Saeko KJ10 Ocean junior plavalna očala, bela
5x

Saeko KJ10 Ocean junior plavalna očala

8,80 €
7,71 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo širokokotna stekla za bočno vidljivost. Saeko KJ10 Ocean junior plavalna očala so primerne za otroke, stare med 6 in 12 let.

Dostava Mimovrste
Saeko KA10 Ocean plavalna očala, modra

Saeko KA10 Ocean plavalna očala

9,81 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo širokokotna stekla za bočno vidljivost. Saeko KA10 Ocean plavalna očala so primerna za odrasle.

Dostava Mimovrste
Saeko K6 Mariner junior plavalna očala, TR/BL, modra
3x

Saeko K6 Mariner junior plavalna očala

15,50 €
13,28 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo velika stekla za maksimalno vidljivost. Saeko K6 Mariner junior plavalna očala so primerne za otroke in ženske.

Dostava Mimovrste
Saeko S62 Torpedo plavalna očala, BK/RD, črno-rdeča
2x

Saeko S62 Torpedo plavalna očala

9,90 €
8,74 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Opremljene so z dvojnim silikonskim paščkom za sigurno namestitev. Saeko S62 Torpedo plavalna očala so primerna za tekmovanja in treninge.

Dostava Mimovrste
Saeko S67 Falcon plavalna očala, TR/BL, modra

Saeko S67 Falcon plavalna očala

10,80 €
10,30 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo panoramska stekla za odlično čelno in bočno vidljivost. Saeko S67 Falcon plavalna očala se uvrščajo v športno kategorijo.

Dostava Mimovrste
Saeko S71 UV Phoenix plavalna očala, črna
4x

Saeko S71 UV Phoenix plavalna očala

15,50 €
13,67 €

Plavalna očala sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Stekla imajo zakrivljeno obliko za boljšo periferno vidljivost. Opremljene so z dvojnim silikonskim paščkom za sigurno namestitev. Saeko S71 UV Phoenix plavalna očala so primerna za tekmovanja.

Dostava Mimovrste