Woof & Brew šampanjec za pse in mačke
5,47 €

Zadnji kos!

Šampanjec je v celoti izdelan iz naravnih sestavin, kot so cvet lipe, vrtnice in rooibosa. Pijača je brez alkohola, grozdja in mehurčkov. Woof & Brew Champaws šampanjec za pse in mačke je odlično in nenavadno darilo. Praznujte novo leto v slogu!

Woof & Brew Bottom Sniffer pivo za pse
3,90 € 3,79 €

Pivo za pse je narejeno iz izključno naravnih sestavin, kot so lopatica in maslački, ki oskrbujejo z energijo. Pijača je brez alkohola in mehurčkov. Woof & Brew Bottom Sniffer Pivo za pse je odlično in nenavadno darilo. Tapnite skupaj – vsak s svojim pivom!

Woof & Brew Tonic napitek za pse, 330 ml
11,43 €

Izdelek vsebuje snovi, ki ugodno vplivajo na izločevalni sistem psa, ki nevtralizira kislost njihovega urina. Tako učinkovito zmanjša pojav opečenih pik na trati po majhni potrebi. Woof & Brew Tonic za pse proti rumenim pikam na trati 330 ml je z antioksidanti, vitamini in minerali.

Woof & Brew Tonic zeliščni tonik za pse, 330 ml
11,10 €

Zeliščni tonik je namenjen psom od 4. meseca dalje. Naravna sestava podpira duševno in fizično ravnovesje psa. Primerno je za uporabo pred stresnimi situacijami, kot so ognjemet ali vožnja. Woof & Brew Tonic je povsem varna za pse s kapaciteto 330 ml.

Woof & Brew Pawsecco White pivo za pse in mačke
4,25 €

Prosecco je izdelan iz izključno naravnih sestavin, kot sta borovnica in lipa z ginsengom. Napitek je brez alkohola, grozdja in mehurčkov. Woof & Brew Pawsecco White za pse in mačke je odlično in nenavadno darilo. Tapnite skupaj – vsak s svojim pivom!