Sissel Žoga Exercice Ball, 65 cm Modra

Sissel Žoga Exercice Ball, 65 cm Modra

Številka: 616081002
Žoga Sissel Exercice Ball je odlična rešitev za dinamično in aktivno sedenje in tudi zelo uporaben pripomoček za vadbo. Celoten opis

default
default
24,49 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

19.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
21.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 616081002

Predstavitev

Sissel Exercice Ball

Žoga Sissel Exercice Ball ima izboljšano odpornost na poškodbe in ne vsebuje ftalatov (strupenih snovi). Žoga je posebej obdelane površine in preprečuje drsenje ter je prijetna na otip in je odporna na odrgnine. Je odlična izbira kot stol v šoli, na delovnem mestu ali doma. Največja statična obremenitev žoge je 500 kg.

OPOZORILO: Za otroke, starejšo populacijo in nosečnice priporočamo žoge s Securemax-system-om. Če boste žogo polnili s kompresorjem, OBVEZNO med polnjenjem preverjajte višino napihnjene žoge z metrom, da ne presežete izbrane dimenzije in na ta način poškodujete žogo!

Kako izbrati pravilno velikost žoge? Izmerite si dolžino roke od rame do zapestja. Ta dolžina približno ustreza velikosti žoge. Izberite vedno velikost žoge večjo od te dolžine (npr. dolžina, ki jo izmerite je 60cm → izberem žogo premera 65 cm). Kot v kolenu pri sedenju na žogi naj bo med 90° in 110°.

mimovrste

Tehnične podrobnosti:

Sissel Exercice Ball:
  • Premer žoge: 45, 55, 65 ali 75 cm
  • Priložen poster z vajami
  • Barve: modra-lila , rdeča, belo-srebrna

Uradna stran izdelka