima motiv zelenega velikana Hulka, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Nania otroški avtosedež Dream EasyFix Fisher Price 2020
55,40 € 43,20 €

Praktičen avtosedež Nania DREAM EASYFIX FISHER PRICE 2020 z ISOFIX pritrditvijo, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in prinaša udoben sedež, ki ne bo pustil za seboj bolečin hrbta. Njegova odstranljiva in pralna prevleka ima izvirni tisk s petimi kvadratki, kar bo otrokom všeč.

Nania otroški avtosedež Dream Princess LX 2020
27,80 € 21,41 €

Praktičen avtosedež Nania TOYS STORY LX 2020 z anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udobno sedenje brez bolečega hrbta. Njegova odstranljiva in pralna prevleka je okrašena s potiskom veselih junakov iz pravljice Svet igrač, katera je všeč mnogim otrokom.

Nania Topo Toys Story jahač 2020
22,20 € 17,08 €

Udoben sedež TOPO TOYS STORY, od francoske znamke Nania, ima ojačano oblazinjenje, ki otrokom zagotavlja udobje tudi pri daljših vožnjah. Motiv priljubljene rakete Buzz iz pravljice Toy Story bo zagotovo všeč vašim otrokom. Sedež je zavarovan s tritočkovnim pasom avtomobila, ki služi tudi za zadrževanje otroka.

Nania Dream Cars LX 2020 jahač
27,80 € 21,52 €

Praktičen jahač Nania Dream Cars LX 2020 z anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez boleče zadnjice. Njegova snemljiva in pralna prevleka je okrašena s privlačnim motivom iz risanke Avtomobili, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Nania Dream Easyfix Frozen Luxe 2020 jahač
55,40 € 42,93 €

Praktičen jahač Nania Dream Easyfix Frozen Luxe 2020 z Isofix sistemom pritrjevanja, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez bolečin v zadnjici. Njegova odstranljiva in pralna prevleka ima motiv iz risanega filma Frozen s princeskama Elso in Anno, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Nania Topo Mickey Star Stripes otroški avtosedež 2020
22,20 € 17,08 €

Udoben sedež TOPO MICKEY STAR STRIPES, od francoske blagovne znamke Nania, ima ojačano oblazinjenje, ki otrokom zagotavlja udobje tudi pri daljših vožnjah. Motiv Mickeyjeve najljubše miške bo zagotovo všeč vašim otrokom. Sedež je zavarovan s tritočkovnim pasom avtomobila, ki služi tudi za zadrževanje otroka.

Nania Topo Minnie Star Stripes otroški avtosedež 2020
22,20 € 17,08 €

Udoben sedež TOPO MINNIE STAR STRIPES, od francoske znamke Nania, ima ojačano oblazinjenje, ki otrokom zagotavlja udobje tudi pri daljših vožnjah. Tema Minniejeve najljubše miške bo zagotovo všeč vašim dekletom. Sedež je zavarovan s tritočkovnim pasom avtomobila, ki služi tudi za zadrževanje otroka.

Nania Topo Princess jahač 2020
22,10 € 17,08 €

Varnost v vožnji in udobno sedenje sta osnova za potovanje z avtomobilom – sodoben jahač, zasnovan za otroke od 15 do 36 kg teže, Nania TOPO PRINCESS 2020 ima močno oblazinjenje in trdno konstrukcijo za popolno udobje in varnost. Pritrjen je s tritočkovnim pasom in se ponaša s tiskom v obliki princese Locike iz pravljice Zlatolaska.

Nania avtosedež jahač Dream LX Denim
31,99 € 20,98 €

Avtosedež jahač Dream LX Denim je udoben, anatomsko oblikovan sedež za otroke težke od 15 do 36 kg. Za še večje udobje poskrbi povišano in obloženo naslonjalo za roke.

Nania avtosedež jahač Dream Luxe, Frozen-20%
28,99 € 23,19 €

Odlična cena

Avtosedež jahač Dream Luxe s potiskom risanke Frozen je udoben, anatomsko oblikovan sedež za večje otroke. Za še večje udobje poskrbi povišano naslonjalo za roke.

Nania otroški avtosedež Dream EasyFix 2020
46,10 € 35,70 €

Praktičen avtosedež Nania DREAM EASYFIX z anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in prinaša udobje, brez boleče zadnjice. Njegova odstranljiva in pralna prevleka je v nevpadljivem dizajnu, za katerega je sedežna blazina videti elegantno.

Nania jahač Topo CF Access
14,97 € 12,26 €

Nania Topo CF Access pomožna blazina, ki bo še posebej primerna za potovanje starejših otrok. Ima prijeten dvignjen naslon za roke za še večje udobje. Pritrdite ga s pomočjo 3-točkovnega varnostnega pasu in ga namestite v smeri vožnje.

Nania Dream LX otroški avtosedež Minnie Dots
29,99 € 19,28 €

Udoben avtosedež LX Minnie Dots ima okrepljeno podlogo in udobno naslonjalo za roke. Zagotavlja udobje otroka na daljših potovanjih. Avtomobilski sedež je pritrjen na avtomobil s tritočkovnim pasom avtomobila, služi tudi za primerno pritrditev otroka.

Nania avtosedež jahač Dream LX, Mickey Mouse
29,99 € 19,38 €

Avtosedež jahač Dream LX s potiskom Mickey Mouse je udoben, anatomsko oblikovan sedež za otroke težke od 15 do 36 kg. Za še večje udobje poskrbi povišano in obloženo naslonjalo za roke.

Nania otroški sedež Dream Linea
21,10 € 16,62 €

Praktičen avtosedež Nania DREAM LINEA z anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke, zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez boleče zadnjice. Njegova odstranljiva in pralna prevleka je okrašena s subtilno barvno črto, zaradi katere bo sedežna blazina videti elegantno.

Nania Topo CF Skyline otroški avtosedež
19,99 € 13,15 €

Nania Topo CF Skyline je primeren za otroke od 15–36 kg in je anatomsko oblikovan z dodelanim in dvignjenim sedalnim predelom in naslonjalom za roke. Zagotavlja udobno sedenje tudi med daljšim ​​potovanjem.

Nania otroški sedež Denim Dream LX
27,68 € 19,23 €

Nania Topo CF je zasnovan v sodobnem dizajnu Minnie Mouse in je primeren za otroke od 15 do 36 kg (kategorije II + III). Sedež je anatomsko oblikovan ter ima naslonjalo za roko, kar nudi še tako prijetno udobje na daljših potovanjih.

Nania avtosedež jahač Dream LX, Cars
23,90 € 19,23 €

Avtosedež jahač Dream LX s potiskom Cars je udoben, anatomsko oblikovan sedež za otroke težke od 15 do 36 kg. Za še večje udobje poskrbi povišano in obloženo naslonjalo za roke.

Nania avtosedež jahač Dream SP, Paw Patrol
29,99 € 19,62 €

Avtosedež jahač Dream SP s potiskom Paw Patrol je udoben, anatomsko oblikovan sedež za otroke težke od 15 do 36 kg. Za še večje udobje poskrbi povišano in obloženo naslonjalo za roke.

Nania jahač Dream LX Denim Minnie
23,28 € 19,30 €

Nania Dream LX Denim Minnie je primeren za otroke od 15 do 36 kg in je primeren za vsakega ljubitelja Disney lika Minnie. Ima prijeten dvignjen naslon za roke za še večje udobje. Homologacija po standardu ECE R44 / 04.

Nania avtosedež jahač TOPO CF Star Wars, Yoda-27%
21,99 € 15,99 €

Odlična cena

Avtosedež jahač Topo CF s potiskom Yode je udoben, anatomsko oblikovan sedež za večje otroke. Za še večje udobje poskrbi povišano naslonjalo za roke.

Nania Dream 2020 jahač
24 € 18,76 €

Praktičen jahač Nania Dream z anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez boleče zadnjice. Njegova snemljiva in pralna prevleka je okrašena s prikupnimi živalskimi motivi, ki jih bo vzljubil vsak otrok.

Nania jahač Dream Fashion
24,83 € 20,19 €

Nania Dream Fashion eleganten jahač z motivom Pariza, je primeren za otroke od 15 do 36 kg. Ima prijeten dvignjen naslon za roke za še večje udobje. Homologacija po standardu ECE R44 / 04.