Peg Perego Desmosedici 2014
162 €

154 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Desmosedici 2014 je trikolesnik, ki je namenjen otrokom od 2. do 4. leta.


Peg Perego traktor John Deere Gator HPX
493,08 €

487 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

S pravim John Deere Gator HPX traktorjem bo otrok užival v resni igri na travi. Odličen je za vožnjo po asfaltu, betonu ali travniku. Da bo igra še bolj zabavna, traktor nudi dva nastavljiva sedeža.


Peg Perego Ducati Enduro 12V
455,99 €

403,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ducati Enduro je motor primeren za vožnjo po vseh terenih, saj ima gumirani kolesi z boljšim oprijemom in dvemi prestavami.


Peg Perego baterijsko vozilo Polaris Ranger RZR Green Shadow
1.074,92 €

996,50 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Dvosed, močnejši avto v dosegu 24V, priložene baterije 24V/12 Ah in polnilnik.
Vozilo je opremljeno s funkcionalnim FM avtoradijem z možnostjo priklopa MP3. Stopite na gas!


Peg Perego Polaris Sportsman 850 Lime
1.090,99 €

1.010,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Izvrsten štirikolesnik za 2 osebi s katerim bodo vožnje zaradi dodelanega vzmetenja postale izjemen užitek prav na vseh terenih. Vozilo dopolnjuje baterija24 V ter priložen polnilnik.


Peg Perego štirikolesnik Polaris Outlaw P+Y
365,99 €

338,50 €

Zadnji kos!

Polaris Outlaw je pravi štirikolesnik za vožnjo po vseh terenih, saj ima močno profilirana kolesa z boljšim oprijemom in tremi prestavami.


Peg Perego baterijsko vozilo Polaris Ranger RZR 900, modro-26%
587,92 €

434,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Baterijsko vozilo z 12 V baterijo ima 2 prestavi in vzvratno prestavo ter doseže hitrost do 7,4 km/h. Opremljeno je z varnostnimi pasovi in zaprto šasijo. Primerno je za otroke od 3. leta dalje, njegova dovoljena obremenitev pa je do 60 kg.


Peg Perego Gaucho Grande
649,99 €

575,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Gaucho Grande je štirikolesnik primeren za vožnjo po vseh terenih, saj ima vzmetena zadnja kolesa in pogon na obe zadnji kolesi. V njem se lahko vozita dva otroka.


Peg Perego Gaucho Superpower 2014
999 €

987,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Gaucho Superpower 2014 je vozilo, ki bo vašemu otroku prineslo veliko zabave.


Peg Perego modularni sistem Book 51 Elite Breeze, koralno rožnat
935,99 €

889,19 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Modularni sistem Book Elite s podvozjem 51 vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book 51, košaro Navetta Elite, lupinico Primo Viaggio SL, torbico in športni sedež. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko, najboljši materiali in podvozje za najrazličnejše priložnosti.


Peg Perego stol za hranjenje Siesta Follow Me
200,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Siesta Follow Me je vsestranski stol za hranjenje, primeren za otroke od rojstva do 3 let. Uporabite ga lahko tudi kot ležalnik, stol za hranjenje in kot običajni stol za mizo, za sedenje ob odraslih. Višino lahko nastavljate v 9 različnih položajev, zato se prilagodi vsaki mizi.


Peg Perego stol za hranjenje TATAMIA Follow Me
285,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Tatamia Follow Me je otroški vsestranski stol za hranjenje, ki ga lahko uporabljate od rojstva do 3. leta starosti. To je stol 3 v 1 – ležalnik, zibelka, stol. Opremljen je z Stop & Go zavornim sistemom za varno in enostavno premikanje stola.


Peg Perego baterijski traktor s prikolico John Deere Ground Force
389,99 €

354 €

Odlična cena

S pravim John Deere Ground Force traktorjem s prikolico bo otrok v veliko pomoč okolici. Odličen je za vožnjo po asfaltu, betonu ali travniku.Vozilo z lahkoto premaguje klance z naklonom do 10%. Prihaja z dvema prestavama in prestavo za vzvratno vožnjo.


Peg Perego podnožje ISOFIX Base 0+1
120,99 €

115,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Podnožje ISOFIX Base 0+1 je avtomobilski podstavek. V avto se pripne brez uporabe varnostnih pasov.


Peg Perego avtosedež Peg Perego Viaggio 2-3 Surefix
168 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Avtosedež Peg Perego Viaggio 2–3 Surefix zagotavlja maksimalno zaščito za starejše otroke. Naslonjalo in nasloni za roke zagotavljajo zaščito tudi za stranske trke.


Peg Perego adapter za dve košari Duette
28,99 €

Adapter, blagovne znamke PegPerego, je namenjen uporabi skupaj s PegPerego vozičkom Duette. Adapter omogoča pritrditev dveh košar na podvozje vozička.


Peg Perego akumulator 24V 12Ah
159,61 €

149,15 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Akumulator Peg Perego 24V 12Ah je primeren za baterijska vozila Peg Perego.


Peg Perego avtosedež Peg Perego Viaggio 1 DUOFIX ASIP Black
279,99 €

254 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Avtosedež je opremljen s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pri stranskih trkih, kar vašemu otroku zagotavlja kar največjo varnost. Ima širok in oblazinjen sedež ter oblazinjeno vzglavje. Na voljo je v črni barvi.


Peg Perego avtosedež Viaggio 1-2-3 Isofix
317,99 €

302,09 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Avtosedež Viaggio 1–2–3 predstavlja optimalno kombinacijo varnosti in udobja, pohvali pa se lahko s svojimi nastavljivimi elementi, ki omogočajo uporabo sedeža do 12. leta.


Peg Perego avtosedež Viaggio 1 Duofix K, Red-16%
239,99 €

199,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Avtosedež Viaggio 1 Duofix K je primeren za otroke od 9 do 18 kg. Pohvali se s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki, oblazinjeno bočno oporo, 5-točkovnim varnostnim pasom, v 4 položaje nastavljivim naklonom ter možnostjo namestitve s pomočjo Isofix Base 0+1 K sistema.


Peg Perego avtosedež Viaggio 2-3 Flex
195,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pegperego Viaggio 2–3 Flex avtosedež je primeren za otroke od 15 do 36 kg. Je popolnoma prilagodljiv in zagotavlja izjemno stopnjo varnosti. V avtomobil ga namestite s pomočjo 3-točkovnega varnostnega pasu ali s pritrdilnimi točkami Isofix.


Peg Perego avtosedež Viaggio 2-3 Shutle Plus, Graphite
197 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Avtosedež PegPerego Viaggio 2–3 Shuttle Plus za otroke med 3. in 12. letom starosti (15–36 kg) zagotavlja izjemno varnost ter udobje. Izdelan je iz dveh plasti pene in opremljen z hrbtnim naslonom, naslonjali za roke ter zaščito pred udarci.


Peg Perego modularni sistem Book Elite Class, Scout
830 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Modularni sistem Book Elite Class Scout vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book Scout z obrljivim sedežem, košaro Navetta XL, avtosedež Primo Viaggio SL in previjalno torbico. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko in Easy Drive sistem za odlično okretnost.


Peg Perego modularni sistem Book Pop Up, 51 Titania
935 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Modularni sistem Book Pop Up 51 Titania vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book 51 z obrnljivim sedežem, košaro Pop Up, avtosedež Primo Viaggio SL in previjalno torbico. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko in Easy Drive sistem za odlično okretnost.


Peg Perego modularni sistem Book Pop Up, S Titanium
999 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Modularni sistem Book Pop Up S Titanium vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book S z obrnljivim sedežem, košaro Pop Up, avtosedež Primo Viaggio SL in previjalno torbico. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko in Easy Drive sistem za odlično okretnost.


Peg Perego modularni sistem Book Pop Up, S51 Titanium
999 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Modularni sistem Book Pop Up S51 Titanium vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book S51 z obrnljivim sedežem, košaro Pop Up, avtosedež Primo Viaggio SL in previjalno torbico. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko in Easy Drive sistem za odlično okretnost.


Peg Perego modularni sistem Book Pop Up, S51 White
999 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Modularni sistem Book Pop Up S51 White vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book S51 z obrnljivim sedežem, košaro Pop Up, avtosedež Primo Viaggio SL in previjalno torbico. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko in Easy Drive sistem za odlično okretnost.


Peg Perego modularni sistem Book Pop Up, Scout
1.008 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Modularni sistem Book Pop Up Scout vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: trikolesnik Book Scout z obrljivim sedežem, košaro Pop Up, avtosedež Primo Viaggio SL in previjalno torbico. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko in Easy Drive sistem za odlično okretnost.


Peg Perego modularni sistem Book Scout Elite
1.008,99 €

958,54 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Modularni sistem Book Elite s podvozjem Scout vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book Scout, košaro Navetta Elite, lupinico Primo Viaggio SL, torbico in športni sedež. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko, najboljši materiali in podvozje za najrazličnejše priložnosti.


Peg Perego je italijansko družinsko podjetje, ki je s poslovanjem pričelo v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Začeli so s proizvodnjo otroških vozičkov, kasneje so dodali sprehajalce, avtomobilske sedeže ter stole. Baby Peg Perego vozičke trenutno izdelujejo v Italiji, ZDA, Braziliji ter Kanadi. Zaradi neprestanih izboljšav, novih rešitev ter izredno kvalitetne izdelave, so njihovi produkti eni izmed najbolj kakovostnih izdelkov na svetu.

Peg Perego je italijansko družinsko podjetje, ki je s poslovanjem pričelo v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Začeli so s proizvodnjo otroških vozičkov, kasneje so dodali sprehajalce, avtomobilske sedeže ter stole. Baby Peg Perego vozičke trenutno izdelujejo v Italiji, ZDA, Braziliji ter Kanadi. Zaradi neprestanih izboljšav, novih rešitev ter izredno kvalitetne izdelave, so njihovi produkti eni izmed najbolj kakovostnih izdelkov na svetu.