Peg Perego Avtosedež Peg Perego Viaggio 0+/1 Convertible, črn

Znamka: Peg Perego Naša številka: 618298

Brezplačna dostava

Peg Perego Avtosedež Peg Perego Viaggio 0+/1 Convertible, črn

Avtosedež Peg Perego Viaggio 0+/1 Convertible je vsestranski sedež, ki zagotavlja varnost v avtomobilu otroku od rojstva in vse do četrtega leta starosti. Celoten opis

225.99

225,99 € vključno z DDV

Predstavitev

Opis artikla

Peg Perego je italijansko podjetje s svetovno vizijo. S svojimi izdelki že več kot 50 let prevaža otroke iz vsega sveta. Najprej v vozičkih za novorojenčke, potem v športnih vozičkih in nenazadnje še z vozili s pedali ali baterijski pogon. Avtosedeži, stolčki za hranjenje in hojice pa otroka spremljajo skozi celotno otroštvo.

Razvoj novih izdelkov podjetja Peg Perego poteka nepretrgoma že preko 50 let. Edinstveni in visoko kakovostni izdelki so oblikovani in večinoma tudi izdelani v Italiji z uporabo najnovejših tehnologij in materialov, ob upoštevanju najnovejših mednarodnih standardov in predpisov. Mame in očetje vedo, da je Peg Perego znamka, ki ji bodo dali prednost pri izbiri inovativnih pripomočkov za lajšanje drobnih življenjskih težavic.

Avtosedež Peg Perego Viaggio 0+/1 Convertible je vsestranski sedež, ki zagotavlja varnost v avtomobilu otroku od rojstva in vse do četrtega leta starosti. Zagotavlja maksimalno udobje zahvaljujoč ataomskemu oblazinjenju. Od rojstva pa do 13 kg je sedež obrnjen tako, da otrok gleda nazaj. Od 9 so 18 kg pa se sedež namesti tako, da otrok gleda naprej in omogoča otroku pogled ven.

Sedež ima nastavljivo bočno zaščito in podložene varnostne pasove. Nastavite lahko 5 različnih naklonov naslonjala, da je otroku udobno tudi na daljši vožnji.

Tehnične podrobnosti

  • nastavljiv naklon da
  • dimenzije [cm] 58 × 45 × 61,5 cm
  • masa [kg] 10 kg

garancija 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Teža sedeža v avtu 10 kg
Skupina 0-18 KG
Barva črna