Twickto Gradnja 1-34%
35,20 € 23,10 €

Odprodaja

Na gradbišču bo potreben močan bager, visoka žerjav ali viličar. Tudi najtežji tovor bo potem videti tako lahek kot perje. Vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne le sestavljajo, ampak se z njim tudi igrajo. Trije modeli v skladu z navodili, četrti po vnosu posebne kode na proizvajalčevo spletno stran. Domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Twickto Gradnja 2-41%
21,50 € 12,60 €

Zadnji kos!

Pri delu v delavnici bodo zagotovo koristni ročni in brezžični vrtalnik in sestavljanka. Kot presenečenje je četrti tajni model, ki predstavlja kolo. Ali jih boste zgradili vsi? Domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Twickto Kmetija 1-41%
31,20 € 18,30 €

Zadnji kos!

Twickto komplet predstavlja stroje, potrebne na kmetiji. Zmogljiv traktor, velik kombajn ali sejalnica – vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne le sestavijo, ampak se z njimi tudi igrajo. Trije modeli po navodilih, četrti po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Twickto Vozila 1-41%
77,70 € 45,70 €

Zadnji kos!

Sestavite edinstven štirikolesnik za puščavo, Mars Rover ali bager in vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne samo sestavijo, ampak tudi igrajo. Trije modeli po navodilih, četrti po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Twickto Letalstvo 2-27%
13,60 € 9,90 €

Odlična cena

Zračni prostor je neskončen in prostora je dovolj. Mogoče celo za jadralno letalo, shuttle in kaskaderje. Vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne le sestavljajo, ampak se z njim tudi igrajo. Trije modeli po navodilih, četrti po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Twickto Pristanišče 1-41%
54,30 € 31,90 €

Odlična cena

Čudovito jadrnico iz antičnih časov, močno ribiško ladjo ali super hitro lebdenje, ne najdemo le v svetovnih pristaniščih, temveč tudi v kompletu Twickto. Vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne le sestavljajo, ampak se z njim tudi igrajo. Trije modeli po navodilih, četrti po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Twickto Letalstvo 1-27%
77,80 € 56,10 €

Odlična cena

Velik mehanski komplet Twickto. Neverjetno velik tovorni, nadzvočni helikopter ali vesoljska ladja – vaša edina omejitev je nebo. Vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne le sestavljajo, ampak se z njim tudi igrajo. Trije modeli po navodilih, četrti po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Twickto Liki-27%
25,30 € 18,30 €

Odlična cena

Liki so drugo področje, ki ga Twickto lahko stori. Naj bo to simpatična mačka, vesoljski astronavt ali poskočen robot. Vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne le sestavljajo, ampak se z njim tudi igrajo. Trije modeli po navodilih, četrti po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Toda domišljija nima meja, zato lahko ustvarjajo, kar si želijo.

Twickto model Creation 4
50,40 € 42,79 €

Lahko ustvarite drona, tiranozavra ali svojega junaka! Vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne le sestavljajo, ampak tako, da se z njim tudi igrajo. Trije modeli po navodilih in četrti model po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Twickto v praktični škatli za enostavno igranje in čiščenje. Toda domišljija nima meja, zato lahko ustvarjajo, kar si želijo.

Twickto Reševanje 1-32%
31,20 € 21 €

Odlična cena

Rešujte ljudi v izrednih razmerah s helikopterjem in posebnim reševalnim vozilom z žerjavom. Ali bo vsa ta oprema dovolj? Vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne le sestavljajo, ampak se z njim tudi igrajo. Tri modeli v skladu z navodili, četrti po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Toda domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Twickto Transport 1 model
58,20 € 49,42 €

Raziščite tramvaj ali lokomotivo, pojdite s šolskim avtobusom in ob pravem času prevozite svoje potnike na pravo mesto. Vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne le sestavljajo, ampak se z njim tudi igrajo. Trije modeli po navodilih, četrti po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Toda domišljija nima meja, zato lahko ustvarjajo, kar si želijo.

Twickto Ustvarjanje 1-27%
31,20 € 22,50 €

Odlična cena

Helikopter, most ali krokodil. Twickto komplet v praktični škatli za enostavno igranje in čiščenje. Trije modeli po navodilih, četrti po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Toda domišljija nima meja, zato lahko ustvarjajo, kar si želijo.

Twickto Ustvarjanje 2-27%
31,20 € 22,50 €

Odlična cena

Jet, katamaran ali morsko letalo? Presenečenje je četrti model, ki ga dobite po vnosu posebne kode iz tega kompleta lepega sedečega velikega psa! Twickto v praktični škatli za enostavno igranje in čiščenje. Toda domišljija nima meja, zato lahko ustvarjajo, kar si želijo.

Twickto Ustvarjanje 3-30%
50,40 € 34,80 €

Odlična cena

Poseben vodni bager za črpanje tal iz morskega dna ali transformatorja, lahko ustvarite vse! Presenečenje je četrti model, ki ga dobite po vnosu posebne kode iz tega mega pajk kompleta! Twickto v praktični škatli za enostavno igranje in čiščenje. Toda domišljija nima meja, zato lahko ustvarjajo, kar si želijo.