Walser prevleke za sedeže Flash, modre
44,87 € 41,78 €

Komplet avtomobilskih prevlek za cel avtomobil se ponaša s patentiranim varnostnim sistemom Walser Clix-Airbag. Zahvaljujoč svoji Walser Flash zasnovi se odlično prilegajo vašim sedežem in jih varujejo pred obrabo in umazanijo. Kontrastna kombinacija modre in črne barve bo navdušila vsakega oboževalca sodobnega oblikovanja.

Walser držalo za tablični računalnik za avtosedež
16,75 € 15,56 €

Praktično držalo za tablični računalnik, ki ga preprosto namestite na naslonjalo za glavo v vozilu. Walser Holder bo vašo napravo zaščitil, medtem pa bo ohranil popoln dostop do zaslona na dotik, napajanja in priključka za slušalke. Potnikom bo zagotovil zabavo in udobno vožnjo.

Walser zaščitni prevleka za sprednji avtosedež Outdoor, siva
12,46 € 11,71 €

Praktična sprednja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za sprednji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor siva prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.

Walser prevleke za sedeže Hastings, modro-črne
54,59 € 51,27 €

Celoten komplet prevlek za avtomobilskih sedežev je posebej dodelan za vozila s stranskimi zračnimi blazinami v sedežih. Walser Hastings ima 9 delov in omogoča da se preprosto namestijo na vse sedeže, povsem poljubno glede na želje. Zahvaljujoč peni, ki je debela 3 mm nudi posebno udobje, hkrati pa modro-črne prevleke v avto vnesejo prijetno svežino.

Walser ledvena opora iz spominske pene Lumbar Jack, črna
37,06 € 34,53 €

Uživajte ob udobni in zdravi drži, tudi na dolgih potovanjih v avtu. Ledvena podpora iz spominske pene Walser Lumbar Jack se prilagodi telesu in vam pomaga ohraniti pravilen položaj pri sedenju. Narejena je iz visoke gostote spominske pene v merah 26 × 36 cm.

Walser zaščitni prevleka za sprednji avtosedež Outdoor, zelena
12,46 € 11,66 €

Praktična sprednja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za sprednji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor zelena prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.

Walser Walser zaščitna prevleka za zadnji avtosedež, črna
17,14 € 16,13 €

Praktična zadnja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za zadnji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor Sports črna prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.

Walser blazina za potovanje iz spominske pene Comfort Jill
16,75 € 15,56 €

Uživajte v sproščeni vratni hrbtenici in udobju hrbta tudi ob dolgih potovanjih z avtom. Vratna blazina Walser Comfort Jill podpira vaš vrat, medtem ko daje oporo predelu hrbtenice za pravilno držo, z namenom, da se nudi udobje hrbtnim mišicam. Blazina je izdelana iz dodelane spominske pene visoke gostote, ki se primerno prilega vašemu telesu.