Happy People VaporaceR Amphibious dirkalni avto z daljincem
36,86 € 31,32 €

Super dodelan model, fenomenalen Nano VaporaceR Amfibija v belo-oranžni barvi. Model ima tudi praktičen daljinski upravljalnik in pogon 4×4 kot pravo terensko vozilo! Z njim se lahko vozi tudi na kopnem, v vodi, kakor tudi po snegu.

Dickie orjaški žerjav z daljinskim upravljanjem, 100 cm
31,60 € 26,23 €

Orjaški žerjav je nepogrešljiv stroj na vsakem gradbišču. Otrok ga bo lahko vodil preko daljinjskega upravljalnika in mu narekoval funkcije premikanja. Opremljen je z odprto kabino, ki je namenjena upravljalcu. Omogoča vrtenje za 350° in je visok 100 cm.

SIKU traktor Class Axion 850 set 1:32
145,65 €

Stabilen in visoko kakovosten traktor Class Axion 850 je narejen iz kovine in plastike. Izredno enostaven za uporabo, zahvaljujoč novemu daljinskemu upravljalniku.

Spin Master Paw Patrol Igralni avtomobil s Chase na daljinskem upravljalniku
31,30 € 30,85 €

Upravljajte vozilo najljubšega junaka Chasea, iz Tačk na patrulji, s pomočjo daljinskega upravljalnika. Tudi najmanjši otroci lahko nadzorujejo ta avtomobil z igračami s premikanjem naprej ali s premikanjem nazaj, ali pa, da se igrača tudi obrne. Pravi dogodek s Chaseom!

Spin Master Batman RC Batmobil s figuro in katapultom
49,50 € 44,84 €

Novo

RC Batmobil s figuro in katapultom je edino vozilo, ki vam bo omogočilo dirkanje po Batmanu na Gothamu in ga pripraviti na akcijo. Ikonični avtomobil vsebuje ekskluzivni 10cm znak Batmana. Postavite Batmana v pilotsko kabino in ga podajte v akcijo. Vozilo, ki je enostavno za uporabo, združuje možnost igranja na daljinsko upravljanje in predvajanje akcijskih figur, kar ustvarja edinstveno izkušnjo za oboževalce.

Spin Master Paw Patrol Igralni avtomobil z Marshallom na daljinsko upravljanje
31,30 € 30,36 €

Upravljajte vozilo najljubšega junaka Marshalla, iz Tačk na patrulji, s pomočjo daljinskega upravljalnika. Tudi najmanjši otroci lahko nadzorujejo ta avtomobil z igračami s premikanjem naprej ali s premikanjem nazaj, ali pa, da se igrača tudi obrne. Pravi dogodek s Marshallom!

SIKU prikolica na baterije Control
94,43 €

Zložljiva prikolica na baterije je primerna za priključitev k nekaterim traktorjem iz serije SIKU Control. Model je kompatibilen z RC daljinskim upravljalnikom, ki deluje na frekvenci 2,4 GHz in IR daljinskim upravljalnikom.

Teddies dirkalni avto RC, 27MHz, 40 cm, rumen
45,87 €

Rumeni avto na daljinsko upravljanje v merilu 1:10. Avto je izdelan iz plastike in je velik 40 cm. Daljinski upravljalnik deluje na frekvenci 27 MHz. Avto je „popolnoma nadzorvan“ in ima visečo funkcijo.

Lamps RC tovornjak kiper
14,40 € 12,50 €

Ta tovornjak je na daljinsko upravljanje. Tovornjak se premika naprej in nazaj in se obrne. Tovornjak kiper je idealen za vse zgradbe. Z lahkoto prevaža tudi težje stvari. In jih pelje na gradbišče.

Spin Master avto na daljinsko upravljanje Air Hogs Home RC z mehkimi kolesi
56,90 € 53,12 €

Novo

Avto na daljinsko upravljanje doma je tukaj! Ima edinstven dizajn in zahvaljujoč svoji ultra lahki konstrukciji lahko prenese nevarne poizkuse v notranjosti, ob tem pa tudi ne poškoduje sten niti pohištva. Preizkusite zasuke, preskoke in dirke z največjo hitrostjo, ne da bi pri tem povzročili škodo.

Spin Master Monster Jam RC Morski pes avto, 1:24
24,70 € 24,10 €

Realistično upodobljeni Monster Jam avtomobil Morski pes iz svetovno znanega šova v merilu 1:24 se lahko pelje s pomočjo daljinskega upravljanja. Zapelji Monster Jam terenca in pritisni plin do konca in tako na progi preizkusi kaskaderske točke kot pravi avtomobili iz znanega šova! Pokaži, kaj znaš!

Lamps RC Avto jeep Super power 1:16
16,50 € 15,20 €

Novo

Terenski avto na daljinsko upravljanje v modro-rdeči izvedbi. Avto ima funkcionalne žaromete in je narejen iz trpežne plastike. Potuje v vse smeri. Daljinski upravljalnik deluje na frekvenci 27 Mhz.

Spin Master dirkalni avto Monster Jam RC Shark/Morski pes
85 € 78,08 €

Novo

Monster Jam RC Shark na terenu in na vodi je avtomobil na daljinsko upravljanje, ki lahko vozi v vodi in na tleh. Premaknite se po vodi z originalno kopijo avtomobila Monster Jam. Posebne pnevmatike omogočajo premagovanje katerega koli terena z vodo, prahom, kamenjem, snegom in še več. S tem visokozmogljivim avtomobilom Monster Jam zavijte za 360 stopinj.

Lamps Avto jeep RC 1:16
16,50 € 15,20 €

Novo

Terenski avto na daljinsko upravljanje z obliko Jeep in modro zasnovo. Avto ima funkcionalne žaromete in je narejen iz trpežne plastike. Potuje v vse smeri. Daljinski upravljalnik deluje na frekvenci 27 Mhz.

Lamps Avto jeep RC 01:24
13,50 € 11,07 €

Novo

Terenski avto na daljinsko upravljanje z obliko Jeep in modro zasnovo. Avto je izdelan iz kakovostne plastike. Potuje v vse smeri. Daljinski upravljalnik deluje na frekvenci 27 Mhz.

Lamps Letalo na kabel z zvokom in svetlobo
10,50 € 6,19 €

Plastično letalo na kabel s svetlobo in zvoki. Z kontrolami se borec premika naprej, nazaj in oddaja zvoke streljanja. S to igračo se boste zelo zabavali.

Nikko avtomobil RC Mini Countryman s prikolico
39,96 € 36,08 €

RC model Mini Countryman s prikolico blagovne znamke Nikko. Avto je narejen iz trpežne plastike v merilu 1:10. RC komplet deluje na frekvenci 2,4 GHz. Avto vozi s 6,8 6,8km/h.

Revell prevozno sredstvo 23015 Junior - Smetarsko vozilo
41 € 14,59 €

Zložljivi RC model reševalna vozila z upravljalnikom. Preprosto zlaganje in dvokanalno krmiljenje, prilagojeno otroškim rokam, ki jih je enostavno upravljati naprej, nazaj in na stran, ob tem pa prinaša neskončno zabavo. Utripajoče LED luči med premikanjem ustvarijo pravo vzdušje.

Spin Master RC Plišasti gasilski tovornja z učinki, daljinski upravljalnik
27,10 € 24,35 €

Stisnite, vozite in razbijajte z avtomobilom plišastega vozila RC z daljinskim upravljalnikom. Zahvaljujoč dejstvu, da je avto mehak, vam ni treba skrbeti za posledice nesreč in divjih voženj doma. Tudi najmlajši otroci lahko nadzorujejo ta avtomobil s igračkami tako, da se premikajo naprej ali nazaj, ko se avto tudi obrne.

Lamps RC smetarski tovornjak
14,40 € 12,65 €

Ta tovornjak je na daljinsko upravljanje. Tovornjak se premika naprej in nazaj in se obrne. Priljubljen smetarski tovornjak bo navdušil vsakega malčka, ki ima rad čisto okolico. Naučite otroke ločevati že od malih nog.

Revell prevozno sredstvo 23013 Junior - Reševalno vozilo
28 € 14,57 €

Zložljivi RC model reševalna vozila z upravljalnikom. Preprosto zlaganje in dvokanalno krmiljenje, prilagojeno otroškim rokam, ki jih je enostavno upravljati naprej, nazaj in na stran, ob tem pa prinaša neskončno zabavo. Utripajoče LED luči med premikanjem ustvarijo pravo vzdušje.

Spin Master RC plišasti tovornjak za smeti z učinki, daljinski upravljalnik
27,10 € 24,73 €

Stisnite, vozite in razbijajte z daljinskim upravljalnikom RC plišasti. Zahvaljujoč dejstvu, da je avto mehak, vam ni treba skrbeti za posledice nesreč in divjih voženj doma. Tudi najmlajši otroci lahko nadzorujejo ta avtomobil s igračkami tako, da se premikajo naprej ali nazaj, ko se avto tudi obrne.

Lamps Helikopter kabel s svetlobo in zvoki
10,50 € 6,19 €

Plastični helikopter na kabel s svetlobo in zvoki. Uporabite gumbe, da greste naprej, nazaj in spuščate zvoke ognja. S to igračo se boste zelo zabavali.

Carrera R/C 240003 Turnator Atom avto na daljinsko upravljanje (1:24)
29,50 € 26,90 €

Novo

Neverjeten oranžno-črn RC avto, ki ga nič ne ustavi. Avto na daljinsko upravljanje znamke Carrera se giba v vse smeri, premaguje ovire in se vrti za 360°. Poln je najnovejših tehnologij in posebnih funkcij, ki prinašajo fantastične užitke!

New Ray LAMBORGHINI Aventador daljinsko voden
31,69 €

NEW RAY – LAMBORGHINI AVENTADOR LP 700–4 je daljinsko voden avtomobil, ki je v merilu 1:28. Izdelan je zelo podrobno in je na voljo v črni in rdeči barvi.

Dickie RC Land Water Stunt avtomobil, 22 cm
52,70 € 45,70 €

Avto na daljinsko upravljanje je v merilu 1:18. Avto ima funkcijo prevračanja, zato bo vsaka ovira zanj igrača. S tem avtom dobiš obilico zabave.

Hitri in drzni RC avto Brian's Toyota 1:24
24,30 € 21,45 €

Brianov avto Toyota Supra je daljinsko voden. Ta avto je znan iz akcijskega filma Hitri in drzni. Deluje na 2 kanalih. Vozi naprej, nazaj, levo in desno. Ima Turbo funkcijo. Vozite ga naprej z največjo hitrostjo.

Hitri in drzni RC avtomobil Lykan Hypersport 1:24
24,30 € 21,45 €

Lykan Hypersport je pod daljinskim upravljanjem. Ta avto je znan iz akcijskega filma Hitri in drzni. Deluje na 2 kanalih. Vozite naprej, nazaj, levo in desno. Turbo funkcija. To je največja gonilna sila pred nami.