Peg Perego Primo Viaggio Lounge avtosedež, Mon Amour

Peg Perego Primo Viaggio Lounge avtosedež, Mon Amour

Številka: 3038159
Avtosedež Primo Viaggio Lounge se ponaša s popolnoma prilagodljivim naklonom v 3 položaje in je primeren za novorojenčke (od telesne višine 40 cm dalje) ter vse do telesne višine 87 cm. Celoten opis
273 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

26.9. predviden osebni prevzem
 
28.9. predvidena dostava na dom
 
Številka: 3038159

Predstavitev

Peg Perego Primo Viaggio Lounge avtosedež, Mon Amour

Vsak bodoči starš za svojega novorojenčka želi najbolj varno in kar najbolj udobno lupinico. In prav to je bilo glavno vodilo pri snovanju inovativne lupinice Peg Perego Primo Viaggio Lounge s popolnoma prilagodljivim naklonom3 položaje.

Inovativno oblikovanje lupinice Primo Viaggio Lounge omogoča, da se naslonjalo stopenjsko spušča v ležeč naklon, hkrati pa se podaljšuje prostor za noge, kar zagotavlja, da dojenček v njej leži v najbolj ergonomskem položaju. Lupinica s 3 možnimi nakloni dojenčkom v prvem letu omogoča večje udobje v času spanja in brezskrbna potovanja.

Lupinica Peg Perego Primo Viaggio Lounge je skladna z novim standardom i-Size. Primerna je tudi za nedonošenčke (od telesne višine 40 cm dalje) ter vse do telesne višine 87 cm.

Peg Perego Primo Viaggio Lounge

Maksimalna varnost in največje udobje

Posebno oblikovanje lupinice Primo Viaggio Lounge omogoča, da se naslonjalo stopenjsko spušča v ležeč naklon, hkrati pa se podaljšuje naslonjalo za noge, kar zagotavlja, da dojenček med vožnjo v avtomobilu leži v najbolj ergonomskem položaj.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Evropski standard – ECE R44/04 ali ECE R129

Nov varnostni standard ECE R129 (i-Size) je Evropska komisija sprejela julija 2013 z namenom izboljšanja varnosti otrok v cestnem prometu. Ob tem je opredeljeno, da je standard ECE R44/04 še vedno veljaven. Tako se lahko avtosedeži, ki so v skladu s katerimkoli od omenjenih standardov, še naprej varno uporabljajo in prodajajo.

Izjemna kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji.


Glavne lastnosti

  • Nastavljivo hrbtišče: Hrbtišče je nastavljivo v 3 položaje (sedeče, srednje in ležeče); s tem ko se naslonjalo spušča, se podaljšuje naslonjalo za noge, kar pa omogoča najbolj ergonomski položaj dojenčka.
  • Kinetične točke in EPS: Lupinica Primo Viaggio Lounge je opremljena s kinetičnimi točkami, ki dodatno razbremenijo sile na otroka v primeru bočnega trka. EPS (ekspandirani polistiren) pa v primeru trka absorbira sproščeno energijo. S tem je maksimalna varnost zagotovljena.
  • 2-stopenjska mehka blazinica: Dvostopenjska mehka blazinica sledi rasti dojenčka in tako v vsakem obdobju nudi več udobja, več podpore in več varnosti.
  • ASIP: Opremljen je s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja. Sponke na varnostnem pasu v predelu prsnega koša obdržijo varnostni pas ves čas v pravilnem položaju.
  • Podstavek i-Size: Ko bo dojenček zrasel, lahko podstavek i-Size še naprej uporabljate z avtosedežem VIAGGIO FF105, ki je odobren in namenjen otrokom do telesne višine 105 cm (oz. 20 kg).
  • Raztegljiva streha: Prostorna streha otroka varuje pred soncem z UV zaščito UPF 50+. Integrirana mreža skrbi za prezračevanje. Streha pa se po potrebi enostavno lahko raztegne.

Podrobnosti

Dimenzije (VxŠxG) 62 × 44 × 67 cm
Teža 5,5 kg

Garancija: 1 leto