Spokey piknik odeja Picnic Tribe 180x140
24,52 € 22,51 €

Spokey Picnic Tribe je piknik odeja za vso družino. Udobno sedenje zagotavlja prijeten flis in aluminijasta folija na spodnji strani (lahko se jo položi tudi na vlažno travo).

Spokey piknik odeja Picnic Floral 130x140
19,13 € 17,54 €

Spokey Picnic Floral je piknik odeja za vso družino. Udobno sedenje zagotavlja prijeten flis in aluminijasta folija na spodnji strani (lahko se jo položi tudi na vlažno travo).

Spokey TONY otroški rolerji
34,80 €

Otroške rolerje z možnostjo nastavitve velikosti, do 4 številk, bodo uporabljali predvsem začetniki. Imajo Fitness Air System vložek s povečano zračnostjo, kar izboljša prenos toplote in vlage. Spokey TONI nastavljivi rolerji so opremljene z lahkim aluminijastim okvirjem.

Spokey KHAN otroške kotalke
66,77 €

Otroške kotalke, z možnostjo nastavitve velikosti po 4 številki, bodo uporabljali predvsem začetniki. Imajo varnostni sistem, ki preprečuje, da bi se sponke sprostile same. Spokey KHAN kotalke so opremljene z lahkim aluminijastim okvirjem in imajo lahko 4 ali 3 kolesa.

Spokey KHAN otroški rolerji
66,72 €

Otroške rolerje z možnostjo nastavitve velikosti, do 4 številk, bodo uporabljali predvsem začetniki. Imajo varnostni sistem, ki preprečuje, da bi se sponke sprostile same. Spokey KHAN nastavljivi rolerji so opremljene z lahkim aluminijastim okvirjem.

Spokey dres Shiny D, oranžen/rumen
6,50 € 6,10 €

Spokey obojestranski dres v prepoznavni, živi barvi, idealen za prosti čas ali skupinske igre. V pakiranju je en obojestranski dres.

Spokey dres Shiny, moder
3,38 €

Spokey dres v prepoznavni, živi barvi, idealen za prosti čas ali skupinske igre.

Spokey dres Shiny, rumen
3,34 €

Spokey dres v prepoznavni, živi barvi, idealen za prosti čas ali skupinske igre.

Spokey dres Shiny, zelen
3,38 €

Spokey dres v prepoznavni, živi barvi, idealen za prosti čas ali skupinske igre.

Spokey QUATTRO 4IN1 otroški rolerji
38,22 €

Otroške rolerje z možnostjo nastavitve velikosti, do 4 številk, bodo uporabljali predvsem začetniki. Lahko jih preoblikujejo v rolerje za zimo, treking ali tri kolesne rolerje, zato jih je mogoče uporabljati vse leto. Spokey QUATTRO 4IN1 nastavljivi rolerji so opremljene z lahkim aluminijastim okvirjem.

Spokey MIZOU otroški rolerji
37,39 €

Otroške rolerje, z možnostjo reguliranja velikosti po 4 številkah, bodo uporabljali predvsem začetniki. Imajo varnostni sistem, ki preprečuje, da bi se sponke sprostile same. Rolerji so opremljeni z lahkim aluminijastim okvirjem.

Spokey otroške drsalke Feat 4IN, 31 - 34, črne/modre - Odprta embalaža-36%
48,80 € 30,90 €

Odprta embalaža

Nastavljive vse sezonske otroške drsalke. Spokey FEAT 4IN1 imajo posebno obliko, ki omogoča različne konfiguracije – klasične rolerje, treking, zimske in tri-drsalke. Tako jih je mogoče uporabljati skozi vse leto. Udobne drsalke z dobrimi pritrdilnimi nogami so opremljene z ležaji ABEC 7 in trajnimi kolesi v velikosti 70 mm. Nastavljiva velikost 35 – 38.

Spokey Sandbag vreča s peskom, 20 kg
69,40 € 40,14 €

Vreča s peskom ima težo 20 kg in je idealna za vajo celega telesa – roke, hrbet in noge. Napolnjena je s peskom in peno ter je opremljena s praktičnimi ročaji. Spokey Sandbag Torba s peskom 20 kg je primerna za vsak dan.

Spokey TONY otroške kotalke
34,83 €

Otroške kotalke, z možnostjo nastavitve velikosti po 4 številki, bodo uporabljali predvsem začetniki. Imajo trojni varnostni sistem, ki odlično pritrdi stopalo. Priložena je zavora TPR. Spokey TONY kotalke so opremljene z lahkim aluminijastim okvirjem.

Spokey zaščitne gamaše Scout, oranžno-modre
19,90 € 18,19 €

Gamaše Scout Navy so odlično zaščitno oblačilo, ki zavaruje noge pred vdorom vode v čevlje ali hlačnice in je nepogrešljivo za vse, ki ste pri delu ali športni aktivnosti izpostavljeni težjim vremenskim razmeram.