Britax Römer avtosedež Dualfix 2 R Storm Grey

Ocena: 4,8 67 ocen Znamka: Britax Römer Naša številka: 1378578005

Odlična cena

Britax Römer avtosedež Dualfix 2 R Storm Grey

Britax Römer Dualfix 2 R ponuja vrtljivo osnovo za 360°, zaradi katere lahko regulirate položaj otroka po potrebi. Primeren je za otroke do 18 kg. Avtomobilski sedež se pritrdi s pomočjo isofixa. Baza je priložena. Celoten opis

299.9
4.8 67

359,60 € Vključno z DDV
299,90 €
-16%

Naša številka: 1378578005

Predstavitev

Opis artikla

Britax Römer Dualfix 2 R

Ne glede na to, ali je obrnjen v vaši smeri ali v nasprotni smeri, DUALFIX 2 R ponuja vsestransko prilagodljivost. Rotacija 360 ° omogoča postavitev in pritrditev vašega otroka na preprostost način. Tako kot spremenite položaj iz orientacije v nasprotni smeri urinega kazalca v smeri vožnje.

S pritiskom na gumb lahko DUALFIX 2 R obrnete proti odprtim vratom vozila, ki vam bo pomagal, da otroka postavite v avtomobilski sedež in pritrdite pasove. Nato ga obrnite v želeni položaj, dokler se ne zaskoči na svoje mesto in se lahko odpre.

DUALFIX 2 R se vedno obrne v pravo smer. Sedež lahko uporabite do 18 kg v nasprotni smeri in zaščita pred kratkim vrtenjem daje več prostora za noge. Lahko pa obrnete sedež tako, da pritisnete gumb v smeri vožnje, ko je vaš otrok dovolj velik.

Ne glede na to, ali želi vaš otrok radovedno gledati na okoliški svet ali mirno spati, lahko avtosedež DUALFIX 2 R z več nagibnimi položaji nastavite na položaj, ki je v tem trenutku najbolj udoben za vašega otroka. Tudi med vožnjo.

  • Baza je priložena
  • Dimenzije (v x š x h): 70 × 45 × 53 cm
  • Teža tricikla: 14 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Teža sedeža v avtu 14 kg
Pritrditev v avtu Isofix
Snemljivo, pralno oblazinjenje da
Zaščita pred stranskim udarcem da
Pet točkovni varnostni pas da
Nastavljiva višina pasov da
Nastavljiva višina vzglavnika da
Nastavljivost (položajev) da
Podstavek za noge / Opora za n ne
Snemljiva opora za glavo ne
Skupina 0-18 KG
Barva siva
Varnostni panel ne