Sneaky Eraser, komplet za čiščenje
7,76 €

Novo

Sneaky Eraser je komplet za čiščenje in odstranjevanje umazanije ter madežev iz vaše obutve. Deluje na semišu in nubuk usnju ter je odlično za odstranjevanje madežev iz gumijastih podplatov, zgornjem delu in konici čevljev. Zaradi svojih kompaktnih velikosti ga lahko vzamete seboj tudi na potovanje.


Sneaky Fresh, razpršilo za osveževanje
7,76 €

Novo

Sneaky Fresh razpršilo za osveževanje obutve in deodorant učinkovito odpravi neprijeten vonj iz športnih čevljev in drugih vrst obutve. Posebno oblikovana sestava deluje hitro in učinkovito, odstrani bakterije in neprijeten vonj.


Sneaky Protector Sprey, zaščitno razpršilo
7,76 €

Novo

Zaščitno razpršilo Sneaky je vrhunsko, namenjeno za zaščito vaše obutve, pred dežjem, madeži in vodo. Zelo vzdržljiva struktura je nevidna, zračna, hitro učinkovita in vsebuje super nanotehnologijo.


Sneaky Wipes, čistilni robčki
5,03 €

Novo

Sneaky Shoe Wipes so vrhunske obojestranske krpe za čiščenje čevljev, športne obutve in pohodniških čevljev. Vsaka krpica ima na eni strani gumijaste izbokline, ki pomagajo odstraniti in očistiti umazanijo. Druga stran je gladka in je zasnovana za nežno čiščenje in brisanje zunanjosti čevlja.