Peg Perego Polaris Sportsman 850 Lime
1.134,80 €

Zadnji kos!

Izvrsten štirikolesnik za 2 osebi s katerim bodo vožnje zaradi dodelanega vzmetenja postale izjemen užitek prav na vseh terenih. Vozilo dopolnjuje baterija24 V ter priložen polnilnik.

Peg Perego stol za hranjenje TATAMIA Follow Me
307 €

Zadnji kos!

Tatamia Follow Me je otroški vsestranski stol za hranjenje, ki ga lahko uporabljate od rojstva do 3. leta starosti. To je stol 3 v 1 – ležalnik, zibelka, stol. Opremljen je z Stop & Go zavornim sistemom za varno in enostavno premikanje stola.

Peg Perego avtosedež Viaggio 1-2-3 Isofix
317 €

Zadnji kos!

Avtosedež Viaggio 1–2–3 predstavlja optimalno kombinacijo varnosti in udobja, pohvali pa se lahko s svojimi nastavljivimi elementi, ki omogočajo uporabo sedeža do 12. leta.

Peg Perego modularni sistem Book 51 Elite Breeze, koralno rožnat
935,99 € 845,95 €

Zadnji kos!

Modularni sistem Book Elite s podvozjem 51 vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book 51, košaro Navetta Elite, lupinico Primo Viaggio SL, torbico in športni sedež. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko, najboljši materiali in podvozje za najrazličnejše priložnosti.

Peg Perego baterijski traktor s prikolico John Deere Ground Force
430,64 €

S pravim John Deere Ground Force traktorjem s prikolico bo otrok v veliko pomoč okolici. Odličen je za vožnjo po asfaltu, betonu ali travniku.Vozilo z lahkoto premaguje klance z naklonom do 10%. Prihaja z dvema prestavama in prestavo za vzvratno vožnjo.

Peg Perego stol za hranjenje Siesta Follow Me
214 €

Siesta Follow Me je vsestranski stol za hranjenje, primeren za otroke od rojstva do 3 let. Uporabite ga lahko tudi kot ležalnik, stol za hranjenje in kot običajni stol za mizo, za sedenje ob odraslih. Višino lahko nastavljate v 9 različnih položajev, zato se prilagodi vsaki mizi.

Peg Perego Ducati otroška čelada
50,40 €

Otroška čelada Ducati je nepogrešljiv dodatek pri vožnji z motorjem ali drugim otroškim vozilom. Izpolnjuje varnostne standarde za zaščitne čelade, zato bo vaš otrok med vožnjo maksimalno zaščiten.

Peg Perego zimska vreča za voziček
103,99 € 101,30 €

Izjemno topla in na otip prijetna zimska vreča, blagovne znamke PegPerego, je zasnovana tako, da se prilega vsem vozičkom. Izdelana je le iz najboljših materialov, ki otroku zagotavljajo maksimalno udobje. Velikost vreče znaša 40 × 100 cm.

Peg Perego Ducati Enduro 12V
513,71 €

Ducati Enduro je motor primeren za vožnjo po vseh terenih, saj ima gumirani kolesi z boljšim oprijemom in dvemi prestavami.

Peg Perego avtosedež Viaggio 2-3 Shutle Plus, Graphite
198,60 €

Avtosedež PegPerego Viaggio 2–3 Shuttle Plus za otroke med 3. in 12. letom starosti (15–36 kg) zagotavlja izjemno varnost ter udobje. Izdelan je iz dveh plasti pene in opremljen z hrbtnim naslonom, naslonjali za roke ter zaščito pred udarci.

Peg Perego avtosedež Viaggio 2-3 Flex
317 €

Pegperego Viaggio 2–3 Flex avtosedež je primeren za otroke od 15 do 36 kg. Je popolnoma prilagodljiv in zagotavlja izjemno stopnjo varnosti. V avtomobil ga namestite s pomočjo 3-točkovnega varnostnega pasu ali s pritrdilnimi točkami Isofix.

Peg Perego stol za hranjenje Prima Pappa Follow Me
129 €

Odlična cena

Prima Pappa Follow Me je nov vsestranski stol za hranjenje, ki vsebuje vse uporabne in dokazane lastnosti svojega predhodnika (ZERO3), hkrati pa se ponaša z novimi lastnostmi za še več udobja in varnosti.

Peg Perego avtosedež Viaggio 1 Duofix K, Red-16%
239,99 € 199,99 €

Odlična cena

Avtosedež Viaggio 1 Duofix K je primeren za otroke od 9 do 18 kg. Pohvali se s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki, oblazinjeno bočno oporo, 5-točkovnim varnostnim pasom, v 4 položaje nastavljivim naklonom ter možnostjo namestitve s pomočjo Isofix Base 0+1 K sistema.

Peg Perego modularni sistem Elite, Book S51, Titanium ogrodje
999 € 968,71 €

Modularni sistem Elite z ogrodjem v Titanium barvi vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book S51 z obrnljivim sedežem, košaro Navetta Elite, avtosedež Primo Viaggio SL in previjalno torbico. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko, najboljši materiali in podvozje za najrazličnejše priložnosti.

Peg Perego zimska vreča Igloo za Primo Viaggio SL
68,99 € 66,88 €

Izjemno topla in na otip prijetna zimska vreča Igloo, blagovne znamke PegPerego, je namenjena namestitvi na PegPerego avtosedežu Primo Viaggio SL. Izdelana je le iz najboljših materialov, ki otroku zagotavljajo maksimalno udobje.

Peg Perego modularni sistem Elite, Book 51, Titanium ogrodje
935 € 915,90 €

Modularni sistem Elite z ogrodjem v Titanium barvi vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book 51 z obrnljivim sedežem, košaro Navetta Elite, avtosedež Primo Viaggio SL in previjalno torbico. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko, najboljši materiali in podvozje za najrazličnejše priložnosti.

Peg Perego adapter za dve košari Duette
28,99 € 27,54 €

Adapter, blagovne znamke PegPerego, je namenjen uporabi skupaj s PegPerego vozičkom Duette. Adapter omogoča pritrditev dveh košar na podvozje vozička.

Peg Perego Corral-T-Rex 330 W
299 € 278,99 €

Novo

Odlična prva izbira za vsakega otroka, ki si želi izkusiti vožnjo po urejenih in neurejenih terenih. Ker je primeren že od 3. leta starosti se bodo otroci hitro naučili manevriranja vozila. Zaradi velikih koles ima visoko sedišče, kar otrokom omogoča dober pregled nad terenom ter lažje vsedanje in sestopanje z vozila. Zmore do 6,7 km/h in do 10% naklona vozišča.

Peg Perego Corral-T-Rex 330 W, Pink
299 € 278,99 €

Novo

Odlična prva izbira za vse deklice, ki si želijo izkusiti vožnjo po urejenih in neurejenih terenih. Ker je primeren že od 3. leta starosti se bodo punce hitro naučile manevriranja vozila. Zaradi velikih koles ima visoko sedišče, kar otrokom omogoča dober pregled nad terenom ter lažje vsedanje in sestopanje z vozila. Zmore do 6,7 km/h in do 10% naklona vozišča.

Peg Perego Stojalo Peg Perego Bassinet Stand
54,90 € 48,19 €

Izredno praktično in stabilno stojalo Bassinet Stand je odlična rešitev, kadar ste z otrokom doma. Postavite ga lahko v jedilnico, dnevno sobo, spalnico, na balkon …

Peg Perego Gaucho Grande
728,01 €

Gaucho Grande je štirikolesnik primeren za vožnjo po vseh terenih, saj ima vzmetena zadnja kolesa in pogon na obe zadnji kolesi. V njem se lahko vozita dva otroka.

Peg Perego vlak Santa Fe
264,02 €

Sanje vsakega otroka, ki se navdušuje nad vlaki in Božičkom na severnem polu – je imeti svoj pravi vlak, ki te bo odpeljal v Božičkovo deželo! Odličen je za vožnjo po asvaltu, betonu ali v notranjosti hiše.

Peg Perego je italijansko družinsko podjetje, ki je s poslovanjem pričelo v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Začeli so s proizvodnjo otroških vozičkov, kasneje so dodali sprehajalce, avtomobilske sedeže ter stole. Baby Peg Perego vozičke trenutno izdelujejo v Italiji, ZDA, Braziliji ter Kanadi. Zaradi neprestanih izboljšav, novih rešitev ter izredno kvalitetne izdelave, so njihovi produkti eni izmed najbolj kakovostnih izdelkov na svetu.

Peg Perego je italijansko družinsko podjetje, ki je s poslovanjem pričelo v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Začeli so s proizvodnjo otroških vozičkov, kasneje so dodali sprehajalce, avtomobilske sedeže ter stole. Baby Peg Perego vozičke trenutno izdelujejo v Italiji, ZDA, Braziliji ter Kanadi. Zaradi neprestanih izboljšav, novih rešitev ter izredno kvalitetne izdelave, so njihovi produkti eni izmed najbolj kakovostnih izdelkov na svetu.