Spokey mreža za badminton Badnet
15,75 €

13,80 €

Mreža za badminton Badnet je izdelana iz lahkega materiala, odpornega na vse vremenske razmere. Mreži so priložene palice za postavitev iz kakovostnega jekla.


Spokey dres Shiny D, oranžen/rumen
6,50 €

5,20 €

Spokey obojestranski dres v prepoznavni, živi barvi, idealen za prosti čas ali skupinske igre. V pakiranju je en obojestranski dres.


Spokey dres Shiny, moder
2,80 €

Spokey dres v prepoznavni, živi barvi, idealen za prosti čas ali skupinske igre.


Spokey dres Shiny, rumen
2,80 €

Spokey dres v prepoznavni, živi barvi, idealen za prosti čas ali skupinske igre.


Spokey dres Shiny, zelen
2,80 €

Spokey dres v prepoznavni, živi barvi, idealen za prosti čas ali skupinske igre.


Spokey mreža za badminton Gossamer
11,34 €

9,50 €

Mreža za badminton Gossamer je izdelana iz lahkega materiala, odpornega na vse vremenske razmere. Mreža je primerna za rekreacijske namene.


Spokey piknik odeja Picnic Floral
19,13 €

15,40 €

Spokey Picnic Floral je piknik odeja za vso družino. Udobno sedenje zagotavlja prijeten flis in aluminijasta folija na spodnji strani (lahko se jo položi tudi na vlažno travo).


Spokey piknik odeja Picnic Tribe
24,52 €

19,80 €

Spokey Picnic Tribe je piknik odeja za vso družino. Udobno sedenje zagotavlja prijeten flis in aluminijasta folija na spodnji strani (lahko se jo položi tudi na vlažno travo).


Spokey zaščitne gamaše Scout, oranžno-modre
19,90 €

16,40 €

Gamaše Scout Navy so odlično zaščitno oblačilo, ki zavaruje noge pred vdorom vode v čevlje ali hlačnice in je nepogrešljivo za vse, ki ste pri delu ali športni aktivnosti izpostavljeni težjim vremenskim razmeram.


Spokey piknik odeja Picnic Checkered
16 €

12,30 €

Spokey Picnic Checkered je piknik odeja iz karo potiskom v velikost 150 × 180 cm. Udobno sedenje zagotavlja prijeten flis in aluminijasta folija na spodnji strani (lahko se jo položi tudi na vlažno travo).


Spokey piknik odeja Etno
22,73 €

18,40 €

Spokey Picnic Etno je piknik odeja za vso družino. Udobno sedenje zagotavlja prijeten flis in aluminijasta folija na spodnji strani (lahko se jo položi tudi na vlažno travo).


Spokey piknik odeja Picnic Sunset
22,73 €

18,40 €

Spokey Picnic Sunset je piknik odeja za vso družino. Udobno sedenje zagotavlja prijeten flis in aluminijasta folija na spodnji strani (lahko se jo položi tudi na vlažno travo).