CellularLine fitnes zapestnica EasyFit Touch2

Znamka: CellularLine Naša številka: 1312382

Odlična cena

CellularLine fitnes zapestnica EasyFit Touch2

Cellularline EasyFit Touch 2 je nova fitnes zapestnica z zaslonom na dotik in je popoln pripomoček za spremljanje vašega vsakdanjega življenja, na preprost in intuitiven način. Celoten opis

24.99

24,99 € vključno z DDV Redna cena: 49,95 €, Prihranite 24,96 € (49 %)

Naša številka: 1312382

Predstavitev

Opis artikla

EasyFit Touch2

Cellularline EasyFit Touch 2 je nova fitnes zapestnica z zaslonom na dotik in je popoln pripomoček za spremljanje vašega vsakdanjega življenja, na preprost in intuitiven način. Štetje korakov, spremljanje porabljenih kalorij in faze spanja; z zapestnico Easyfit lahko trenirate in imate vedno vse pod nadzorom. Easyfit Touch 2 je popoln partner za vadbo, saj samodejno prepozna izbrane aktivnosti in prikaže statistiko v realnem času na zaslonu. Prav tako lahko nadzirate nekatere pomembne funkcije pametnega telefona iz zapestnice, kot so branje predogledov SMS, družabna obvestila in obvestila o e-pošti, ID klicatelja in daljinsko upravljanje fotoaparata. Nastavite lahko tudi način »ne moti«, ki je še posebej koristen ponoči. Certifikat IP67 potrjuje, da je zapestnica odporna na vodo, dež in znoj, do 1 metra, zato je Easyfit idealen za uporabo med treningom na prostem in pod prho.

Easy charging technology: zaslon je možno odstraniti, tako da postane vhod za USB, preko katerega lahko polnite zaestnico (z osebnim računalnikom ali preko USB kabla). Prav tako je opremljena s funkcijo Find the phone. Zapestnica vas prav tako opozarja, kadar sedite predolgo časa.

BC Home

Tehnične podrobnosti

Življenjska doba baterije 5–7 dni

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%