Walser prevleke za sedeže Pineto, siva/črna - Odprta embalaža
66,35 €

63,03 €

Odprta embalaža

Celoten komplet prevlek za avtomobilskih sedežev je posebej dodelan za vozila s stranskimi zračnimi blazinami v sedežih. Prevleka Walser Pineto je izdelana iz poliestra in ima 3 mm penastega laminata. Pokrovi so **mehki, gladki in toplotno odporni **. Elegantna črno-bela oblika dobro izgleda v vsaki notranjosti avtomobila.


Walser avtomobilski sedežni organizator Maxi
17,93 €

Praktičen žepni sedežni organizator z vgrajenim držalom za tablični računalnik. Walserjev organizator Maxi vam bo dal dovolj prostora za vse reči, ki jih želite vzeti na pot, brez da bi ovirali udobje potovanja. To bo izjemno preprost način, da obdržite avto urejen in udoben za vse potnike.


Walser blazina za potovanje iz spominske pene Comfort Jill
16,75 €

Uživajte v sproščeni vratni hrbtenici in udobju hrbta tudi ob dolgih potovanjih z avtom. Vratna blazina Walser Comfort Jill podpira vaš vrat, medtem ko daje oporo predelu hrbtenice za pravilno držo, z namenom, da se nudi udobje hrbtnim mišicam. Blazina je izdelana iz dodelane spominske pene visoke gostote, ki se primerno prilega vašemu telesu.


Walser držalo za tablični računalnik za avtosedež
16,75 €

Praktično držalo za tablični računalnik, ki ga preprosto namestite na naslonjalo za glavo v vozilu. Walser Holder bo vašo napravo zaščitil, medtem pa bo ohranil popoln dostop do zaslona na dotik, napajanja in priključka za slušalke. Potnikom bo zagotovil zabavo in udobno vožnjo.


Walser ledvena opora iz spominske pene Lumbar Jack, črna
37,06 €

Uživajte ob udobni in zdravi drži, tudi na dolgih potovanjih v avtu. Ledvena podpora iz spominske pene Walser Lumbar Jack se prilagodi telesu in vam pomaga ohraniti pravilen položaj pri sedenju. Narejena je iz visoke gostote spominske pene v merah 26 × 36 cm.


Walser ledvena podpora iz spominske pene za avtosedež Soft Jack
21,44 €

Uživajte v udobni ter zdravi legi ob vožnji na vašem avtosedežu. Ledvena podpora iz spominske pene Walser Soft Jack se prilagodi telesu in vam pomaga ohraniti pravilen položaj pri sedenju. Narejena je iz visoke gostote spominske pene v merah 24 × 45 cm.


Walser podloga za avtosedež Grafis, črna/zelena
17,53 €

Izjemno visoka hrbtna stran in posebej dodelana podloga za udobno vožnjo. Walser Grafis se ponaša z 12 mm visoko peno, zato med vožnjo poskrbi za primerno udobje. Zahvaljujoč svoji višini ima blazinica tudi podloga podporo za hrbet in zadnjico.


Walser podloga za avtosedež Grafis, črno-modra
17,53 €

Izjemno visoka hrbtna stran in posebej dodelana podloga za udobno vožnjo. Walser Grafis se ponaša z 12 mm visoko peno, zato med vožnjo poskrbi za primerno udobje. Zahvaljujoč svoji višini ima blazinica tudi podloga podporo za hrbet in zadnjico.


Walser podloga za avtosedež Grafis, črno-siva
17,53 €

Izjemno visoka hrbtna stran in posebej dodelana podloga za udobno vožnjo. Walser Grafis se ponaša z 12 mm visoko peno, zato med vožnjo poskrbi za primerno udobje. Zahvaljujoč svoji višini ima blazinica tudi podloga podporo za hrbet in zadnjico.


Walser potovalni vzglavnik/ovratnik za daljša potovanja iz spominske pene
25,35 €

Uživajte ob sproščenem vratu na dolgih potovanjih oziroma vožnjah z avtomobilom. Vratni vzglavnik Walser Cool Clara podpira pravilen položaj hrbtenice ter nudi primerno držo, z namenom nudenja ugodja hrbtnim mišicam, ob tem pa prav tako ohranja prijetnejšo hladnejšo temperaturo v poletnem času zaradi hladilnega gela. Izdelan je iz spominske pene s površinsko obdelavo s hladilnim gelom, v merah 32 × 30 × 10 cm.


Walser prevleke za sedeže Flash, antracitne
44,87 €

Komplet avtomobilskih prevlek za cel avtomobil se ponaša s patentiranim varnostnim sistemom Walser Clix-Airbag. Zahvaljujoč svoji Walser Flash zasnovi se odlično prilegajo vašim sedežem in jih varujejo pred obrabo in umazanijo. Kontrastna kombinacija v antracitni barvi bo navdušila vsakega oboževalca sodobnega oblikovanja.


Walser prevleke za sedeže Flash, modre
44,87 €

Komplet avtomobilskih prevlek za cel avtomobil se ponaša s patentiranim varnostnim sistemom Walser Clix-Airbag. Zahvaljujoč svoji Walser Flash zasnovi se odlično prilegajo vašim sedežem in jih varujejo pred obrabo in umazanijo. Kontrastna kombinacija modre in črne barve bo navdušila vsakega oboževalca sodobnega oblikovanja.


Walser prevleke za sedeže Hastings, modro-črne
54,59 €

Celoten komplet prevlek za avtomobilskih sedežev je posebej dodelan za vozila s stranskimi zračnimi blazinami v sedežih. Walser Hastings ima 9 delov in omogoča da se preprosto namestijo na vse sedeže, povsem poljubno glede na želje. Zahvaljujoč peni, ki je debela 3 mm nudi posebno udobje, hkrati pa modro-črne prevleke v avto vnesejo prijetno svežino.


Walser prevleke za sedeže Hastings, sivo-črne
54,59 €

Celoten komplet prevlek za avtomobilskih sedežev je posebej dodelan za vozila s stranskimi zračnimi blazinami v sedežih. Walser Hastings ima 9 delov in omogoča da se preprosto namestijo na vse sedeže, povsem poljubno glede na želje. Zahvaljujoč peni, ki je debela 3 mm nudi posebno udobje, hkrati pa črno-sive prevleke v avtomobil vnesejo eleganco.


Walser prevleke za sedeže Pineto, siva/črna
66,35 €

Celoten komplet prevlek za avtomobilskih sedežev je posebej dodelan za vozila s stranskimi zračnimi blazinami v sedežih. Prevleka Walser Pineto je izdelana iz poliestra in ima 3 mm penastega laminata. Pokrovi so **mehki, gladki in toplotno odporni **. Elegantna črno-bela oblika dobro izgleda v vsaki notranjosti avtomobila.


Walser ščitnik za varnostni pas iz spominske pene, črn
11,28 €

Ščitnik za varnostni pas, ki zagotavlja udobje med vožnjo in varuje ključnico pred zlomom v primeru nesreče. Walser ščitnik je izdelan iz visoko kakovostne spominske pene in je posebej zasnovan za avtomobile, ki nimajo vgrajene zračne blazine v okrožju varnostnih blazin.


Walser shranjevalna mreža za avtomobil, 25 × 30 cm
11,29 €

Praktična mreža za prevoz majhnih predmetov v notranjosti avtomobila. Mreža Walser je idealen način za ohranjanje reda v avtomobilu. Prostor med sprednjimi sedeži je vsem potnikom lahko dostopen in nikakor ne bo moteč Shranjevalna mreža ima dimenzije 25 × 30 cm.


Walser shranjevalna mreža za avtomobilski prtljažnik
11,29 €

Praktična mreža, ki preprosto le obesite na zadnje sedeže. Walserjev sistem vzmetenja je idealen način za varno prenašanje majhnih predmetov v prtljažnik avtomobila, ne da bi pri tem ogrozili ali padli v globino avtomobila, hkrati pa vse reči ohranja na mestu. Shranjevalna mreža ima dimenzije 30 × 65 cm.


Walser varnostna opora za avtomobilski pas
7,77 €

Razigrna in simpatična varnostna opora za avtomobilski pas bo prinesla udobje ob sedenju otroka (starost od 5 let). Med vožnjo zagotavlja višje udobje in v primeru nesreče ščiti ključnico pred zlomom. Walser ščitnik je izdelan iz visoko kakovostne spominske pene in je posebej zasnovan za avtomobile, ki nimajo vgrajene zračne blazine v okrožju varnostnih blazin – blazina je primerna od 5. leta dalje.


Walser Walser zaščitna prevleka za zadnji avtosedež, črna
17,14 €

Praktična zadnja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za zadnji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor Sports črna prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.


Walser zaščita za zadnje sedeže za prevoz živali, 145 × 165 cm, črna
19,70 €

Črna tkanina varuje zadnje sedeže in prostor vašega avtomobila pri prevozu hišnih ljubljenčkov. Zaščita Walserjevega sedeža z merami 145 × 165 cm zadrži dlake, blato in vse druge nečistoče. Prav tako preprečuje poškodbe sedežev. Odeja je udobna in jo lahko enostavno očistite.


Walser zaščitni prevleka za sprednji avtosedež Outdoor, siva
12,46 €

Praktična sprednja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za sprednji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor siva prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.


Walser zaščitni prevleka za sprednji avtosedež Outdoor Sports, črna
11,68 €

Praktična sprednja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za sprednji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor Sports črna prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.


Walser zaščitni prevleka za sprednji avtosedež Outdoor, zelena
12,46 €

Praktična sprednja prevleka je primerna za vsak avtomobilski sedež. Ščiti pred umazanijo, hkrati pa jo je tudi preprosto namestiti in kasneje tudi odstraniti. Walser zaščitna prevleka za sprednji sedežu ščiti pred onesnaženjem, hkrati pa je Outdoor zelena prevleka izdelana iz vodoodbojnega materiala, ki odbija tudi umazanijo.