Planet Pool začetni set za nego vode
36,99 €

Odlična cena

Začetni komplet za nego bazenske vode Planet Pool poskrbi za pregledno, enostavno in varno nego bazenske vode. Komplet vsebuje vse potrebe izdelke

Planet Pool rezervni set za analizo vode pH/klor
9,99 €

Odlična cena

PP – Rezervni set za analizo vode pH/Cl vsebuje nadomestne reagentne tabletke za meritev prostega klora (DPD1) in pH vrednosti (Phenol Red) vode. Komplet vsebuje 30 tabletk DPD1 in 30 tabletk Phenol Red.

Planet Pool multitab 1 kg / 200g
11,99 €

Odlična cena

PP – Multitab so zelo počasi topne tablete, ki jih uporabljamo za dezinfekcijo, zatiranje alg in za bistrenje vode. Vsebujejo več kot 80 % aktivnega klora. Tablete so primerne za vzdrževanje vode v privatnih bazenih in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora.

Planet Pool algicid special, 1 l, nepeneč
10,99 €

Odlična cena

Sredstvo PP – Algicid special je popolnoma nepeneče sredstvo, ki se uporablja za zatiranje alg in bakterij v bazenski vodi. Še posebej je primeren za bazene z masažami ali protitočnimi napravami.

Planet Pool pH minus granulat, 1, 5 kg
6,99 €

Odlična cena

PP – pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega (nad 7,6) v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.

Planet Pool set za popravilo folije V 12
6,99 €

Odlična cena

Komplet za popravilo bazenske folije je sestavljen iz 2 krpic (20 × 10 cm). Primerno za manjše poškodbe na foliji (samo za PVC folije).