Yoko Design set za pripravo Mojita
19,90 €

14,80 €

Zadnji kos!

Praktični set za pripravo priljubljenega osvežilnega koktajla mojito. Komplet vsebuje vse, kar je potrebno za pripravo tega priljubljenega koktajla. Torej, samo še dokupite ustrezne surovine in dobili boste osvežilno pijačo.


Yoko Design posoda za malico, 1 l
12,50 €

11,41 €

Zadnji kos!

Elegantna Yoko Design posoda za malico s hermetičnim zapiranjem omogoča enostaven in varen transport hrane. V notranjosti se nahaja odstranljiva pregrada za ločevanje živil. Primerna je za uporabo v mikrovalovni pečici. Prostornina 1 liter.


Yoko Design vrečka za okraševanje s šestimi nastavki
10,59 €

Vrečka za okraševanje je izdelana iz odporne plastike in je odličen pripomoček za okraševanje tort, mafinov, medenjakov ali za pripravo makronov in polnjenje jedi. Z vrečko boste dobili šest nerjavnih nastavkov.


Yoko Design steklenica za stepanje smetane, črna
40,88 €

37,40 €

Steklenica za stepanje smetane ima prostornino 500 ml. Steklenica je v privlačni črni barvi in je odličen pomočnik za pripravo stepene smetane, sadne pene za vročo čokolado ali hladne kreme za omake. Posoda ima tri inovativne šobe s katerimi lahko svobodno ustvarjate.


Yoko Design steklenica za stepanje smetane, oranžna
41,18 €

37,50 €

Steklenica za stepanje smetane ima prostornino 500 ml. Steklenica je v privlačni oranžni barvi in je odličen pomočnik za pripravo stepene smetane, sadne pene za vročo čokolado ali hladne kreme za omake. Posoda ima tri inovativne šobe s katerimi lahko svobodno ustvarjate.


Yoko Design termo steklenica, 500 ml
15,22 €

Elegantna termo steklenica znamke Yoko Design z dvokomponentno toplotno izolacijsko steno. Zasnova steklenice poskrbi, da bo pijača ostala dolgo časa toplo oziroma suha. Steklenica je zelo trpežna, zapiralo tesnila s silikonsko tesnilno maso se zapira hermetično in zagotavlja, da pijača ne bo stekala.


Yoko Design termo steklenica, 500 ml
14,08 €

Originalna termo steklenica znamke Yoko Design z dvokomponentno toplotno izolacijsko steno iz nerjavečega jekla. Topla pijača bo ostala topla do 5 ur, mrzla pijača pa bo ostala hladna kar 10 ur. Steklenica ima praktičen nastavek za pitje.


Yoko Design termo steklenica s cedilom, 350ml
19,04 €

Elegantna termo steklenica s cedilom od proizvajalca Yoko Design. Je zelo trpežna, ne prepušča in se preprosto odpre z vijačenjem. Termo steklenica bo ohranila toplo pijačo do 5 ur in hladno do 7 ur zahvaljujoč dvojni toplotnoizolacijski steni iz nerjavečega jekla.


Yoko Design steklenica z ožemalnikom, 750 ml
11,32 €

Praktična in ekološka steklenica za vodo z ožemalnikom citrusov iz trpežne plastike znamke Yoko Design. Omogoča enostavno pripravo zdrave in naravne pijače iz citrusov. Steklenica ima tudi praktičen in ergonomski trak za prenašanje.


Yoko Design set za vino
24,83 €

22,60 €

Popoln komplet za vse ljubitelje vina. Zahvaljujoč tem 5 kakovostnim dodatkom lahko razvijate svojo strast do vina in profesionalno uživate vaša najljubša vina.


Yoko Design steklenica sifona
42,13 €

38,30 €

Vzemite penečo vodo iz steklenice sifona in dodajte sirup, dobili boste popolno limonado. Ne nosite težkih steklenic iz trgovine, če lahko v udobju svojega doma naredite svojo domačo penečo vodo ali limonado.


Yoko Design steklenica za smetano 500 ml, zelena
37,50 €

Matirana in na dotik mehka steklenica za smetano v atraktivni barvi je odličen pomočnik pri izdelavi popolne stepene smetane, sadna pena, vroče ali hladne kreme in omake. Steklenica je dobavljiva s 3 inovativnimi nastavki, zaradi katerih boste lahko pri dekoriranju neomejeno ustvarjalni.


Yoko Design steklenica za stepanje smetane, rdeča
39,57 €

36,20 €

Steklenica za stepanje smetane ima prostornino 500 ml. Steklenica je v privlačni rdeči barvi in je odličen pomočnik za pripravo stepene smetane, sadne pene za vročo čokolado ali hladne kreme za omake. Posoda ima tri inovativne šobe s katerimi lahko svobodno ustvarjate.