Narciso Rodriguez Narciso - EDP
60,80 €

Narciso iz Narciso Rodriguez je cvetlično-lesna dišava za dekleta in ženske, ki imajo radi močnejše in dolgotrajnejše dišave. Naj vas na začetku ponese kombinacija vrtnice in potonike. Na koncu vonj fiksirata vetiver in cedrov les. .

Narciso Rodriguez Narciso Rouge - EDP
54,10 €

Narciso Rouge je ženska cvetlično-lesnata dišava, lansirana leta 2018. Glava je iz irisa in bolgarske vrtnice. Mošus, tuberoza in cvet pomaranče združujejo v srcu. Sestavo zaokroža gozdnata osnova s sladko vanilijo, fižolom tonka in vetiverjem. .

Narciso Rodriguez Fleur Musc For Her - EDP
69,40 €

Fleur Musc For Her je ženstven cvetlično gozdnat vonj z mošusno osnovo. Glava vsebuje roza poper, v srcu boste čutili vrtnico, potonike in mošus. Kompozicijo zapirajo pačuli, ambergris in vijolična. Začelo se je leta 2017. .

Narciso Rodriguez For Her - EDP
69,40 €

Darilo Narcisa Rodrigueza, posvečeno vsem ženskam – še bolj strastnim, čarobnim in čutnim. Razkriva prefinjenost moderne ženskosti in uteleša resnično eleganco. Doživite čutnost, ki diha nežnost, razkošje, ki ga be bi želei zapraviti, in intimnost, ki je opojna.

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir - EDP
46,50 €

Za njega Bleu Noir Eau De Parfum je lesna dišava za moške, predstavljena leta 2018. Vsebuje vetiver, ambergris, mošus, cedro in ebenovin les. .

Narciso Rodriguez For Him - EDP
52,80 € 50,60 €

Parfum Intense za njega je orientalsko-začinjena dišava za moške. Vsebuje samo tri sestavine, iris, mošus in roza poper. Začelo se je leta 2012. .

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir - EDT
34,80 € 31 €

Narciso Rodriguez predstavlja moško dišavo For Him Bleu Noir. Ta pikantno-lesnata dišava za moške je bila ustvarjena leta 2015 in združuje muškatni orešček, kardamom, mošus, ambergris, cedrov les, vetiver in ebenovin les. Pustite, da vas odnesejo njeni moški toni!.

Narciso Rodriguez For Her - EDT
44,90 €

Narciso Rodriguez For Her Eau De Toilette je ženstven cvetlično-lesnat vonj z mošusno podlago. Glava je narejena iz osmanthusa, afriške pomaranče in bergamota. V srcu boste čutili mošus in jantar. Sestavo zaprejo vetiver, vanilija in pačuli. Začelo se je leta 2003. .

Narciso Rodriguez Narciso - EDT
40,80 €

Narciso Rodriguez toaletna voda znamke Narciso Rodriguez je cvetlično-lesna dišava za dekleta in ženske, ki imajo radi močnejše in dolgotrajnejše dišave. Naj vas na začetku ponese kombinacija vrtnice in potonike. na koncu vonj je urdita vetiver in cedrovina.