CellularLine Bluetooth zvočnik Thunder
69,95 € 52,46 €

Bluetooth zvočnik Cellularline Thunder je izjemno zmogljiv. Nudi bogat in dinamičen zvok, ter je zagotavlja odlično odpornost proti vodi.

CellularLine zaščitna folija za Samsung Galaxy S10+ SPCURVEDGALS10PL
9,31 €

Univerzalna zaščitna, sijoča folija ščiti zaslon vašega telefona Samsung Galaxy S10+ pred umazanijo in praskami. CellularLine SPCURVEDGALS10PL je posebej prilagojena za določen zaslon in pri tem ne omejuje njegove funkcionalnosti. Zahvaljujoč prilagodljivemu TPU je folija enostavna za namestitev in se odlično prilega telefonu.

CellularLine ovitek za tablico iPAD (2018)s predelom za pisalo pisalom FOLIOPENIPAD1897K, črn
32,75 € 27,87 €

CellularLine Folio je izjemno tanek ovitek, izdelan iz zelo lahkega materiala – med drugim se lahko pohvali z obdelavo iz sodobnih materialov. Ima dodelano obliko, ki omogoča, da je tablica trdno pritrjena na ohišje in zelo natančno prilagojena določeni napravi. Unikatna obdelava ovitka je izjemno priročna za uporabo s tabličnim računalnikom. Sprednji del ovitka ščiti celoten zaslon vašega tabličnega računalnika in zagotavlja popolno zaščito pred mehanskimi poškodbami in pred vdorom nečistoč v vašo napravo. Dostop do vseh kontrolnih gumbov in rež je zelo preprost, priročen in hiter, ne da bi morali pri tem vzeti vašo torbico iz ovitka. Zapiranje tablice poteka s priročnim magnetom.

CellularLine zaščitna folija za Samsung Galaxy S10 SPCURVEDGALS10
9,37 €

Univerzalna zaščitna, sijoča folija ščiti zaslon vašega telefona Samsung Galaxy S10 pred umazanijo in praskami. CellularLine SPCURVEDGALS10 je posebej prilagojena za določen zaslon in pri tem ne omejuje njegove funkcionalnosti. Zahvaljujoč prilagodljivemu TPU je folija enostavna za namestitev in se odlično prilega telefonu.

CellularLine je italijanska blagovna znamka, ki je bila ustanovljena leta 1990 kot distributer pripomočkov za mobilne telefone. Vsak izdelek, ki ga izdelajo je predmet strogih testov s standardi EU.

CellularLine je italijanska blagovna znamka, ki je bila ustanovljena leta 1990 kot distributer pripomočkov za mobilne telefone. Vsak izdelek, ki ga izdelajo je predmet strogih testov s standardi EU.