• Barva
    oranžna
    ×
Nania otroški avtosedež Dream EasyFix Hot Wheels Orange 2020, oranžen
1x

Nania otroški avtosedež Dream EasyFix Hot Wheels

55,30 €
47,31 €

Praktičen avtosedež Nania DREAM EASYFIX HOT WHEELS z ISOFIX pritrditvijo, anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke, zagotavlja varno vožnjo in udobno sedenje brez bolečin v hrbtu. Njegova odstranljiva in pralna prevleka ima potisk razbitin Hot Wheels, ki bo otrokom prav gotovo všeč.

Dostava Mimovrste
-21%
Nania Befix II 2020 otroški avtosedež, Tiger
12x

Nania Befix II 2020 otroški avtosedež

52,60 €
41,25 €

Za največjo varnost v avtomobilu na potovanjih z mamo in očetom poskrbi avtosedež Nania Befix II 2020 s simpatičnim živalskim motivom, ergonomsko konstrukcijo, pritrditvijo s 3-točkovnim pasom, notranjo blazino in nastavljivo oporo za glavo. Avtosedež je mogoče uporabljati tudi kot jahač, primeren je za otroke s težo od 15 do 36 kg.

Dostava Mimovrste
-19%
Nania Beone avtosedež Tiger
5x

Nania Beone avtosedež

59,50 €
48,18 €

Avtomobilski sedež Beone, od francoske znamke Nania je enostavno vgraditi v vaše vozilo s pomočjo 3-točkovnega pasu. Zaščitni sistem stranskih blazin in udobno oblazinjenje bosta zagotovila edinstveno varnost in udobje vašega dojenčka. Sedež je anatomsko oblikovan in zahvaljujoč prilagodljivemu vložku za novorojenčke, lahko tudi nekoliko kasneje prevaža najmanjše potnike.

Dostava Mimovrste
-19%
Nania Cosmo otroški avtosedež, Tiger 2020
5x

Nania Cosmo otroški avtosedež

95,70 €
77,47 €

Varno poti z mamico in atijem omogoča sodoben avtosedež Nania Cosmo z ergonomsko zasnovo, anatomsko obliko sedeža, 5-točkovnim nastavljivim varnostnim pasom, stransko zaščito Side Protect in pritjevanjem s 3-točkovnim pasom, ki je okrašen s sliko vesele živalce.

Dostava Mimovrste
Nania Dream Hot Wheels 2020 jahač, oranžen
4x

Nania Dream Hot Wheels jahač

27,80 €
23,94 €

Praktičen jahač Nania Dream Hot Wheels z anatomskim oblikovanjem, močnim oblazinjenjem in dvignjenimi oblazinjenimi nasloni za roke zagotavlja varno vožnjo in udoben sedež brez boleče zadnjice. Njegova snemljiva in pralna prevleka je okrašena s privlačnim motivom Hot Wheels dirkalnikov, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Dostava Mimovrste

Nania je blagovna znamka visoko kakovostnih otroških avtosedežev. Je vodilno evropsko podjetje v proizvodnji avtomobilskih sedežev z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju razvoja ter proizvodnje. Zaznamuje jih zmogljiva proizvodnja, saj na dan proizvedejo tudi več kot 20 000 sedežev.