SCANPAN globoka ponev Classic Induction, 26 cm
120,70 €

Globoka posoda za vsa gospodinjstva z nelepljivo površino brez vsebnosti PFOA. Scanpan globoka ponev Classic Induction (26 cm) je primerna za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijskimi. Enostavno čiščenje, primeren pa je tudi za v pomivalni stroj.

SCANPAN globoka ponev CTX, 28 cm
161,30 €

Globoka ponev za vsa gospodinjstva z nelepljivo površino brez vsebnosti PFOA. Scanpan globoka ponev CTX (28 cm) je primerna za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijo. Enostavno čiščenje, primeren pa je tudi za v pomivalni stroj.

SCANPAN komplet ponev Classic Induction, 26 + 20cm
182,70 €

Komplet ponev za vsako gospodinjstvo z neoprijemljivo površino brez vsebnosti PFOA. Komplet ponev Scanpan CLASSIC INDUCTION 26 + 20 cm je primeren za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijskimi. Enostavno čiščenje, primeren pa je tudi za v pomivalni stroj.

SCANPAN komplet ponev Classic Induction, 28 +24cm
267,30 €

Komplet ponev za vsako gospodinjstvo z neoprijemljivo površino brez vsebnosti PFOA. Komplet ponev Scanpan CLASSIC INDUCTION (28 + 24 cm) je primeren za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijskimi. Enostavno čiščenje, primeren pa je tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.