Bruder traktor CAT nakladač, 33 cm, 02141

Ocena: 5 5 ocen Znamka: Bruder Naša številka: 527084

Bruder traktor CAT nakladač, 33 cm, 02141

Traktor CAT nakladač je znamke Bruder, ki je sinonim za kvalitetne igrače, ki so originalna kopija pravega vozila v merilu 1:16. Celoten opis

22.51
5 5

24,90 € Vključno z DDV
22,51 €

Naša številka: 527084

Predstavitev

Opis artikla

Slogan „Majhni taki kot veliki“ ponazarja Bruderjeva vozila, ki so precizne in kakovostne pomanjšave pravih delovnih strojev, tovornjakov in terenskih vozil najbolj pomembnih znamk. Vozila so izdelana iz kakovostne plastike in so odlična didaktična igrača. So natančna kopija pravega vozila v merilu 1:16. Funkcionalnost igrače pomaga otrokom pri razumevanju tehničnih ozadij različnih opravil. Zato so Brüder igrače izdelane z realističnimi podatki in funkcijami za popolne igralne izkušnje in odkritja.

Bruder traktor CAT nakladač bo poskrbel za vznemirljivo igro, saj ponuja veliko funkcij. Prav tako se lahko na traktor priklopijo različni dodatki. Ponaša se s posebnim upravljalnim krmilom, ki omogoča, da lahko dviga in spušča sprednjo žlico. Ima tudi nazobčane gume in priključek za priklopnike na zadnji strani.

Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje. Otroci se lahko igrajo z njo, tako na prostem, kot tudi v notranjosti.

Tehnične podrobnosti:

  • spol: dečki
  • starost: od 3. let dalje
  • dimenzije [cm]: 34 × 12 × 21

tekst

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 3. leta
Primerno za Fante
Merilo 1:16
licenca CAT