Sherpa Iowa II kapa

Sherpa Iowa II kapa

Ocena: 4,7
11,70 €

Odprodaja

Uniseks kapa Sherp Iowa II je namenjena tako moškim kot ženskam. Zaradi svoje oblike je primerna za treking, gorsko pohodništvo, smučanje, deskanje na snegu, tek in za vsakodnevno uporabo.

Sherpa Ziller

Sherpa Ziller

Ocena: 4,9
11,58 €

Odprodaja

Moška pletena kapa je na notranji strani obdelana z mehkim mikroflisom, ki primerno zadržuje toploto v hladnih zimskih dneh. Primerna je za gorsko pohodništvo, smučanje, zimske športe, lahko pa je tudi primeren moden dodatek v mesto.

Sherpa Amber ženska pletena kapa
18,95 €

Odprodaja

Ženska pletena kapa Sherpa Amber z umetnim cofom je izdelana iz toplega materiala v anatomsko oblikovanem kroju. Za več udobje je notranja stran opremljena s flisom, ki skrbi za še več toplote in udobja.

Sherpa Arona Mel Blue ženska kapa
15,45 €

Odprodaja

Ženska kapa Sherpa Arona je izdelana iz toplega materiala v anatomsko oblikovanem kroju. Za več udobje je notranja stran opremljena s flisom, ki skrbi za še več toplote in udobja.

Sherpa dekliška zimska kapa NANCY-52%
13,70 € 6,45 €

Odprodaja

Dekliška zimska kapa z barvnim pomponom je na notranji strani prekrit zD mehko in toplo runo. Sherpa Girl klobuk MAGIC je izdelan iz 100 % akrila. Uporablja se lahko ne le za redne sprehode, ampak tudi za različne športe.

Sherpa otroška kapa MAGIC-52%
13,70 € 6,45 €

Odprodaja

Otroška kapa z barvnim pomponom je na notranji strani opremljena z mehko in toplo runo. Otroška kapa Sherpa MAGIC je narejena iz 100% akrila. Uporablja se lahko ne le za redne sprehode, ampak tudi za različne športe.

Sherpa športna kapa Lowel
17,36 €

Ženska in moška športna kapa je izdelana iz udobnega elastičnega materiala, ter ima na zadnji strani posebno obdelavo, primerna je za tek na smučeh, tek in kolesarjenje **. Izdelana je iz funkcionalnega materiala, ki **absorbira vlago ter prijetno ogreje.

Sherpa ženska kapa Iowa
11,57 €

Ženska pletena kapa je primerna za treking, gorsko pohodništvo, smučanje, deskanje na snegu, tek in za vsakodnevno uporabo.